Προς το περιεχόμενο

Το Playstation Store δεν είναι διαθέσιμο για Ελλάδα;

Zabrak Male

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ego pantos den symfono...ligh ypomonh den blaptei, an perasei kata poly o kairos kai den ginei kati, blepoume ti kiniseis tha kanoume...alla anyway o kathenas to vlepei apo th diki tou skopia!

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οh yes ....σε κατι τετοια ειμαι παντα "μεσα"...:-)

Ωραία! :)

ego pantos den symfono...ligh ypomonh den blaptei, an perasei kata poly o kairos kai den ginei kati, blepoume ti kiniseis tha kanoume...alla anyway o kathenas to vlepei apo th diki tou skopia!

Ούτως η αλλιώς η απάντηση από το Υπ. Αναπ. Δεν θα έρθει μέσα σε μερικές μέρες. Θα πάρει μήνες. Οπότε καλυτέρα να είμαστε προετοιμασμένοι.Γιατί άλλο να έχεις πρόσβαση με πλάγιο τρόπο όπως στο XBOX Live και άλλο να μην έχεις καθόλου.

Πάντως η Sony είχε πει ότι θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε και κάποιου είδος ticket για να μπορούμε να ψωνίζουμε από το Store. Επίσης πήρε το μάτι μου PS Stores στα Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά οπότε μήπως παίζει κάτι με την μετάφραση. Λέω εγώ τώρα. Μπορεί επίσης κάποιος να μου πει τι γράφει πάνω το κουτί του PS3 σχετικά με το PS Store; Δηλαδή αναγράφεται κάπου ότι αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες χώρες; Γιατί αν είναι έτσι η περίπτωση, την κάτσαμε. Καθώς θα ήθελα να μάθω τι παίζει με την Κύπρο, τα παλικάρια εκεί έχουν πρόσβαση; Αν διαβάζει κανείς από Κύπρο ας μας πει.

Δημοσ.
Ωραία! :)

Ούτως η αλλιώς η απάντηση από το Υπ. Αναπ. Δεν θα έρθει μέσα σε μερικές μέρες. Θα πάρει μήνες. Οπότε καλυτέρα να είμαστε προετοιμασμένοι.

Πάντως η Sony είχε πει ότι θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε και κάποιου είδος ticket για να μπορούμε να ψωνίζουμε από το Store. Επίσης πήρε το μάτι μου PS Stores στα Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά οπότε μήπως παίζει κάτι με την μετάφραση. Λέω εγώ τώρα. Γιατί άλλο να έχεις πρόσβαση με πλάγιο τρόπο όπως στο XBOX Live και άλλο να μην έχεις καθόλου.

Isos na exeis dikio, den ksero, tha to psakso ki ego oso mporw

Δημοσ.

o kyrioteros logos gia tin elleipsi tou PS Store stin Ellada einai to kostos. Xreiazetai enan terastio server o opoios tha borei na ypostirixei tous online gamers kai episis tha prepei na ginei metafrasi OLOKLIROU TOU Playstation Menu sta ellinika.nomixo oti to kostos ftanei peripou ta 25.000 me 30.000 Euro..Auto me tin apotyxia synergasias Sony-Ellinikon trapezon den to exo akouseis kai den boro na to sxoliaso.

gia tous idious logous pou den einai available to xbox live stin ellada den einai available kai to Ps Store.

Δημοσ.
o kyrioteros logos gia tin elleipsi tou PS Store stin Ellada einai to kostos. Xreiazetai enan terastio server o opoios tha borei na ypostirixei tous online gamers kai episis tha prepei na ginei metafrasi OLOKLIROU TOU Playstation Menu sta ellinika.nomixo oti to kostos ftanei peripou ta 25.000 me 30.000 Euro...

