Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακή Τηλεόραση.....................ή όχι;;;

lyckos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Βρισκομαι στο Μαραθώνα Αττικής και σε σημείο όπου θεωρείται <<μαύρη τρυπα>> για λήψη απο αναμεταδότες τηλεόρασης (μιας και ο Μαραθώνας δεν έχει κοντά του καποια κεραια αναμεταδοσης τηλεοπτικου σηματος οποτε πιάνουμε ειτε απο ευβοια ειτε απο καπου στα βόρεια-δε θυμαμαι που, αρκετα μακρυα παντως). Το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν πιανω τίποτα καλα στην τηλεοραση, εχω δοκιμασει- μονος μου φυσικα- την κεραια σε διαφορα σημεια της ταρατσας μου, εχω βαλει διπλη uhf και παλι τιποτα (σε αποσταση 400 μετρων τα σπιτια εκει πιανουν πολυ καλα!!!). Δεν ειμαι διατεθιμενος να πληρωνω γ@μησιατικα στη νοβα για να βλεπω ολα τα καναλια (μεγκα, αντ1, αλφα κ.λ.π. <<ελευθερα>> ιδιωτικά μεσω αυτου) αφου ειμαι στο σπιτι πολυ λιγες ωρες της ημέρας λογω δουλειας. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν γνωριζετε καποιο τροπο ή καποιο εξοπλισμο που να μπορω να αγορασω ωστε να μπορω να βλεπω τα προαναφερθεντα κανάλια χωρις να πληρωνω μηνιαια συνδρομη σε <<νταβατζηδες>>.

Φυσικα υποτιθεται αν δεν κανω λαθος οτι τα καναλια αυτα θα επρεπε να εκπεμπουν και σε ψηφιακη πλατφορμα οποτε με εναν αποκωδικοποιητη ή με ενα πιατο να μπορουσαμε να πιανουμε το ψηφιακο σημα τους....αλλα....

στην Ελλαδα ζουμε εε??

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το πρόβλημα οφείλεται νομίζω στην ΕΡΤ και από απ' αυτήν σίγουρα θα έπρεπε να δοθούν εξηγήσεις γιατί εν έτη 2007 δεν έχει σήμα ούτε στο Μαραθώνα γιατί μάλλον έμεινε στην εποχή του Φειδιππίδη και το φέρνει τρέχοντας με κεραία. Αλλά η ένστασή μου έχει να κάνει όσων αφορά την στρατηγική ανάπτυξης νέων εταιρειών-θέσεων εργασίας που πουλάει ένα προϊόν υψηλής ποιότητος και ασφαλώς σου προσφέρει και το κανάλι της ΕΡΤ για να τους βλέπεις κι αυτούς, κι ας διπλοπληρώνεις. Δηλαδή αν δεν υπήρχαν κι αυτοί δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να αποκτήσεις "ελεύθερο" σήμα ούτε στην δευτέρα παρουσία αφού μάλλον ο ανταγωνισμός λειτουργεί ευεργετικά σε αυτές τις περιπτώσεις.

Δημοσ.

Διαβασα στις ειδησεις του ινσομνια οτι θα επιβληθει προστιμα στην Ελλαδα γιατί δεν έχει ακόμα θεσπίσει τα κατάλληλα εθνικά μέτρα όσον αφορά τις υπηρεσίες ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης.

ΜΑΚΑΡΙ! Μακαρι να δεχθει η κυβερνηση ενα ξεγυρισμενο προστιμο μηπως και συνέλθουν και εισελθουμε επιτελους στην εποχή του ψηφιακού σήματος στους δεκτες των τηλεοράσεών μας. Οσο σκεφτομαι εκεινη την επαρση με την οποια απαντάει σε σχετικες με το θέμα ερωτησεις εκεινος ο αχώνευτος ο υπουργος Τύπου, ο Ρουσσόπουλος τοσο περισσοτερο χαιρομαι με τα μετρα που προτιθεται να παρει εναντιον μας η ΟΝΕ.

Παρ' ολα αυτα ξαναρωτάω:

Γνωριζει καποιος εναλλακτικους τροπους με τους οποιους μπορω να εχω σημα στον τηλεοπτικο μου δέκτη εκτος απο την all time classic κεραία;;

Μήπως με τη βοήθεια πιάτου;;;

Ακόμα κι αν χρειαστει να συνδεσω υπολογιστη με DVout το κανω αρκει να μου πει καποιος τη λύση....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...