anvc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Ποια η διαφορα τους;; Εννοειται πως τα χρηματα ειναι μια σημαντικη διαφορα... αλλα αναλογως το τι κανει το καθενα, θα με βοηθησει να επιλεξω! Ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artech Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Το nano έχει οθόνη, και μπορεί να δείξει και φωτογραφίες. Το shuffle όχι. Μπορείς να δεις ένα συγκριτικό πίνακα (comparison chart) εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nucleogenesis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Νομίζω καλύτερα θα ήταν να "επενδύσεις" στο nano, ακόμα κι αν δεν εχεις μεγάλες απαιτήσεις ακόμα, μιας και η δισκοθήκη σου θα αυξάνεται όσο περνάει ο καιρός και απο ενα σημείο και μετά είναι πιθανό να μη σε καλύπτει πια το shuffle. H αλήθεια είναι πως ακόμα και το πιο μικρό nano να επιλέξεις, δηλαδή των 2GB, χωράει τα διπλάσια τραγούδια απο το shuffle (για να μην πω για την οθόνη και τη διπλάσια διάρκεια μπαταρίας). Σίγουρα και η τιμή παίζει ρόλο, αλλά σκέψου το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KOUGIOUM Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Αν μπορείς να πλήρωσεις την διαφόρα αγόρασε Nano... Η οθόνη είναι απαραίτητη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Αν μπορείς να πληρώσεις τη διαφορά αγόρασε το κανονικό iPod. Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα και είναι για να τα κάνω δώρο στις αδερφές μου που θέλουν να ακούν τα 30 τραγούδια που παίζει το ραδιόφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 +1 στο νανακι απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netmaniac Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Εγω πηρα το i-pod shuffle και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Η ποιοτητα κατασκευης και ηχου ειναι παρα πολυ καλη(σε σχεση με ενα της creative που εχω).Σε μερικα forum αναφερουν οτι η ποιοτητα ηχου του i-pod shuffle ειναι καλυτερη του i-pod nano(δεν το δοκιμασα γιατι δεν εχω το nano). Το μεγεθος του ειναι εκπληκτικα μικρο, ειναι παναλαφρο και φαινεται πολυ γερο(ειναι απο αλουμινιο, οπως και το nano). Το θεμα με την οθονη ειναι σχετικο με την χρηση που θελεις να κανεις. Εγω βαζω τα τραγουδια και τα ακουω χωρις να επιλεγω, το ιδιο εκανα και με το παλιο μου creative που ειχε οθονη. Αν θελεις να επιλεγεις τραγουδια τοτε το shuffle αποκλειεται και πας στο nano. Τip1. Αν παρεις το shuffle, προσεξε η συσκευασια να εχει ασημενια γραμματα και οχι πρασινα.(Τα ασημενια εχουν τα αναβαθμισμενα ακουστικα). Τip2. Βαλε αυτο το προγραμμα http://agoraphobeus.free.fr/iShuffle/index.html για να απαλαγεις απο τα itunes και να μπορεις να βαζεις τραγουδια με drag-n-drop. Τip3. Αν θελεις ακομα καλυτερο ηχο, παρε αυτα τα ακουστικα MX-55 VC STREET SENNHEISER απο http://www.nakas.gr/ (Ειναι σχετικα φτηνα και εκπληκτικα καλα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Άλλη μία άποψη επί του θέματος από τον Papo. Η νίκη του iPod Shuffle.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Overseer486 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Γιατί όχι ένα Creative Zen V+ ? Ίδια πάνω κάτω χαρακτηριστικά, καλύτερη τιμή και γελοία μικρό μέγεθος... (για τιμή δες στο e-shop της Creative) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Το shuffle είναι μικρότερο και ελαφρύτερο από το Zen V+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Overseer486 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Ναι αλλά το Ζεν έχει οθόνη και ράδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slim_shady Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 ψηφιζω nano δαγκωτο!!(Ασε που το shuffle δεν εχει click-wheel8-) 8-) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantnick Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Όπως είπε και κάποιος φίλος πιο πάνω είναι ανάλογα για τι χρήση το θέλεις. Προσωπικά έχω το shuffle και το χρησιμοποιώ όταν πάω για τρέξιμο. Για τον σκοπό που το έχω είναι καλύτερο απο το nano άλλα είπαμε...ανάλογα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.