Προς το περιεχόμενο

Κανείς που να με καταλαβαίνει?

Giannits

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν περίμενα ότι θα είστε τόσο κολλημένοι. :-P

Κι εγώ μια από τα ίδια. Μουσική ακούω συνέχεια και δεν την παλεύω καθόλου μα καθόλου χωρίς να ακούω κάτι. Να'ναι καλά το walkman κινητό (και τα καταπληκτικά ακουστικά της Sony Ericsson ;-)) για όταν δεν είμαι σπίτι να ακούω από τον υπολογιστή!

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακόμα και όταν παίζω παιχνίδι στο PC σβήνω τον ήχο του παιχνιδιού και βάζω μουσική απο κάτω. Μερικές φορές βάζω και για να με πάρει ο ύπνος...

Δημοσ.

Αμέ, και αποκλειστικά, δηλαδή δεν κάνω κάτι άλλο όταν ακούω μουσική (διάβασμα παιχνίδια κλπ).

Ένα καλοκαίρι δεν είχα πάρει κάποιο φορητό μέσο μουσικής μαζί μου και μετά από μερικές μέρες διακοπών άρχισε να με πιάνει ψύχωση, σκεφτόμουν πότε θα γυρίσω να ακούσω μουσική, έκανα λίστες με ποια κομμάτια μου 'χουν λείψει πιο πολύ και με ποια σειρά θα τα άκουγα όταν θα γυρνούσα κλπ :)

Μαζί με τις ταινίες, οι πιο σταθερές αξίες των ως τώρα φοιτητικών μου χρόνων.

Δημοσ.

Βέβαια, δεν υπάρχει μερα που να μην ακούσω μουσική. Παλιά βέβαια ήμουν πολύ κολλημένος και άκουγα για περίπου 6 μήνες μόνο Iron Maiden. Τώρα ακούω μόνο 1-2 ώρες Maiden την ημέρα και μετά ακούω τα πάντα. Death, Black, Power και λίγο Progressive. Φυσικά ακούω και κλασική (Manowar, Megadeth, Judas Priest, Dio κ.α.). Δεν υπάρχει μέρα που να μην ακούσω μουσική. Δεν Γίνεται.

Δημοσ.
Όλοι εσείς το κάνετε από χόμπυ όμως και δίχως κανένα ιδεολογικό υπόβαθρο.

ρε διαολε γινε λιγακι πιο περιεκτικος στα μηνυματα σου!!!!

μη μας στελνεις!!! λοιπον,απαιτω εξηγησεις!!!!:-P:-P:-P

(δεν θα βαζεις φωτια και μετα θα την κανεις!!)

Δημοσ.

Εγώ και εξαρτημένος είμαι απ'τη μουσική και την βλέπω και ιδεολογικά.

Δεν ακούω μουσική που δεν με εκφράζει γιατι πιστεύω πως ο σκοπός της μουσικής είναι να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά μου και τις σκέψεις μου και όχι να με κάνει να κουνιέμαι απλά.

Γι'αυτό και δεν αντέχω τα ζωάκια τους συνομίλικούς μου που δεν έχουν ανησυχίες και ακούνε όλα τα καψουροτράγουδα που τους πλασάρει το καταραμένο το ραδιόφωνο και η τηλεόραση.

Edit:Επιπλέον το τι θα ακούσω εξαρτάται απ'την διάθεσή μου.Αν είμαι στα μαύρα μου ακούω μέταλ,αν είμαι στα κέφια μου ακούω ραπ/χιπ χοπ.Πάντα όμως θέλω να ακούω μουσική που περνάει μηνύματα και έχει ένα πνευματικό υπόβαθρο.

Δημοσ.

Θα είναι ιδεολογικά απασχολημένος.

Να ρωτήσω, εσείς που συμφωνήσατε, πως ακριβώς το ερμηνεύσατε αυτό? Δλδ βάσει ποιάς ιδεολογίας ακούτε μουσική? Γτ εμένα μου ακούγεται κάτι σαν "μπορεί να μη θέλω να ακούσω, αλλά επειδή η ιδεολογία μου μού το επιβάλλει, θα κάψω τον ενισχυτή".

Δημοσ.

Να ρωτήσω, εσείς που συμφωνήσατε, πως ακριβώς το ερμηνεύσατε αυτό? Δλδ βάσει ποιάς ιδεολογίας ακούτε μουσική? Γτ εμένα μου ακούγεται κάτι σαν "μπορεί να μη θέλω να ακούσω, αλλά επειδή η ιδεολογία μου μού το επιβάλλει, θα κάψω τον ενισχυτή".

Μέσα στο μυαλό μου είσαι. razz.gif

Δημοσ.

Έχεις δίκιο που ρωτάς. Προσωπικά πιάστηκα από το σημείο περί εξάρτησης της ψυχολογίας από τη μουσική. Προφανώς και δεν είναι θέμα ιδεολογίας το πότε και γιατί θα ακούσεις, αλλά διαθέσης...

Δημοσ.
εγώ λέω ότι απλά είστε έφηβοι!

Για τους άλλους δε μπορώ να μιλήσω, αλλά για μένα συμφωνώ απόλυτα! Και εύχομαι να είμαι ακόμη σε 50 χρόνια από τώρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...