1. Αν θεωρείτε μεγάλο ένα κόστος της τάξεως των 30000 ευρώ για μια εταιρεία σαν την Sony τότε τι να πω. Αλλά και έτσι να είναι, αν είχα τα λεφτά θα τα έβαζα να φτιάξω εγώ τον server. Γιατί; Γιατί πολύ απλά η μαμά Sony θέλει και θα βγάλει λεφτά από αυτό το store. Οπότε κατά την γνώμη μου πάντα τα λεφτά δεν θα πάνε χαμένα. Και ρωτάω. Δεν θα χάσει αγοραστές η Sony Hellas στο βάθος του χρόνου ίσου ή και μεγαλύτερο του ποσού των 30000+ ευρώ χωρίς το PS Store; Ξέρω ήδη άτομα που δεν θα το αγοράσουν όταν έμαθαν ότι το Store δεν είναι διαθέσιμο.

2. Όσο για την μετάφραση, δεν πιστεύω να υπάρχουν τόσοι πολλοί κάτοχοι PS3 που να μην μιλάνε αγγλικά.

3. Όσον αφορά το XBOX Live, μπορείς να αγοράζεις κανονικά, οπότε το πλήγμα για τους καταναλωτές την Microsoft είναι μικρότερο. Εδώ μιλάμε για παντελής έλλειψη της υπηρεσίας.

Το όλο θέμα είναι το εξής.

Θα υπάρξει ποτέ PS Store; Αν ΝΑΙ – Πότε. Αν ΟΧΙ – Γιατί. Αυτό θέλω να μάθω. Δεν θέλω τίποτα άλλο.

Γιατί το PS3 έχει στηριχθεί πάρα πολύ στα online στοιχεία του. Αν μας τα κόψουν είναι σαν να έχουμε ένα φουσκωμένο PS2. Χάρτες για το Resistance, expansion του Oblivion, οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει το Home, τα τραγούδια του Singstar, παιχνίδια ισάξια του Tekken DR, το Warhawk αν τελικά είναι downloadable. Σκεφτείτε μόνο ότι το PS2 είναι στα τελευταία του και βγαίνουν παιχνίδια σαν το God Of War 2, Okami και FFXII. Φανταστείτε λοιπόν τι θα γίνει όταν η Sony ξεμπερδέψει με το λανσάρισμα της κονσόλας και επικεντρωθεί στο software και τις υπηρεσίες του PS3. Για να μην ξεχάσω τυχών πολύ καλά κλασικά παιχνίδια του PS One για το PSP που ενδεχομένως να βγούνε. Ο λόγος λοιπόν που θέλω να κάνω κάτι για αυτό και να μην περιμένω και να δεχτώ την μοίρα μου είναι αυτός, ότι το PS3 χωρίς το Store είναι μισό. Αν, λέω αν, η Microsoft φτιάξει ακόμα περισσότερο το XBOX Live και συνεχίσει να τσιμπάει αποκλειστικότητες από την Sony τότε δώστε μου έναν λόγο γιατί να μην παρατήσω την Sony ( Όσο φανατικός φαν της και να είμαι) και να πάρω ένα XBOX 360; Διότι από όποια πλευρά και να το δούμε τελικά χαμένη θα βγει η Sony Hellas. Δεν κρέμονται από το PS3 αλλά το μηχάνημα θα πουλήσει τρελά στο μέλλον, εκτός από εδώ, αν συνεχίσουν την τακτική αυτή. Δεν μας περισσεύουν τα χρήματα για να έχουμε την πολυτέλεια να αγοράζουμε ένα “ανάπηρο” PS3. IMHO

Δημοσ.

gia tous idious logous pou den einai available to xbox live stin ellada den einai available kai to Ps Store.

Φυσικα η διαφορα στο ΧΒΟΧ ειναι πως βαζοντας αλλη χωρα εχεις ολες τις δυνατοτητες (να κατεβασεις τα παντα, να αγορασεις τα παντα κλπ)

Δημοσ.

Συμφωνω Απολυτα με τον Ζabrak Male ...

Και φυσικα αυτο ειναι κατι που επρεπε να το γνωριζει ο καταναλωτης απο πριν ....

Παιδια δεν ειναι απλο το ζητημα ..ειναι πολυ σοβαρο ...

Δημοσ.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BREAKING NEWS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για διαβάστε αυτό

More versions coming "in due course"

Sony has confirmed to GamesIndustry.biz that some PS3 owners will have to wait until they can visit the PlayStation Store - adding that some territories won't get access at all.

