stps Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Κατά πρώτον καλημέρα σε όλο το forum! Θα ήθελα, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με ένα μήνυμα που βγάζουν τα Windows XP SP2 κατά τον τερματισμό..Μετά την απενεργοποίηση ή την επανεκκίνηση στην οθόνη που λέει "τώρα γίνεται αποθήκευση των ρυθμίσεων βγάζει ένα μύνημα: " η μονάδα δίσκου δεν είναι έτοιμη για χρήση. Είναι πιθανό η θύρα της μονάδας να είναι ανοιχτή. Ελέγξτε τη μονάδα δίσκου Α: και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει δίσκος στη μονάδα και ότι η θύρα είναι ανοιχτή" Με την μονάδα Α: δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν την έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ και το πρόβλημα εμφανίστηκε αφού εγκατέστησα και μετά απεγκατέστησα το Antivirus NOD32 (με Fix). Να προσθέσω ότι το pc κλείνει κανονικά αλλά το μήνυμα είναι ενοχλητικό και θα ήταν χρήσιμη κάθε βοήθεια..
poscaman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 εχω ενα παρομοιο προβλημα σε ενα μηχανημα ακριβως με το ιδιο μηνυμα στο οποιο βρισκεται εγκατεστημενο το nod32!!! (με fix!) στο συστημα δε,η μοναδα a: ειναι η δισκεττα με ενσωματωμενο card reader.... οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη!
Neglextis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 mallon opos 3egkatestises to antivirus sou o ios 8a antedrase kai kati 8a ekane sto system. pisteuo.
stps Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 και εγώ αυτό κατάλαβα ότι κάτι παίζει με Antivirus αλλά και μετά το uninstall πάλι βγάζει το ίδιο μήνυμα...Κάτι τρέχει με τα windows και δεν μπορώ να βρω λύση τουλάχιστο όσο έψαξα...Αν κάποιος το έχει λύσει το πρόβλημα παρακάλώ να πεί καμμιά ιδέα..
tsakonas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 kai se mena to ekane afto me to floppy kai den exw kan floppy!!!!!! LOL dokimase apto device manager na kaneis disable to floppy..
Xvipes Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 παιδία και εμένα το ίδιο πρόβλημα μου βγάζει.όταν πάω να κάνω shutdown μου πετάει για το floppy.παρατήρησα ότι μόνο όταν βάζω το nod32 μου το κάνει αυτό.ξέρει κανείς άμα με καμιά ρύθμιση φτιάχνει?
joef_gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 το εχω και εγω το ιδιο προβλημα και εχω και εγω Nod! το θεμα ειναι οτι δεν εχω δισκετα οποτε δεν την χρειαζομαι! και πηγα στο bios Και απενεργοποιησα το floppy! Μετα απο αυτο δεν το ξαναδα το μηνυμα! ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο! καντε το και πειτε!!
Freakster Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Χωρις να εχω το προβλημα που αναφερετε... Δοκιμασα να απενεργοποιησω τη δισκετα.. Ξεκιναει το "ο υπολογιστης μου" δυο φορες πιο γρηγορα.. Τοσες χαμενες ωρες απο τη ζωη μου (αρθροιστικα).... No more! Ευχαριστω.
Tsino Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Το ιδιο προβλημα έχω και εγώ. Εμφανιστηκε μετά την εγκατάσταση του NOD32. Το έβγαλα και ησύχασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.