klainmaingr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Contra στο Νο1? Έλεος!!!! Αυτοί οι συντάκτες του Ign δεν την παλεύουν!!! Και που θυμήθηκαν το Battletoads? Είχε 2 δύσκολα μέρη και κατι τρέχει στα γύφτικα... To Superman snes δεν τελείωνε με την καμία! Η μήπως έχει τερματίσει κανείς (όχι στο mame) το wonderboy? Θα συμφωνήσω πάντως με το devil may cry 3 που δεν δείχνει έλεος! Big time έλεος!
tzekas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Contra στο Νο1?Έλεος!!!! Συμφωνώ. Το παιχνίδι αυτό το τερμάτισα όταν ήμουν μικρός , δε νομίζω αν ειναι το πιο δύσκολο απ'όλα
EKTELESTES Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Το ghouls n' ghosts είναι 100% μέσα πάντως. Τρομερά δύσκολο. Επίσης, φοβερά δύσκολο ήταν το "Ghost house" ένα παιχνίδι arcade του 86' που είχε βγει σε Master System. Λένε Contra Series και όχι σκέτο Contra. έχουν βγει κάποια Contra Παλούκια. ( το παλιό, το 1ο, όντως ήταν νορμάλ )
Galis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 και το alex kid το θυμαμαι πολυ δυσκολο.Βεβαια ημουν πολυ μικρος και ισως απλα ετσι μου φαινοταν
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Το Death and Return of Superman για SNES, ήταν και super-βαρετό. DMC 3 δεν ήταν τόσο τρελό παλούκι, περίμενα κάτι παραπάνω. Έχω παίξει (και κολλήσει) σε άλλα, αλλά δεν τα θυμάμαι τώρα...
littlelouievegos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Αν το R-type τους φαινεται δυσκολο που να παιζαν X-Out και ποσο μαλλον Z-Out.. Να μην πω για Shadow of the beast..
dterzakis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Παλαιότερα ήταν διαφορετικά τα παιχνίδια.. είχες να πατήσεις 2 κουμπιά αλλά ήταν επί το πλείστον τεχνικής! Ούτε cheats ούτε επίπεδα δυσκολίας ούτε save και ούτε continue!!! Πάρε το παλούκι και τράβα να το τερματίσεις αν μπορείς
theoritikos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Επίσης το ninja gaiden, είναι δύσκολο αλλά όχι και απάλευτο! Με λίγη υπομονή τα καταφέρνεις!
metalliord Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 palia pc games ripper kai phantasmagoria an thimaste
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.