Vatos_locos Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 κοίτα τρελή δουλειά δεν θέλει να βγάλεις την ψήκτρα σου και να βάλεις διπλα από το die ένα prob ok ίσος εμενα μου φαίνονται εύκολα και λόγο δουλειά δεν ξέρω πάντως αν δεις σε full load τα θερμόμετρα διαφωνούν παρα πολύ με τo βίος για τον λόγο ότι στα πιο πολλά board ο σένσορας δεν είναι καν κοντά στην cpu
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 μαλλον θα παιρνει απο ενσωματωμενο σερσορα στη CPU υποθετω...
Vatos_locos Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 από την ταπεινή μου γνώση νομίζω πως όχι μέχρι την γενιά τον κονρόε που τον έχουν μέσα τους για αυτό τον διαβάζει και το core temp στους υπολοιπους ο σένσορας ήταν η κάτω από τον cpu η διπλα έτσι όπως λέω εγώ δεν ενός να άνοιξες το καπάκι του cpu σου απλά στο πλάι του με λίγη αυτοκόλλητη ταινία και είσαι μια χαρά
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Το Coretemp διαβαζει θερμοκρασια κανονικα και με το νομο και στον δικο μου Α64 3500+...
Vatos_locos Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 δήλωσα ότι έχω ταπεινή γνώμη στους καινούριους επεξεργαστές μιας και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να έχω αρκετά μοντέλα στην κατοχή μου για να τα δω και να τα τεστάρω συνεπώς δεν ξέρω σε ποίους διαβάζει τo coretemp αν και στο site λέει αναλυτικά αλλα σε όλους τους υπολοιπους σου είπα τι ισχύει
freetomi24 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Γεια σας παιδια! εχω τον dual core 8400 τι απο τα παρακατω να πιστεψω? επαιξα παιχνιδι για 20 λεπτα και μου εδειξε το core temp 65 βαθμους! εχω ψυκτρα της μανας... και εβαλα παστα Arctic Silver5 εβαλα στο κεντρο και μετα πιεσα την ψυκτρα... θα ειναι καλυτερα να την απλοσω εγω με μια τηλεκαρτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.