themis1983 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 tha ithela na rwtisw oti exw 2 sklirous kanonikous kai 1 laptop kai ta xidevw.. mou eipane oti an tous valw ekei pou vlepoune ti exei i valitsa mesa tha katastrafoune.. einai alitheia ti kanw se aytin tin periptwsi? :oops: thanks
MasterX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 δεν νομίζω... την βιντεοκάμερα με κασσετα DV την περασα από κει και δεν ειχα πρόβλημα με τις κασσέτες. Δεν παίζει μαγνητισμός σε αυτή τη φάση οπότε δεν νομίζω ότι έχεις πρόβλημα...
Tenshi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 tha ithela na rwtisw oti exw 2 sklirous kanonikous kai 1 laptop kai ta xidevw.. mou eipane oti an tous valw ekei pou vlepoune ti exei i valitsa mesa tha katastrafoune.. einai alitheia ti kanw se aytin tin periptwsi? :oops: thanks Αστικός μύθος...κοινώς μούφα! Πέρασε δίσκους και laptop άφοβα,δέν θα πάθουν τίποτα.
tsouk1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Απλά ΜΠΟΥΡΔΕΣ.Έχω κάνει πολλά δρομολόγια και πάντα στη καμπίνα τους παίρνω.Ούτε για θέματα ασφαλείας μου έχουν πει ποτέ ούτε κάποιος δίσκος τα τελευταία 2 χρόνια μου έχει βγάλει πρόβλημα.
Delirium Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Thimisou, omos na to pareis san xeiraposkevi, mazi sou sto aeroplano! An kaneis to lathos kai to steileis stis aposkeves, tha faei xontro kounima/petama -isos ta ftysei etsi entelos i kefali tou diskou :evil:
furious99 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Thimisou, omos na to pareis san xeiraposkevi, mazi sou sto aeroplano!An kaneis to lathos kai to steileis stis aposkeves, tha faei xontro kounima/petama -isos ta ftysei etsi entelos i kefali tou diskou :evil: Ηλεκτρονικά ΠΟΤΕ μέσα στις αποσκευές. Τα λαμόγια των αεροδρομίων πιάνουν δουλειά, οι βαλίτσες ανοίγονται και οι εταιρείες σου λένε δεν το δήλωσες δε σου δίνω τίποτα. Έχω βαρεθεί να ακούω για ψηφιακές που έκαναν φτερά...
Delirium Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Ηλεκτρονικά ΠΟΤΕ μέσα στις αποσκευές. Τα λαμόγια των αεροδρομίων πιάνουν δουλειά, οι βαλίτσες ανοίγονται και οι εταιρείες σου λένε δεν το δήλωσες δε σου δίνω τίποτα. Έχω βαρεθεί να ακούω για ψηφιακές που έκαναν φτερά... Kai ennoeitai pos vazeis louketa stis aposkeves sou [As einai kala, osa mou xemeinan apo E.S....] Gia na min mporei meta na isxyristei kanenas mpaglamas "stin valitsa sou vrikame" klp. An xreiastei na tis anoixoun, na tis anoixeis mprosta tous, esy kai mono :evil:
basilis5 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 το λουκετο δεν τους εμποδιζει εχουν δικαιωμα να ψαξουν,οποτε το σπανε ανετα αν θελουν παντως εγω με το λαπτοπ περνω συνεχεια και ολα καλα στον πατερα μου ομως απο ΗΠΑ του σπασαν το πορτακι στο ντι βι ντι για να δουν μεσα,και δεν το πηρε πρεφα οποτε εχε το νου σου οταν θα το περασεις απο το μηχανημα
Delirium Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 το λουκετο δεν τους εμποδιζειεχουν δικαιωμα να ψαξουν Ta louketa pou leo, kovontai mono me megalous koftes, [anoigoun endexomenos kai me ksifologxes] Nomizo omos, oti gia na anoixoun otidipote -episimos toulaxiston!- prepei na to kanoun mprosta sou .....
basilis5 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 απο οτι ξερω, δεν κολυονται πουθενα παραβιαζουν οτι γουσταρουν και δεν δινουν λογο σε κανεναν ειδικα αν πας προς ΗΠΑ εγω δεν κλειδωνω βαλιτσα γι αυτο το λογο και ο πατερας μου που ταξιδευει πολυ πιο συχνα απο εμενα ,το ιδιο κανει επειδη εκει ειναι καθηκια!
grigas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Εμένα μια φορά στο Heathrow είχαν ψάξει το laptop μου μέχρι και για κρυμμένα εκρηκτικά...Όταν τα λεφτά ήταν η έκφραση του τυπά όταν είδα στην τσάντα του λάπτοπ αλουμινένια βάση της Antec για την ψύξη του φορητού.Δεν είχε ξαναδεί και έφτασε στο σημείο να με ρωτήσει μέχρι και από πού την αγόρασε.. Πάντως μην ανησυχείς. Το λαπτοπ και οι σκληροί μου έχουν περάσει τουλάχιστον 10 φορές από έλεγχο στο αεροδρόμιο χωρίς κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.