Προς το περιεχόμενο

Το Playstation Store δεν είναι διαθέσιμο για Ελλάδα;

Zabrak Male

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά δουλεύει! Προχτές το βράδυ πήρε μπροστά κ εχω κατεβάσει gran turismo motorstorm cmcray dirt k kati alla hd videakia!!!!

Τωρα ειναι διαθεσιμο παιδια...

το δοκιμασα σημερα υπαρχει playstation store και για Ελλαδα

Αλλα τοσο καιρο ειχα φτιαξει ενα japan account το οποιο απο εκει κατεβασα το

GRAN TURISMO PROLOGUE!!! οχι το HD

Φυσικα και δουλεύει.... Εδώ θα βρείτε παραπάνω πληροφορίες για το θέμα: Link

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Πήρα και εγώ το καινούργιο ελαφρύ μοντέλο ps3 και γράφτηκα http://www.us.playstation.com/PS3/Network . Πως κατεβάζω τώρα Demo ? Μπορώ να τα κατεβάσω από το pc μιας και δεν μπορώ να συνδέσω το ps3 ? Στο λογαριασμό μου έδωσα ως στοιχείο προέλευσης Ελλάδα. Μπορώ να κατεβάσω τίποτα? Γιατί διάβασα σε προηγούμενα τοπίκ ό,τι μόνο αν δώσεις στοιχεία ότι είσαι από άλλη χώρα π.χ Αγγλία, μπορείς να κατεβάσεις. ισχύει κάτι τέτοιο ???

Δημοσ.

για κατεβάσεις demo και trailer πρεπει απαραίτητα να συνδέσεις το ps3 στο ιντερνετ. ενσυρματα η ασυρματα. δεν υπαρχει προβλημα που δηλωσες ελλαδα, παλιοτερα υπηρχε.

Δημοσ.

επισης φιλε μπορεις να φτιαξεις κι αλλους λογαριασμους,συγκεκριμενα μεχρι 10,απο αλλες χωρες.

ετσι αν φτιαξεις για αγγλια,ηπα,ιαπωνια κλπ μπορεις να εκμεταλλευτεις κυκλοφοριες που δεν υπαρχουν στο ελληνικο.

πχ να κατεβασεις το θεμα αφρικα που δεν υπαρχει σε αλλο εκτος απο το ιαπωνικο η να αγορασεις το θεμα little big planet dynamic που δεν υπαρχει αλλου εκτος απο ηπα.

επισης βρισκεις και προγραμματα οπως το music video που ειναι αγγλικο αλλα μεσω proxy παιζει κι απο δω κοκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...