Προς το περιεχόμενο

Το Playstation Store δεν είναι διαθέσιμο για Ελλάδα;

Zabrak Male

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάλι στην απάθεια ρε παιδιά. Πότε θα αλλάξουμε κάτι σε αυτό το κολο μέρος που ζούμε; Μόνο για καμία Eurovision είμαστε καλοί. Η Ιρλανδία ή η Ισλανδία (δεν θυμάμαι ποια) έχει πιο υψηλό ΦΠΑ από εμάς και το PS3 το αγοράζουν φθηνότερα. Το FFXII εδώ το πουλάνε κοντά στα 60 Euro. Τα 2 GTA για το PSP τα πουλάγανε τουλάχιστον 10 euro πιο ακριβά από την υπόλοιπη Ευρώπη. ( Πάρʼτα απʼεξω ρε μεγάλε και μην μας ζαλίζεις ) Απʼέξω τα πήρα και εγώ, αλλά άσε το ένα, άσε το άλλο μονίμως θα μας θεωρούνε μαλάκες. Αν εσάς σας βολεύει ή σας εμπνέει τι να σας πω. Εμένα μου την δίνει στον εγκέφαλο. Δεν γίνεται τίποτα σωστό σε αυτή την χώρα, οκ το έχουμε μάθει το ποίημα.

se afta simfonw,alla stin askisi asfalistikwn metrwn kata mias etairias diafonw kai pistevw pws dn einai o kaliteros tropos na vreis to dikio sou

Αλλά πόσο δύσκολο είναι να δόσεις ένα XBOX Live ή ένα Playstation Store στο λαό; ΟοΕεεοοο;;;; Πόσο;

poli diskolo.Poli perissotero apo oso boreis na fadasteis.Idietera otan h eteria dn exei kapio kerdos
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όταν η πειρατεία στην Ελλάδα είναι 95% καλά κάνουν και μας έχουν γραμμένους, μην τα θέλουμε όλα δικά μας...

Ναι αλλά είναι το κλασικό – η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; έχουμε πειρατεία γιατί τις έχουν πάει τις τιμές στα ύψη. Σε αυτό δεν φταίει η πειρατεία αλλά η απληστία του μέσου Έλληνα επιχειρηματία. Στην αρχή μας τα έφερναν τα παιχνίδια μήνες αφού είχαν βγει στον υπόλοιπο κόσμο, δοσʼτου πάλι πειρατεία. Το ίδιο και με τα μουσικά CD. Βολεύει να υπάρχει πειρατεία, μαύρα χρήματα βλέπεις. Αυτό όμως θα το καταλάβαινα αν ήταν γραμμή της μαμάς Sony. Αυτό όμως είναι η μαλακια που δέρνει τους δικούς μας εδώ και μονίμως είναι πίσω. Γιατί βάζω στοίχημα ότι θα είπαν στην Sony να έχουν τα online προϊόντα πιο ακριβά από τους υπόλοιπους και θα έφαγαν πόρτα από την Sony. Μήπως αυτό που έκαναν τώρα θα βοηθήσει την καταπολέμηση της πειρατείας; Όχι. Για να μην σου πω ότι οι πιο πολλοί θα το ρίξουν στην πειρατεία για να βγάλουν το άχτι τους με την κατάσταση των αντιπροσώπων στην χώρα μας. Μην τα ρίχνουμε όλα στην πειρατεία λοιπόν.

poli diskolo.Poli perissotero apo oso boreis na fadasteis.Idietera otan h eteria dn exei kapio kerdos

Δηλαδή οι άλλες χώρες είναι πάλι οι ηλίθιες και ο Έλληνας είναι πιο μάγκας και ξέρει καλύτερα. Σου λέει που να μπλέκω τώρα στο να στήνω το Playstation Store σαν τους άλλους τους ηλιθίους τους ευρωπαίους. Σωστοοοοοοοός.

Όταν θα λιγουρευόμαστε κάποιο παιχνίδι ή κάποια υπηρεσία που θα μπει στο PS Store και δεν θα μπορούμε να την απολαύσουμε και εμείς όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος, τότε να μας δω όλους πόσο άνετοι θα είμαστε.

Δημοσ.
Όταν η πειρατεία στην Ελλάδα είναι 95% καλά κάνουν και μας έχουν γραμμένους, μην τα θέλουμε όλα δικά μας...

σωστος......

Δημοσ.

καλά ρε φιλε για χαλάρωσε λιγάκι,σήμερα έγινε επίσημο launch στην ευρώπη για περίμενε λίγο,βάλε προσωρινά ως χωρα UK και μετά εάν είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα το αλλάζεις

Δημοσ.

Πολυ ευχαριστως να δεχτω την καραμελα για την πειρατεια αλλα νομιζω οτι το playstation store θα βοηθουσε να καταπολεμηθει.Οταν μεσω του store μπορεις να γλυτωσεις την αλυσιδα διανομεις-εμπορων-συσκευασιας και να γλυτωσεις λεφτα.Το playstation store ΘΑ επρεπε να ειναι για χωρες με πειρατεια μια και θα μπορουσαν να πουλανε παιχνιδια πιο φτηνα με κοστος εναν server και μια γραμμη ιντερνετ και η Sony να παιρνει κατευθειαν τα λεφτα χωρις να τις μενουν στα ραφια παιχνιδια.

Δηλαδη σε αλλες χωρες δεν υπαρχει πειρατεια?Απλως ειναι μεγαλυτερη αγορα εκει και με το 5 % που πουλανε εκει βγαζουν τα λεφτα τους.

Η sony επισης δεν ειναι και καμια σοβαρη εταιρια σε θεμα μαρκετινγ και σεβασμου του πελατη.Εχουν κανει πολυ χειροτερα.

