Προς το περιεχόμενο

Να παρω i-pod nano ή i-pod shuffle;

anvc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποια η διαφορα τους;;

Εννοειται πως τα χρηματα ειναι μια σημαντικη διαφορα... αλλα αναλογως το τι κανει το καθενα, θα με βοηθησει να επιλεξω!

Ευχαριστω!! :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω καλύτερα θα ήταν να "επενδύσεις" στο nano, ακόμα κι αν δεν εχεις μεγάλες απαιτήσεις ακόμα, μιας και η δισκοθήκη σου θα αυξάνεται όσο περνάει ο καιρός και απο ενα σημείο και μετά είναι πιθανό να μη σε καλύπτει πια το shuffle.

H αλήθεια είναι πως ακόμα και το πιο μικρό nano να επιλέξεις, δηλαδή των 2GB, χωράει τα διπλάσια τραγούδια απο το shuffle (για να μην πω για την οθόνη και τη διπλάσια διάρκεια μπαταρίας). Σίγουρα και η τιμή παίζει ρόλο, αλλά σκέψου το...

Αν μπορείς να πληρώσεις τη διαφορά αγόρασε το κανονικό iPod. Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα και είναι για να τα κάνω δώρο στις αδερφές μου που θέλουν να ακούν τα 30 τραγούδια που παίζει το ραδιόφωνο.

Εγω πηρα το i-pod shuffle και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Η ποιοτητα κατασκευης και ηχου ειναι παρα πολυ καλη(σε σχεση με ενα της creative που εχω).Σε μερικα forum αναφερουν οτι η ποιοτητα ηχου του i-pod shuffle ειναι καλυτερη του i-pod nano(δεν το δοκιμασα γιατι δεν εχω το nano).

Το μεγεθος του ειναι εκπληκτικα μικρο, ειναι παναλαφρο και φαινεται πολυ γερο(ειναι απο αλουμινιο, οπως και το nano).

Το θεμα με την οθονη ειναι σχετικο με την χρηση που θελεις να κανεις. Εγω βαζω τα τραγουδια και τα ακουω χωρις να επιλεγω, το ιδιο εκανα και με το παλιο μου creative που ειχε οθονη. Αν θελεις να επιλεγεις τραγουδια τοτε το shuffle αποκλειεται και πας στο nano.

Τip1. Αν παρεις το shuffle, προσεξε η συσκευασια να εχει ασημενια γραμματα και οχι πρασινα.(Τα ασημενια εχουν τα αναβαθμισμενα ακουστικα).

Τip2. Βαλε αυτο το προγραμμα http://agoraphobeus.free.fr/iShuffle/index.html για να απαλαγεις απο τα itunes και να μπορεις να βαζεις τραγουδια με drag-n-drop.

Τip3. Αν θελεις ακομα καλυτερο ηχο, παρε αυτα τα ακουστικα MX-55 VC STREET SENNHEISER απο http://www.nakas.gr/ (Ειναι σχετικα φτηνα και εκπληκτικα καλα).

Όπως είπε και κάποιος φίλος πιο πάνω είναι ανάλογα για τι χρήση το θέλεις.

Προσωπικά έχω το shuffle και το χρησιμοποιώ όταν πάω για τρέξιμο. Για τον σκοπό που το έχω είναι καλύτερο απο το nano άλλα είπαμε...ανάλογα..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...