Προς το περιεχόμενο

Κανείς που να με καταλαβαίνει?

Giannits

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να ακούει μουσική όχι επειδή απλά έίναι κάποιο απ'τα χόμπυ του αλλά επειδή έχει εθιστεί και το βλέπει ιδεολογικά? Να εξαρτάται η ψυχολογία του απ'αυτή...

Σιγά μην υπάρχει...

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εκ πρώτης όψεως θα έλεγα πως συμπάσχω μαζί σου, αλλά δεν είμαι σίγουρη πως ορίζεις το χόμπυ και πως την ιδεολογία και τον εθισμό.

Καλώς μας ήρθες λοιπόν... Έκανες καλή αρχή... blink.gif

Δημοσ.

Φιλε Γιαννη εγώ εάν δεν πάρω την ημερήσια μουσική μου δόση δε βγάζω τη μέρα. Δηλαδή έχω φύγει εδώ και καιρο απο το στάδιο του μουσική-χομπυ. Είναι το μέσο που με εκφράζει απόλυτα.

Δημοσ.

μια απ' τα ιδια φιλε μου , σε σημειο "επικινδυνο" , θα ελεγα ! το βαζω σε εισαγωγικα το επικινδυνο γιατι καθε αλλο παρα τετοιο το θεωρω ! Ομως σιγουρα με βαζει σε αλλους κοσμους , μαγευτικους και ομορφους , που απεχουν απο την πεζοτητα της καθημερινοτητας μας . συχνα στη δουλεια σιγοσφυριζω ενα σκοπο αγαπημενο και με κοιτουν λιγο παραξενα οι συναδελφοι ...

ομως μ'αρεσει γιατι πραγματικα με κανει να κρατω μια ποιοτητα ψυχισμου και πνευματος και να μην μ'αγγιζει η γενικοτερη ισοπεδωση ..

νομιζω αυτο ακριβως ειναι που σου προσφερει η τεχνη..

τωρα που γραφω ακουω το exile απο Thiev. Corp.

σας το αφιερωνω !!

Δημοσ.

Ακριβως ετσι νιωθω κι εγω με τη metal (χωρις βεβαια να ειμαι τελειως κολλημενος και να μην ακουω και αλλα ειδη μουσικης)!Δεν υπαρχει μερα που να μην ακουσω εστω κι ενα τραγουδι και αν υπαρξει νιωθω οτι κατι ελειψε απο τη μερα μου!Μου εχει γινει μανια πλεον,ειναι αλλο πραγμα,πως να το κανουμε...

Δημοσ.

+1 και απο μενα για αυτo που λεει ο capitan,μια δοση τη μερα ειναι απαραιτητη.Το ωραιο με τη μουσικη ειναι οτι σε βοηθαει να εκφρασεις συναισθηματα ενω ταυτοχρονα σου δημιουργει άλλα αναλογα με τη μουσικη που ακους.Και φυσικα σε κανει να ξεφευγεις λιγο απο τη ρουτινα(ΑΝΤΩΝΗ ας τους να σε κοιτανε,εχω ματια και βλεπω που λεει και ο Μακροπουλος :Ρ)Για μενα 2-3 ωρες μουσικης ακομα και μεσα στο αστικο πηγαινοντας στη σχολη ειναι MUST!Κατι σαν ψυχαναλυση ας πουμε...

Δημοσ.

Σηκώνω κι εγώ το χέρι στο ερώτημα που έγινε και απαντώ: «Ναι, αν μέσα στη μέρα με πιάσει η μανία να ακούσω μουσική και δεν το κάνω, πάει. Έχει γ..ηθεί η ψυχολογία μου στα σίγουρα, καταστράφηκα!». Συνήθως, τρώω κολλήματα και φλασιές με συγκεκριμένα κομμάτια...

Δημοσ.

Same here! Aνοιχτός υπολογιστής χωρίς jet audio ανοιχτό,πολύ μα πολύ σπάνια.

αναρωτιέμαι όμως,γιατί ολος αυτός ο προβληματισμός/ερώτηση...?

Δημοσ.

για μενα ειναι ενας τροπος εκφρασης,και πολλες φορες εξωτερικευσης συναισθηματων.Ειμαι ερωτευμενος μαζι της με την γεννηση μου.Ακουω ολα τα ειδη της,αλλα καποια χαωτικα chillout κομματια,οταν κλεινω τα ματια μου,με...στελνουν καπου αλλου.σε μερη που μαγισσες και ξωτικα χορευουν ακομα..........

Δημοσ.
για μενα ειναι ενας τροπος εκφρασης,και πολλες φορες εξωτερικευσης συναισθηματων.Ειμαι ερωτευμενος μαζι της με την γεννηση μου.Ακουω ολα τα ειδη της,αλλα καποια χαωτικα chillout κομματια,οταν κλεινω τα ματια μου,με...στελνουν καπου αλλου.σε μερη που μαγισσες και ξωτικα χορευουν ακομα..........

ειναι σαν να μιλας εσυ για μενα....

Δημοσ.

Επίσης εξαρτάται η ψυχολογία μου από τη μουσική.

Δεν ξέρω πως είναι μέρα χωρίς μουσική, ή μάλλον δε θυμάμαι γιατί ίσως ήμουν μικρός.

Δημοσ.
Υπάρχει κάποιος που να ακούει μουσική όχι επειδή απλά έίναι κάποιο απ'τα χόμπυ του αλλά επειδή έχει εθιστεί και το βλέπει ιδεολογικά? Να εξαρτάται η ψυχολογία του απ'αυτή...

Τι λες ρε φιλαράκι;

Σοβαρά την κάνεις την ερώτηση; (επειδή έριξες και κάτι για ιδεολογίες μέσα)

Ούτε ιδέες, ούτε χόμπυ. Ούτε καν τρόπος έκφρασης.

Κάτι διαστάσεις και κάτι κόσμους πιο πάνω.

Η λέξη κλειδί είναι αυτή που είπες, εθισμός. Και αυτό ακόμα δεν αρκεί, απλώς εμπεριέχει πάθος και αρρώστεια, γι'αυτό είναι πλησιέστερο.

Σιγά μην υπάρχει...

Η ερώτηση είναι αν θέλεις να υπάρχει, ή να κρατάς το μονοπώλιο για την πάρτη σου :twisted:

Καλώς ήρθες

(Και αν είσαι και "άρρωστος", καλώς ήρθες 2 φορές B))

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν ακούω σχεδόν καθόλου μουσική. Αναγκάζομαι να ακούσω επειδή οι φίλοι μου θέλουν να τους κάνω επεξεργασίες, αλλαγή μορφής κτλ.

Δημοσ.

η μουσικη ειναι απλα ζωη για εμενα, πειτε απο συνηθεια, απο κολημα, απλα ακουω γιατι πρεπει να ακουσω...

να ακουσω απλα, να συνδεθω με το νοημα του κομματιου, να τραγουδαω σαν τρελη και ας ειμαι παραφωνη γιατι το αισθανομαι. να περιπλανηθω με τις μπαλαντες, να χορεψω με τα χορευτικα κομματια και να κοπανιεμαι με τις καφριλες...

ολα τα ειδη σου δινουν κατι, και μπορουν να σου αλλαξουν τη διαθεση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...