Δημοσ.

ακυρο που λες.

ηδη προκειται να βγει hacked firmware για δωρεαν ονλινε κτλ...

γιαυτο σου λεω κατι ξερει η σονυ και αφηνει την ψαρωκωσταινα στο ελεος της

Δημοσ.
καλά ρε φιλε για χαλάρωσε λιγάκι,σήμερα έγινε επίσημο launch στην ευρώπη για περίμενε λίγο,βάλε προσωρινά ως χωρα UK και μετά εάν είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα το αλλάζεις

Άμα δεν τα πω κάπου πως θα ξεφορτώσω ορέ συνάδελφε :) . Η underground σκηνη θα δώσει την λύση. Απλά μου την δίνει να είμαστε μονίμως παιδιά ενός άλλου θεού – ενέργειας - εξωγήινου κτλ κτλ

Aaaa Και που είσαι: Το άλλα PS Stores ήταν online εδώ και δυο μέρες. Αν σου λέει αυτό κάτι. Και είναι τραγικά δύσκολο να μεταφερθεί μια πλατφόρμα που λειτουργεί εδώ και 5 μήνες στα ευρωπαϊκά δεδομένα;

Δημοσ.

kilik ti akrivws ennoeis k pou to diavases? ennoeis hacked firmware oste na mporeis na katevazeis apo ps store xoris na xreonesai i hacked firmware oste na mpainei sto ps store k genika na xrisimopoieis to online tou ps3 xoris na xreiazetai na exeis tin latest ekdosi tou firmware (bypass firmware version check hack)?

Δημοσ.

Δεν χρειαζεσε hacked firmware για να αποφυγεις τον ελενχο.Γινετε πολυ ευκολα με εναν proxy αλλα απο 1.50 και πανω.Και αμα βγει hacked firmware μονο οι ελληνες θα το βαλουν ή ελληνες θα το φτιαξουν και μας εχουν @@@@@.Εγω εχω 2 παιχνιδια αγορασμενα για το Ps3 και θα αγοραζα και το tekken απο το store αλλα τωρα ειναι σαν να μου λενε αντε ψαξε αλλον τροπο γιατι εσας του ελληνες σας εχουμε @@.Παρτε οτι σας σερβιρουμε και πληρωστε και τα σπασμενα τον αλλον.Ωραια αντιμετωπιση.

Δημοσ.

Ναι , αλλα εδω παει το ....η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο την κοτα ???

Μη το θιξουμε το θεμα της πειρατειας ......ειναι μεγαλη ιστορια ...

Εdit : sorry Zabrak ....ειχαμε την ιδια αντιδραση ακριβως ...τωρα το ειδα ...:-)

Δημοσ.

kanis lathos file i piratia einai sto terma stin elada giati analoga to mistho mas einai panakriva ta dvd games. Ego apo ameriki agorasa silogi elvis priesley 25 euro me 10 cd gia parti apo edo . Kai an de ksereis mi postaris oti thes se parakalo dimitris filika to leo panta exo cd recorder apo to 95 exo dei pola apo piratia megaliteroi hackers apo toys amerikanous kai toys rossoys de pezi na iparxoun pagkosmios sto thema tis pirateias kai kala kanoyn re file sti teliki oloi kai aytoi kai emis .

Δημοσ.
Υπάρχει κάποιος άλλος που να μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό που συμβαίνει με το PS Store?

ρε παιδια εγω εχω διαβασει εδω και μερες επισημη ανακοινωση της σονυ οτι το ηλεκτρονικο καταστημα δεν θα ειναι διαθεσιμο για την ελλαδα με το λανσαρισμα της κονσολας,αλλα αργοτερα.μην τρελενεστε,ουτε μας εξαπατησε κανεις,το δηλωσαν. εκτος και αν καποιος ειχε αγορασει την κονσολα με προπαραγελλια πριν την κυκλοφορια της,σε αυτη την περιπτωση δεν ξερω τι μπορει να κανει

Δημοσ.

Ένα link θα ήταν κάλο για να διαβάσουμε την ανακοινωση της Sony. Όταν τους πήρα τηλ. θα μπορούσαν να μου το έχουν πεί και όχι ότι δήθεν κάνουν απογραφή και δεν υπάρχει ούτε ένα διαθεσιμος να μου μιλήσει.

ϋπαρχει ήδη τρόπος να κάνεις εγκατάσταση τα games του PS Store, το έχει ανακοινώσει ο Paradox. (έχω βάλει το Gripshift) Μόλις ξαναβρώ το link θα το ποστάρω. Έπισης έχει πει οτι θα ανάκοινώσει τον loader που έχει φτιάξει με την κυκλοφορία του PS3 στην Ευρώπη, οπότε υπομονή. Πάντως μπορείτε να κατεβάσετε ήδη τα παιχνίδια.

Καλό βράδυ τα λέμε αύριο. ΖΗΤΩ ΤΟ MOTORSTORM :)

Δημοσ.

Καλή εβδομάδα.

Όπως καταλάβατε δεν με πήραν από την Sony (σιγά μην έπαιρναν δηλαδή). Θα τους καλέσω αύριο για να πάρουμε επιτέλους μια απάντηση γιατί δεν υπάρχει PS Store. Έχω έτοιμη και την καταγγελία που θα στείλω στο Υπ. Ανάπτυξης. Αυτή η καταγγελία δεν είναι τίποτα νομικό, απλά το Υπ. Ανάπτυξης κάνει αυτό την ερώτηση στην Sony για λογαριασμό σου, η οποία είναι υποχρεωμένη πλέον να απαντήσει.

Σκέφτηκα να κάνουμε μια επιστολή διαμαρτυρίας προς την Sony. Τι λέτε; Θα συμμετείχατε σε κάτι τέτοιο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...