Προς το περιεχόμενο

Χαρακτηριστικα μιας καλης γραμμης?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ksereis kanei (gia na mhn anoigw topic), pws mporoume na broume thn apostash apo to dslam? genika se poio dslam anoikoume?

Νομιζω ειχα διαβασει καπου (στο adslgr μαλλον) οτι κοιτας το attenuation του downstream και οτι ανα 12dB ειναι και 1 χιλιομετρο αποσταση απο το dslam. Οποτε υπολογιζεις αναλογως. Δε ξερω σιγουρα αν ισχυει ομως.

• Moderators
Δημοσ.

Δλδ ειμαι 3 χιλιομετρα και 200-300 μετρα... Ε λογικό αμα σκεφτει κανεις οτι απο σχετικο πινακα ειχα δει οτι το 210613xxxx του τηλεφωνου μου ανηκει στο dslam πεντελης...

poulinos, ξερεις ομως οτι πριν 3-4 μηνες στο site της ο Forthnet ελεγε οτι τον απριλη θα ειχαμε εδω γραμμες της, ενώ τωρα που το ξανατσεκαρα λεει οντως Ιουνη.... :S σνιφφφ!

Δημοσ.
Σε router WAG200G πως βλέπουμε αυτές τις πληροφορίες ρε παιδιά; :)

192.168.1.1 teletea kartela status kai dsl connection

Νομιζω ειχα διαβασει καπου (στο adslgr μαλλον) οτι κοιτας το attenuation του downstream και οτι ανα 12dB ειναι και 1 χιλιομετρο αποσταση απο το dslam. Οποτε υπολογιζεις αναλογως. Δε ξερω σιγουρα αν ισχυει ομως.

isxuei auto allaeinai kai sxetiko gia ena logo.exartate kai apo ta kalodia poso palia einai poses fores ta exei kopsei o ote kai ta exei enosei poso giro giro kanoun.

Δλδ ειμαι 3 χιλιομετρα και 200-300 μετρα... Ε λογικό αμα σκεφτει κανεις οτι απο σχετικο πινακα ειχα δει οτι το 210613xxxx του τηλεφωνου μου ανηκει στο dslam πεντελης...

poulinos, ξερεις ομως οτι πριν 3-4 μηνες στο site της ο Forthnet ελεγε οτι τον απριλη θα ειχαμε εδω γραμμες της, ενώ τωρα που το ξανατσεκαρα λεει οντως Ιουνη.... :S σνιφφφ!

kai ego brilissia pou meno pefto se siemens dslam pentelis.kai klidonei i grammi ligo pio psila apo to kanoniko

DSL Status: Up

DSL Modulation Mode: GDMT

DSL Path Mode: FAST

Downstream Rate: 832 Kbps

Upstream Rate: 224 Kbps

Downstream Margin: 31 db

Upstream Margin: 30 db

Downstream Line Attenuation: 27

Upstream Line Attenuation: 16

auta ta noumera mou

• Moderators
Δημοσ.

Εχμ... με 27Line attenuation μαλλον εισαι ψιλο τυχερος......

Εγω πως ξερω σε τι DSLAM (μαρκα) εχω πεσει?

Παιζει ρολο???

Δημοσ.

SNR Margin: 39.6 (down) - 7.0 (up)

Line Attenuation: 27.6 (down) - 13.5 (up)

768/192

αν και σε γενικες γραμμες δεν εχω μεγαλο παραπονο απο την ταχυτητα... νομιζω ψιλο καλα ειναι τα νουμερα...

Δημοσ.

Operation Data Upstream Downstream

Noise Margin 7 dB 31 dB

Attenuation 18 dB 16 dB

Η γραμμη ειναι 768...παρολα αυτα απο ταχυτητες σερνομαι...Στην καλυτερη να πιασω 30-40kbps.

Εχω Forthnet (την γνωστη προσφορα της 1-6-2006) που απο 512 εγινε 1024 και αισιως με ριξανε στα 768.

Μεχρι τωρα πιστευα οτι εφταιγε η γραμμη αλλα απο οτι βλεπετε και εσεις απο τα στατιστικα ειμαι μια χαρα πιστευω..

Εχω router usr9111 και ειμαι στο dslam Κνωσου Ηρακλειο Κρητης

Καμια ιδεα τι φταιει και αν φταιει κατι?

Δημοσ.
Ειναι σε 1024!

tote no good

Operation Data Upstream Downstream

Noise Margin 7 dB 31 dB

Attenuation 18 dB 16 dB

Η γραμμη ειναι 768...παρολα αυτα απο ταχυτητες σερνομαι...Στην καλυτερη να πιασω 30-40kbps.

Εχω Forthnet (την γνωστη προσφορα της 1-6-2006) που απο 512 εγινε 1024 και αισιως με ριξανε στα 768.

Μεχρι τωρα πιστευα οτι εφταιγε η γραμμη αλλα απο οτι βλεπετε και εσεις απο τα στατιστικα ειμαι μια χαρα πιστευω..

Εχω router usr9111 και ειμαι στο dslam Κνωσου Ηρακλειο Κρητης

Καμια ιδεα τι φταιει και αν φταιει κατι?

ta noumera ine ok an exeresoume to 7 margin.check filtra ktl.b.fteei to pita dslam.spania ta xalia noumera ftaine gia tin taxitita STIS MIKRES ADSl.allo to poso kali ine i grammi kai alo to pita (pitsa dslam).ta kala noumera den simenoun ipoxreotika kalo speed opos kai ta xalia noumera den simenoun soni kai kala xalia download.

ta noumera einai kala?

Noise Margin (Upstream) 28.0 db

Noise Margin (Downstream) 22.0 db

Attenuation (Upstream) 21.5 db

Attenuation (Downstream) 51.5 db

ligo pano apo ta oria sto downstream attenuation

Δημοσ.
an auta ta noumera ine gia 2048 kati paei kai erxetai .an ta exeis se 768 tote ...

POULINOS: Ta parakatw noymera einai OK? Exw Vivodi 4MBit (ypotithetai 4...)

DSL Modulation Mode: ADSL2

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 4108 kbps

Upstream Rate: 260 kbps

Downstream Margin: 12 db

Upstream Margin: 26 db

Downstream Line Attenuation: 31 db

Upstream Line Attenuation: 9 db

Downstream Transmit Power: 0

Upstream Transmit Power: 0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...