Arrenoposss Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Re paidia,8elw na sbhsw entelws mia epafh apo to msn mou,alla to 8ema einai pws den 8elw oute na mou milaei(enta3ei,auto ginetai mesw tou apokleismou) oute na blepei thn fwto mou....Yparxei kapoios tropos na to epityxw auto? dokimasa kai ton apokleismo kai thn diagrafh,alla to allo atomo eblepe thn fwto mou...yparxei mhpws kapoia ry8mish pou prepei na kanw????
andrip Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 μμ αν τον αποκλείσεις απλά δε θα σε βλέπει ποτέ online και θα βλέπει στη χειρότερη την τελευταία φωτογραφία που είχες, να επέμβεις στις επαφές του και να σε διαγράψεις δε γίνεται
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μπορεις να τον διαγραψεις εσυ. Απλα θα σε βλεπει παντα εκτος, και δεν θα μπορει να κανει τπτ (ουτε με τρικς......) γι'αυτο.
louben Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 παιδια και εγω αντιμετωπιζω παρομοιο προβλημα.Στο καινουργιο MSn(8.1) εχω βαλει μονιμως"Εμφανιση εκτος συνδεσης" Πορσεξτε κουφο.Στον MAxthon που χρησιμοποιω εχει πανω δεξια εικονιδιο με αλλον msn εκδοσης 4.7 με αποτελεσμα ν αμε βλεπουν καποιοι που δε θελω και να μου μιλουν.Εχω αποτυχει να τους διαγραψω απο τις επαφες(ειναι θεμα registry και δε θελω ν ασχοληθω μην κανω καμια ζημια.Το ωραιο ειναι οτι το δευτερο msn δε φαινεται πουθενα για να το διαγραψω. Πως μπορω λοιπον να το διαγραψω(αφου δεν το βρισκω στην προσθαφαιρεση προγραμματων ή δτο your uninstaller που εχω και τι να κανω για να μη φαινομαι(αλλα να βλεπω ποιοι αλλοι ειναι ΙΝ).
system Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Koίτα εδώ μήπως υπάρχει κάποιο Cleaner , ειδικό για το πρόγραμμα , αλλιώς καθάρισε το από Registry και ξαναπέρασε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.