PlayStation Store is billed as "an integrated and streamlined online storefront" which "allows all PS3 users to browse and download available entertainment content".

Along with downloading high-definition game videos and playable demos for titles such as Motorstorm, users can purchase full games such as Tekken 5: Dark Resurrection.

But since PS3 went on sale in Europe last Friday, some PlayStation.com forum users have complained that they can't access PS Store. The service is reportedly unavailable in territories including Bulgaria, Croatia, Greece, Iceland, Israel, Saudi Arabia and Slovenia.

Speaking to GI.biz Nick Sharples, SCEE's director of corporate communications, confirmed that there will be a delay to the arrival of PS Store in some countries.

"There are more than 102 territories in the region, and each Store has to be made unique for each territory due to different currencies and languages," he explained. "Stores will reach some territories in due course."

However, Sharples continued, some countries "won't get a store at all" due to factors such as lack of broadband penetration. "The PS Store may not be accessible in Azerbaijan, for example," he added.

Sony has yet to announce timings for the arrival of PS Store in other territories.

πηγή GamesIndustry.biz

http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=23776

Δημοσ.

Αυτό το post μάλλον δεν έχει λόγο ύπαρξης μςτά την ανακοίνωνση της μαμάς Sony. Πάλι καλά δηλαδή γιατί άμα περίμενες από τους δικούς μας...

Ευχαριστώ για την συμμετοχή παιδιά.

Δημοσ.
Αυτό το post μάλλον δεν έχει λόγο ύπαρξης μςτά την ανακοίνωνση της μαμάς Sony. Πάλι καλά δηλαδή γιατί άμα περίμενες από τους δικούς μας...

Ευχαριστώ για την συμμετοχή παιδιά.

Νομιζω οτι υπαρχει λογος υπαρξηε γιατι πολυ απλα μετα τον ντορο που εγινε στο επισημο playstation forum βγηκαν και ανακοινωσαν αυτο το οποιο κατα την γνωμη μου ειναι αισχος.Δηλαδη μας λενε οτι εαν πουλησει κομματια η περιοχη σας τοτε θα δουμε εαν θα σας βαλουμε και το store.Ωραια δικαιολογια.Δηλαδη ειχαν 4 μηνες παραπανω να ετοιμαστουν εδω στην ευρωπη και τα εκαναν σκ@τ@.

Τα ψεματα τις $ονυ για να καλυψουν το θεμα:

1.Που ειναι υποτιθετε η ανακοινωνη της $ony οτι το ps store δεν θα δουλευει σε ολες τις χωρες τις ευρωπης στην αρχη?Στο επισημo scee.presscentre.com δεν υπαρχει καμια τετοια.

2.Δεν υπαρχει αγορα για να καλυψει το κοστος του store.

Γελιεστε πολυ εαν νομιζετε οτι η sony εχει server για καθε χωρα.Τα download ειναι πανω στο δικτυο τις Akamai και απο εκει κατεβαζετε ενω υπαρχουν γυρω στους 12 servers για ολο τον κοσμο που παιζουν το network update αναλογα την περιοχη.Η servers βρισκονται σε 3 περιοχες αμερικη,ευρωπη,ιαπωνια και απο εκει γινονται ολα.Βαλτε εναν proxy και δειτε τα request που κανει το ps3 σας και κοιταχτε που βρισκονται,φτιαξτε αλλον λογαριασμο και θα δειτε που ξεκινανε και που καταληγουν ολα.

Δημοσ.

Magkes, eimaste stin idia katigoria me tis epomenes xores:

Bulgaria, Croatia, Greece, Iceland, Israel, Saudi Arabia and Slovenia

stous adikimenous...

Auto pou mou arese, itan pou erixa mia matia sto oficial playstation2 magazine,

to opoio kai anfere mesa stous 11 logous na pareis ps3, to ps3 store.

Ore, eiste bathia nyxtomenoi kai ASXETOI...

Δημοσ.

