jose Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 έχω την ταινία σε divx και ξεχωριστό άρχειο στους τίτλους, και κλασικά τα φορτώνω σε bsplayer, θέλω να κολλήσω τους τίτλους πάνω στην ταινία γιατί έχω πάρει μια πλακα η οποια παίζει divx αλλα δεν βλέπει τους τίτλους στα ελληνικά! τι μπορώ να κάνω? thanks
kastel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 VirtualDub ή WinAvi Video Converter. Δες τους οδηγούς "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VIRTUALDUB" και "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER", από εδώ: www.kastel.gr
jose Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 paidia pos 8a sixroniso tous titlous? etsi pou to kolise to winavi ksefeygei ligo o titilos!
jose Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 VirtualDub ή WinAvi Video Converter.Δες τους οδηγούς "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VIRTUALDUB" και "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER", από εδώ: www.kastel.gr kastel giati sto SUBTITLE WORKSHOP den mou bgazei ta ellinika?
grosni Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Αριστερά άμα δεις έχει 3 πεδία το ένα κάτω από το άλλο που λέει στo 2ο ANSI και στο 3ο Default εσύ στο 1ο από την πτυσσόμενη λίστα επέλεξε Greek! Ο Kastel το έχει αναφέρει ξανά κάπου αλλά δεν το βρίσκω για να σου δώσω link..
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Πάντως το πιο εύκολο πρόγραμμα είναι το VSO_ConvertXtoDVD. Διαλέγεις: Δημιουργία DVD, επιλέγεις την ταινία (πρέπει να έχεις στον ίδιο φάκελο και τους υπότιτλους) και σου φτιάχνει DVD με ενσωματωμένους υπότιτλους τους οποίους μάλιστα επιλέγεις αν θες να φαίνονται. Μπορείς να έχεις και πάνω από 1 αρχεία υποτίτλων (π.χ. Αγγλικά και Ελληνικά) και να διαλέγεις ποιοι θες να εμφανίζονται. Φτιάχνει και κεφάλαια ανά όσα λεπτά θες (η προεπιλογή του είναι ανα 5). Δεν έχω ξαναδει ποιό απλό και συνάμα πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα!!
jose Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Πάντως το πιο εύκολο πρόγραμμα είναι το VSO_ConvertXtoDVD. Διαλέγεις: Δημιουργία DVD, επιλέγεις την ταινία (πρέπει να έχεις στον ίδιο φάκελο και τους υπότιτλους) και σου φτιάχνει DVD με ενσωματωμένους υπότιτλους τους οποίους μάλιστα επιλέγεις αν θες να φαίνονται. Μπορείς να έχεις και πάνω από 1 αρχεία υποτίτλων (π.χ. Αγγλικά και Ελληνικά) και να διαλέγεις ποιοι θες να εμφανίζονται. Φτιάχνει και κεφάλαια ανά όσα λεπτά θες (η προεπιλογή του είναι ανα 5). Δεν έχω ξαναδει ποιό απλό και συνάμα πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα!! nai alla stin plaka mou pou den blepei greek 8a paizoun?
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Εννοείς ότι δεν υποστηρίζει ελληνική γραφή; Δεν το ξέρω αυτό φίλε μου, δοκίμασε σ' ένα DVD/RW και δες μόνος σου!
kflabouris Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Πάντως το πιο εύκολο πρόγραμμα είναι το VSO_ConvertXtoDVD. Διαλέγεις: Δημιουργία DVD, επιλέγεις την ταινία (πρέπει να έχεις στον ίδιο φάκελο και τους υπότιτλους) και σου φτιάχνει DVD με ενσωματωμένους υπότιτλους τους οποίους μάλιστα επιλέγεις αν θες να φαίνονται. Μπορείς να έχεις και πάνω από 1 αρχεία υποτίτλων (π.χ. Αγγλικά και Ελληνικά) και να διαλέγεις ποιοι θες να εμφανίζονται. Φτιάχνει και κεφάλαια ανά όσα λεπτά θες (η προεπιλογή του είναι ανα 5). Δεν έχω ξαναδει ποιό απλό και συνάμα πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα!! nai kai egw to idio programma xrhsimopoiw ,to mono kako einai oti prepei na vreis allo programma pou na tous suxgronizei giati de to kanei(ektos kai an kanw lathos)!!!Kserete kanena kalo???:| :| :|
jose Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 to allo mou problima einai oti eno exo kolisei tous titilous me to winavi i tainia mou einai 700mb kai tin ekane 480 xoris na pirakso tipota, akolou8isa tis odigies apo tin selida http://www.kastel.gr , i opoia parepiptontos leei na min allaksoume tis ri8miseis sto advanced!! giati egine auto? den fenete sto mati mou pantos na pirakse tin piotita giati sigrinontas kai ta dio video einai sxetika idia!
kastel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 to allo mou problima einai oti eno exo kolisei tous titilous me to winavi i tainia mou einai 700mb kai tin ekane 480 xoris na pirakso tipota, akolou8isa tis odigies apo tin selida http://www.kastel.gr , i opoia parepiptontos leei na min allaksoume tis ri8miseis sto advanced!!giati egine auto? den fenete sto mati mou pantos na pirakse tin piotita giati sigrinontas kai ta dio video einai sxetika idia! Αν αλλάξεις codec θα πάρεις άλλο μέγεθος και άλλη ποιότητα ανάλογα με τις ρυθμίσεις που θα κάνεις. Ο codec που επέλεξες σου δίνει μικρό μέγεθος χωρίς να χάνει πολύ από την ποιότητα (τουλάχιστον τόση έτσι ώστε να μην είναι εμφανής η διαφορά). Να ξέρεις ότι αποτέλεσμα σε ποιότητα καλύτερο από το αρχικό ανεξαρτήτου μεγέθους δεν μπορεί να γίνει. Οπότε επιλέγουμε την επιλογή που σου προτείνω χωρίς βέβαια να είναι και ο "κανόνας" (μικρό μέγεθος με την καλύτερη δυνατή ποιότητα).
jose Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 to anefera basika epidi kapou diabasa oti to apotelesma 8a exei mikri diafora, apla eida oti stin sigekrimeni tainia exei megali , apo 700 - 480 mb telospantos, se euxaristo poli!
stefka Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 καταρχήν μπορείς να βρείς κανενα updated firmware της "πλάκας" σου έτσι ώστε να παίζει ελληνικούς υπότιτλους. (ποια πλάκα έχεις?) το VSO_convert2dvd είναι τσακ-μπαμ για ετοιμασία dvd. αν θέλεις περισσότερες ρυθμίσεις μπορείς να πεδευτείς λιγακι περισσότερο με το avi2dvd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.