Daredevil Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Eγώ πάντως ρε παιδιά απορώ με την υπομονή σας και περισσότερο με την επιμονή σας. Αρχικά η Sony αποφασίζει να καθιστερίσει λίγο ακόμα το launch και να το πάει άνοιξη 2006. Μην πάρετε 360 λέει γιατί είναι xbox 1.5 και όχι true next-gen. Μετά πάει για Νοέμβριο 2006. It's worth the waiting - 4D κλπ. Όχι όμως για την Ευρώπη που αναβάλλεται για άνοιξη 2007. Εντάξει λες δε μαμιέται, ας περιμένω γιατί θέλω να παίξω τα sequels από τα αγαπημένα μου παιχνίδια από το ps2. (Που είναι αυτά αλήθεια? Εντάξει μωρέ, τόσο καιρό περιμεναμε, ας περιμένουμε λίγο ακόμα να βγούνε τα καλά.) Και έρχεται λοιπόν το launch και στην Ελλάδα μετά από όλη αυτή τη καθυστέρηση, μόνο το ακριβό μοντέλο κι αυτό με 60 Ευρώ καπέλο, με την αφαίρεση του hardware για συμβατότητα με τα παιχνίδια του ps2 (!) χωρίς να έχει όλα τα παιχνίδια που σου είχαν υποσχεθεί στο launch και χωρίς να σου έχουν πει και τίποτα για την έλειψη online store!!!! Εσείς θέλω να μου πείτε τώρα.... όσοι δε πήρατε 360 εδώ και ενάμισι χρόνο για να περιμένετε το ps3, πιστεύετε ότι άξιζε την αναμονή ή ότι σας πιάσαν κορόιδα? hahahhahaha enta3ei twra milas gia 5-6 kolhmenous pou ebgazan retousarismenes ps2 fwtografies kai tis sygkrinan me aytes tou 360.... kai xairotan.
telegamesvg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 H αληθεια ειναι οτι ολα αυτα τα sites εχουν με ποιος σοβαρες μ@λ@κιες να ασχοληθουν ......
special Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά σοβαρευτείτε...τι να γράψει το in.gr γι'αυτό το θέμα; Επειδή απασχολεί 1000 άτομα πρέπει να γίνει και θέμα; Πολύ που χέστηκαν όλοι τι κάνει η Sony και ποιοι θέλουν να παίξουν Playstation! Έλεος Ελα ντε τι να γραψουν,αφου δεν αγορα την παρτη μας στο διαολο oi υπολοιποι.Καλα ρε παιδι μου και αυτοι η ξενοι που ασχοληθηκαν κατι χαλια σιτε οπως το KOTAKU δηλαδη δεν ειναι σοβαροι ε?ΕΛΕΟΣ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΟΝΤΩΣ!!!!!!!!!!
Paralizer Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Ελα ντε τι να γραψουν,αφου δεν αγορα την παρτη μας στο διαολο oi υπολοιποι.Καλα ρε παιδι μου και αυτοι η ξενοι που ασχοληθηκαν κατι χαλια σιτε οπως το KOTAKU δηλαδη δεν ειναι σοβαροι ε?ΕΛΕΟΣ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΟΝΤΩΣ!!!!!!!!!! Μήπως το KOTAKU είναι Gaming Site?????? Λέω εγώ τωρα!
special Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μήπως το KOTAKU είναι Gaming Site?????? Λέω εγώ τωρα! http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=789345&lngDtrID=252 Λεμε τωρα και για αυτο http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=789107&lngDtrID=252 Βεβαια αυτα ειναι απο τον πολιτικο χωρο
Paralizer Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Βεβαια αυτα ειναι απο τον πολιτικο χωρο Α γεια σου!
special Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Απλως εαν το εγραφε το in.gr ισως το εβλεπαν και μαθαιναν τι γινετε εδω στην $ony ελλας για το προιον που πουλανε.Ισως ιδρωνε και λιγο τα αυτι τους οχι για εμας αλλα για την αρνητικη διαφημιση
Zabrak Male Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Παιδιά αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι η ανακοίνωση της Sony έγινε για να είναι καλυμμένοι νομικά. Μετά από την ανακοίνωση αυτή δεν έχει νόημα να κάνω καταγγελία στο Υπ. Ανάπτυξης γιατί λέει υπάρχει επίσημη τοποθέτηση στο θέμα. Αυτό με τους servers είναι αλήθεια, ότι υπάρχει ένας κεντρικός για την Ευρώπη. Ο τρόπος που λειτουργεί το PS Store είναι να παρέχει localized content. Γιʼαυτό και κάθε χώρα βλέπει το store στην γλώσσα της. Υπάρχει σχετική δήλωση στελέχους της Sony Αυστραλίας ότι σκοπός τους είναι να παρέχουν Australian content στους χρήστες του PS3 . http://ps3.ign.com/articles/777/777163p1.html Δεν ξέρω αν τελικά θα έρθει το PS Store στην Ελλάδα ή όχι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι α) υπομονή να δούμε τι θα γίνει β) να μην ξαναπάρουμε προϊόντα Sony. Είναι πολύ απλό. Το Πλαίσιο με πούλησε 2 φορές σε προπαραγγελια προϊόντος, δεν ξαναγόρασα ποτέ και τίποτα από το Πλαίσιο από τότε. Το ίδιο και ο κολλητός μου. Ήταν να πάρω ένα κινητό αυτές τις μέρες. Έλεγα να πάρω ένα Sony Ericcson, αλλά μετά από όλα αυτά δεν πρόκειται να σκάσω τα λεφτά μου εκεί. Είναι απλό. Κανείς δεν σε αναγκάζει να αγοράσεις προϊόντα Sony. Σαν καταναλωτές είναι ο καλύτερος τρόπος να τους ξεπληρώσεις για τις << υπηρεσίες>> που μας <<προσφέρουν>>. Απλως εαν το εγραφε το in.gr ισως το εβλεπαν και μαθαιναν τι γινετε εδω στην $ony ελλας για το προιον που πουλανε.Ισως ιδρωνε και λιγο τα αυτι τους οχι για εμας αλλα για την αρνητικη διαφημιση Έννοια σου και όπου βρεθώ σε φόρουμ τους κράζω.
Freddie Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Έννοια σου και όπου βρεθώ σε φόρουμ τους κράζω. Mωρέ καλά τα forums αλλά τον Λαμπράκη τον έχει κανείς φιλαράκι;
p3tran Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Mωρέ καλά τα forums αλλά τον Λαμπράκη τον έχει κανείς φιλαράκι; η sony
SpartanGR Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Όταν η πειρατεία στην Ελλάδα είναι 95% καλά κάνουν και μας έχουν γραμμένους, μην τα θέλουμε όλα δικά μας... Συμφωνό με αυτο που λές αλλά η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν εχει καμμία σχέση με τη πειρατεία
Finalizator Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δειτε λιγο εδω και πειτε αν δουλευει τελικα γιατι δεν μπορω να το δοκιμασω αυτο το χρονικο διαστημα. http://community.eu.playstation.com/showthread.php?t=69852&page=17
Georgio4ever Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Sorry κ γτ δε φτιαχνετε ενα US account? Εγω ετσι κατεβασα Calling All Cars και Tekken Dark Resurrection :/
hrc_thanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Τωρα ειναι διαθεσιμο παιδια... το δοκιμασα σημερα υπαρχει playstation store και για Ελλαδα Αλλα τοσο καιρο ειχα φτιαξει ενα japan account το οποιο απο εκει κατεβασα το GRAN TURISMO PROLOGUE!!! οχι το HD
dousis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά δουλεύει! Προχτές το βράδυ πήρε μπροστά κ εχω κατεβάσει gran turismo motorstorm cmcray dirt k kati alla hd videakia!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.