EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Εχω ενα προβλημα με τα Daemon tools. Οταν κανω εκκινηση το pc και ξεκινησει μονο του το προγραμμα ή το ξεκινησω εγω, τοτε τρεχει το image αυτοματα και μου βγαζει το παραθυρο εγκαταστασης απο το παιχνιδι που εχει ή ορισμενες φορες μου τρεχει και το παιχνιδι ! Γιατι συμβαινει αυτο ;
koumos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Pρεπει να απενεργοποιησεις το autostart του προγραμματος. κανε δεξι κλικ στο εικονιδιο του στο system tray και απενεργοποιησε την επιλογη autostart. Απενεργοποιησε και το automount για να μη φορτωνει αυτοματα την εικονα που εχεις επιλεξει.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Τις εχω βγαλει αυτες τις επιλογες, αλλα οταν ξεκιναω το προγραμμα ξεκιναει και το παιχνιδι. Μετα απο restart το automount ειναι ξανα επιλεγμενο απο μονο του.
Chrisad Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Update to latest SPTD layer version: http://forum.duplexsecure.com/showthread.php?t=114 Then disable autoplay feature of OS, or automount, and wait for next Daemon Tools version.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.