Προς το περιεχόμενο

ΔΩΡΕΑΝ file recovery software

Absinthe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξερω πως το συγκεκριμενο θεμα εχει αναφερθει πολλες φορες αλλα οσο search και να εκανα στο φορουμ δεν βρηκα καποιο προγραμμα που να ειναι ΔΩΡΕΑΝ και να κανει ανακτηση δεδομενων.Ακομα και το pc inspector file recovery που αναφερθηκε σαν δωρεαν, σε εμενα δεν κανει δουλεια.

Οποτε αν καποιος ηξερε πως μπορω να κανω δωρεαν ανακτηση δεδομενων που εσβησα κατα λαθος, θα το εκτιμουσα πολυ.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Δεν ξερω καποιο αλλο free δυστυχως

Yπαρχει ομως το hiren's boot cd το οποιο εχει διαφορα file recovery προγραμματα σε περιβαλλον dos bootαροντας απο το cd.(ειναι καπου 70mb)

Γιατι δεν ψαχνεις καποιο trial μονο και μονο για να κανεις τη δουλεια σου?φανταζομαι θα υπαρχουν 30 days trial με full δυνατοτητες

Δημοσ.

Distixos ta trial pou dokimasa den sou dinoun to option na kaneiw recovery ta arxeia pou vriskeis.I toulaxiston den vrika ego ton tropo na to kano.Dokimasa get data back trial version, to undelete kai to pc inspector.Ola mou legane pos prepei na to agoraso gia na kano to recovery.

Δημοσ.

Vasika apo oti exo katalavei diavazontas edo, to kalitero software einai to get data back.To exo katevasei alla to free trial version tou den kanei recovery ta arxeia.Mipos kano kati lathos i mipos exei kapoio option pou den exo energopoihsei?

Δημοσ.

Παιδιά, μη βάζετε λινκ για το Hirens.

Μπορεί να έχει μέσα δωρεάν προγράμματα αλλά έχει και πάρα πολλά άλλα που δεν επιτρέπεται η διανομή τους από τον καθένα. ;-)

Απλά έχει μαζέψει ό,τι καλύτερο υπάρχει, και από δωρεάν και από εμπορικά.

Δημοσ.

Νόμιμα και δωρεάν πρέπει να ειναι αυτά.

http://www.ubcd4win.com/

http://www.ultimatebootcd.com/

Μια χαρά ειναι, αλλα δεν εχουνε τη γλύκα της αμαρτίας ρε παιδάκι μου. Άνοστα πράγματα, σα Μηλόπιτα με πιγκουϊνο ενα πράγμα.

Θα προτιμήσω τα βρώμικα, λαδερά σουβλάκια του μονόφθαλμου κάπτεν Μπίλ :)

Δημοσ.
Νόμιμα και δωρεάν πρέπει να ειναι αυτά.

http://www.ubcd4win.com/

http://www.ultimatebootcd.com/

Μια χαρά ειναι, αλλα δεν εχουνε τη γλύκα της αμαρτίας ρε παιδάκι μου. Άνοστα πράγματα, σα Μηλόπιτα με πιγκουϊνο ενα πράγμα.

Θα προτιμήσω τα βρώμικα, λαδερά σουβλάκια του μονόφθαλμου κάπτεν Μπίλ :)

Ειναι δωρεαν αλλα δυστυχως δεν μου επαναφερουν τα αρχεια στην αρχικη τους μορφη.Απο οτι εχω καταλαβει το καλυτερο για να επαναφερεις στην αρχικη τους μορφη τα αρχεια σου ειναι το get data back το οποιο και εχω αλλα σε trial version.Επειδη ομως ολοι το συστηνουν χωρις να αναφερουν κατι για να αγορασουμε το license αρα μηπως υπαρχει καποια επιλογη που δεν εχω ενεργοποιησει και δεν μπορει να κανει recovery?

Μου ερχεται να το σπασω πυ βρισκει τα αρχεια μου και δεν τα ανακτα...

Δημοσ.

Ακόμη κι αν τα βρίσκει, δε σημαίνει ότι θα τα επανακτήσει επιτυχώς. Μου έχει συμβεί να μην ανοίγουν τα αρχεία που υποτίθεται ότι επανέκτησε το GetDataBack (αλλά και άλλα προγράμματα).

To Restoration το δοκίμασες;

Δημοσ.
Ακόμη κι αν τα βρίσκει, δε σημαίνει ότι θα τα επανακτήσει επιτυχώς. Μου έχει συμβεί να μην ανοίγουν τα αρχεία που υποτίθεται ότι επανέκτησε το GetDataBack (αλλά και άλλα προγράμματα).

To Restoration το δοκίμασες;

To dokimasa alla ta perissotera apo ta avi pou mou ekane recover meta den ta anoigei....

Δημοσ.
Το ξερω πως το συγκεκριμενο θεμα εχει αναφερθει πολλες φορες αλλα οσο search και να εκανα στο φορουμ δεν βρηκα καποιο προγραμμα που να ειναι ΔΩΡΕΑΝ και να κανει ανακτηση δεδομενων.Ακομα και το pc inspector file recovery που αναφερθηκε σαν δωρεαν, σε εμενα δεν κανει δουλεια.

Οποτε αν καποιος ηξερε πως μπορω να κανω δωρεαν ανακτηση δεδομενων που εσβησα κατα λαθος, θα το εκτιμουσα πολυ.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Ριξε μια ματια στα pm σου.

Δημοσ.

δοκίμασε το filscav

file novice21 exeis pm

Asbinthe στειλε και σε μένα pm

με το filescav ανέκτησα τα mp3 αλλά δεν κατάφερα να ανακτήσω εικόνες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...