Προς το περιεχόμενο

*θερμοκρασία PC*

tsab

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοίτα τρελή δουλειά δεν θέλει να βγάλεις την ψήκτρα σου και να βάλεις διπλα από το die ένα prob ok ίσος εμενα μου φαίνονται εύκολα και λόγο δουλειά δεν ξέρω πάντως αν δεις σε full load τα θερμόμετρα διαφωνούν παρα πολύ με τo βίος ;) για τον λόγο ότι στα πιο πολλά board ο σένσορας δεν είναι καν κοντά στην cpu ;)

Δημοσ.

από την ταπεινή μου γνώση νομίζω πως όχι μέχρι την γενιά τον κονρόε που τον έχουν μέσα τους για αυτό τον διαβάζει και το core temp στους υπολοιπους ο σένσορας ήταν η κάτω από τον cpu η διπλα έτσι όπως λέω εγώ δεν ενός να άνοιξες το καπάκι του cpu σου απλά στο πλάι του με λίγη αυτοκόλλητη ταινία και είσαι μια χαρά :D

Δημοσ.

δήλωσα ότι έχω ταπεινή γνώμη στους καινούριους επεξεργαστές μιας και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να έχω αρκετά μοντέλα στην κατοχή μου για να τα δω και να τα τεστάρω συνεπώς δεν ξέρω σε ποίους διαβάζει τo coretemp αν και στο site λέει αναλυτικά αλλα σε όλους τους υπολοιπους σου είπα τι ισχύει ;)

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια! εχω τον dual core 8400 τι απο τα παρακατω να πιστεψω?:-) επαιξα παιχνιδι για 20 λεπτα και μου εδειξε το core temp 65 βαθμους! εχω ψυκτρα της μανας... και εβαλα παστα Arctic Silver5 εβαλα στο κεντρο και μετα πιεσα την ψυκτρα... θα ειναι καλυτερα να την απλοσω εγω με μια τηλεκαρτα?

evv12y7v6kh2rqcryvce.jpg

3rdzvzxokzpot2oc12y9.jpg

x8ker8q22l4f973xg6h5.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...