zazik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Για όσους ασχολούνται με δίκτυα θέλω να μάθω 1 ) Οι εξετάσεις είναι δύσκολες? 2) Μετά βρίσκεις εύκολα δουλεια...? 3) Τα λεφτά είναι καλά?πχ αν μπεις με CCNP σε μια ISP , πόσο πάνω κάτω θα κυμαίνειται ο μισθός σου? 4) Γενικά , έχει ενδιαφέρον το αντικείμενο από όλες τις μεριές? Οποιαδήποτε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη,και πολύ επιθυμητή. Ευχαριστω
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Και εμενα με ενδιαφερει αν και τα διδακτρα ειναι πολλα.
tsakonas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 gmt ξέχασα τα ελληνικά...sorry...έπρεπε να το βάλεις στα δίκτυα τουλάχιστον κάνα warning ρε luci ότι k καλά σε 15 mins αν δεν διορθωθεί το μπούλο... i know u bored...
Lucifer Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 δεν έχω ιδέα τι λες. δεν είμαι σπίτι και δε θα είμαι για κάποιες μέρες ακόμα, και μπαίνω πολύ αραιά. άλλος την έκαμε τη δουλειά.
KaizerSoze Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 ΝΑΙ ειναι καλο χαρτι ΟΧΙ δεν ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑΙ θα σε βοηθησει να βρεις ευκολοτερα δουλεια ΟΧΙ δεν θα σου εξασφαλισει οτι θα βρεις δουλεια ΟΧΙ δεν θα σε βοηθησει να ανέβεις στην δουλεια ΝΑΙ θα αυξησει τις επιλογες σου(οχι αναγκαστικα καλυτερη δουλεια, απλα καποια δουλεια που το εχει ως απαραιτητο θα μπορεις να την χτυπησεις) Keep in mind οτι αρκετες εταιριες πλεον "εκπαιδευουν" κοσμο και τους στελνουν οι ιδιες για CCNΑ ΑΦΟΥ τους εχουν προσλαβει Τελικη μου κριση... ΝΑΙ ειναι ενα χαρτι καλο και ψιλοψαρωτικο-έχω την αισθηση πως ορισμενοι το εχουν υπερεκτιμησει-αλλα δεν ειναι το τελος του κοσμου αν δεν το εχεις. Παντως ειναι πολυ καλο και σιγουρα δεν θα κλαις τον χρονο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.