Eγώ πάντως ρε παιδιά απορώ με την υπομονή σας και περισσότερο με την επιμονή σας.

Αρχικά η Sony αποφασίζει να καθιστερίσει λίγο ακόμα το launch και να το πάει άνοιξη 2006. Μην πάρετε 360 λέει γιατί είναι xbox 1.5 και όχι true next-gen. Μετά πάει για Νοέμβριο 2006. It's worth the waiting - 4D κλπ. Όχι όμως για την Ευρώπη που αναβάλλεται για άνοιξη 2007.

Εντάξει λες δε μαμιέται, ας περιμένω γιατί θέλω να παίξω τα sequels από τα αγαπημένα μου παιχνίδια από το ps2. (Που είναι αυτά αλήθεια? Εντάξει μωρέ, τόσο καιρό περιμεναμε, ας περιμένουμε λίγο ακόμα να βγούνε τα καλά.)

Και έρχεται λοιπόν το launch και στην Ελλάδα μετά από όλη αυτή τη καθυστέρηση, μόνο το ακριβό μοντέλο κι αυτό με 60 Ευρώ καπέλο, με την αφαίρεση του hardware για συμβατότητα με τα παιχνίδια του ps2 (!) χωρίς να έχει όλα τα παιχνίδια που σου είχαν υποσχεθεί στο launch και χωρίς να σου έχουν πει και τίποτα για την έλειψη online store!!!!

Εσείς θέλω να μου πείτε τώρα.... όσοι δε πήρατε 360 εδώ και ενάμισι χρόνο για να περιμένετε το ps3, πιστεύετε ότι άξιζε την αναμονή ή ότι σας πιάσαν κορόιδα?

Δημοσ.
Εφτιαξα ενα θεμα στο επισημο playstation φορουμ εδω http://community.eu.playstation.com/showthread.php?t=69852

Καλα αυτος ο FireTiger που συμμετεχει στην συζητηση στο official forum της sony πρεπει να ναι η 12 χρονων η ο κλονος του Homer Simpson η απεγνωσμενη προσπαθεια του Mod του φορουμ να σωσει την κατασταση. Μιλαμε για ατρανταχτα επειχηρηματα τυπου :

Quote: 'true i made this point on an earlier thread myself that eventhough microsfot use a lot of marketing and its a bad thing it makes the consumers feel like microsoft care about if they get your money and at the moment i think all of us in the eu are feeling a kinda cold shoulder by sony'

και αλανθαστες συμβουλες :

Quote: 'you should move to a country more capable of the ps3s next gen demands or not play ps3 at all'

Με τετοιους Mod και users πραγματικα λυπαμαι τον κοπο που κανετε να δικαιωθειτε. Ειναι δυνατον να μην εχει υπαρξει σοβαρη απαντηση στο ολο θεμα απο την στιγμη που το εχει δει Mod??!!

Δημοσ.

Οντως ο τυπος δεν παιζετε,ουτε ο ιδιος δεν ξερει τι γραφει :-) Κοιτα οι mod εκει δεν νομιζω να εχουν και μεγαλη επιρροη στην sony αλλα το θεμα ειναι οτι εγινε γνωστο και το εγραψαν στο kotaku με 2 θεματα και μια ομορφη φωτογραφια απο την σαντορινη και ρωτησαν στην sony οπου απαντησαν οτι συντομα θα φτιαχτουν και τα υπολοιπα store καποια στιγμη και καποιες χωρες δεν θα εχουν καν.οποτε το θεμα πηρε τις διαστασεις που του αρμοζει.Το θεμα ειναι οτι τα δικα μας in.gr η αλλα μεγαλα δεν εχουν γραψει ΤΙΠΟΤΑ ετσι για το θεαθηναι που σημαινει πολυ απλα δεν θελουν να στεναχωρησουν την sony εδω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά σοβαρευτείτε...τι να γράψει το in.gr γι'αυτό το θέμα; Επειδή απασχολεί 1000 άτομα πρέπει να γίνει και θέμα; Πολύ που χέστηκαν όλοι τι κάνει η Sony και ποιοι θέλουν να παίξουν Playstation! Έλεος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...