Zabrak Male Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Ναι καλά διαβαζετε. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Έχω ένα Γιαπωνέζικο PS3 από αρχές Ιανουαρίου. Στην αρχή αναγκαστικά είχα έναν Αμερικάνικο λογαριασμό για να κατεβάζω τα demos απο το Playstation Store. Απλά δεν μπορούσα να κατεβάσω comercial παιχνίδια (βλ. Tekken 5 DR) επειδή όταν δηλώνεις διεύθυνση διαμονής κλειδώνει η χώρα που δηλώνεις. Στην περίπτωση μας η Αμερική. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι δεν μπορείς να δηλώσεις ελληνική πιστωτική (διέθυνση λογαριασμού κάρτας) στην Αμερική, απλά το σύστημα θεωρεί πολύ σωστά την διεύθυνση ως λάθος. Πρίν από δύο μέρες είπα να δώ τι γίνεται με το Ευρωπαϊκό Playstation Store. Πρώτα λοιπόν έφτιαξα έναν ελληνικό λογαριασμό. Όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν πήγα να δώ το Playstation Store με περίμενε μία δύσαρεστη έκπληξη. Μέ απλά αγγλικά μου έλεγε το εξής: The Playstation Store is not currently available for your country. Please check http://eu.playstation.com/terms for further details. "Καλά" Λέω. "Απλά δεν θα έχει σηκωθεί ακόμα στην Ευρώπη το Playstation Store" σκέφτικά. Τα reviews όμως τών διαφόρων ιστοσελίδων (IGN, Gamespot, Eurogamer) σε downloadable παιχνίδια απο την Ευρώπη μου έβαλαν ψίλους στα αυτιά. Έτσι αποφάσισα να δημίουργισω και έναν αγγλικό λογαριασμό. Ανοίγωντας το Playstation Store με τον αγγλικό λογαριασμό οι φόβοι μου έγιναν πραγματικότητα. Το Playstation Store ήταν γεμάτο με τα παντα (GT HD, Tekken 5 κτλ κτλ). ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ Γ*** ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ;;;;;;; ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ Playstation Store;;;;; Σας παρακαλώ να μου το επιβεβαιώσει κάποιος αυτό που είδαν τα ματάκια μου. Το τσέκαρα ξανά πριν απο μερικά λεπτά (Πέμπτη 22 Μαρτίου 20:19) και καμία αλλαγή. Λίγες μόνο ώρες πρίν την επίσημη πρώτη του μηχανήματος. ΝΤΡΟΠΗ!! Συγγνώμη για τα λάθη αλλα τα έχω πάρει στο κρανίο.
telegamesvg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Mη στεναχωριεσαι αγορι μου....μια ζωη μας εχουν για τον Π#$#@$ και μαλλον καλα κανουν ....αφου εμεις δεν κανουμε τιποτα για να το αλλαξουμε αυτο.... Τα ιδια ειναι και στο Xbox Live .....απλα εκει τουλαχιστον μπορεις να αγορασεις με την πιστωτικη σου καρτα ανεξαρτητα της διευθυνσης της πιστωτικης ... Βαλε εκει μια αγγλικη διευθυνση(οπως ηδη εκανες..) να κανεις την δουλεια σου (να κατεβαζεις κανενα demo κ.λ.π free περιεχομενο ) και γραφ'τους κ συ...... Ειμαστε οι τελευταιοι της Ευρωπης τι να κανουμε ...
Zabrak Male Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 πολύ απλά μπορούμε να τους πάμε στα δικαστήρια για απάτη, γιατί πουλάνε υπηρεσία που δεν παρέχουν.
Zabrak Male Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Προσπαθώ από το πρωί να επικοινωνήσω με την Sony Hellas αλλά μάταια. Σε περίπτωση που δεν πάρω απάντηση μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομάδας θα ξεκινήσω νομικές διαδικασίες για απάτη. Έχω επικοινωνήσει με το υπουργείο ανάπτυξης καθώς και με τον δικηγόρο μου και μου είπαν ότι έχουμε καλές βάσεις για αγωγή. Καθότι οι προδιαγραφές του προϊόντος δεν τηρούνται. Όποιος θέλει να συμμετέχει ας μου στείλει πμ. Αυτό που συμβαίνει απλά πρέπει να σταματήσει.
Zabrak Male Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 *UPDATE* Επικοινώνησα με την Sony Hellas και μου είπαν ότι κάνουν απογράφη. Μέσα στον Μάρτιο κάνουν απογράφη και δεν μπορούν να μου μιλήσουν. Το ΕΚΠΙΖΟ μου είπε ότι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι μια καταγγελία στο Υπ. Ανάπτυξης ότι οι προδιαγραφές που αναγράφονται στην συσκευασία δεν αντιπροσωπεύουν την αλήθεια. Τώρα όποιος πιστεύει ότι έχασε τα λεφτά του με την αγορά του PS3 εξαιτίας της έλλειψης του Playstation Store, έχει το δικαίωμα να το επιστρέψει στο κατάστημα από όπου το αγόρασε και να ζητήσει τα λεφτά του πίσω. Το μηχάνημα πρέπει να είναι με την συσκευασία του, τα παρελκόμενα και την απόδειξη αγοράς. Από εκεί και πέρα το Υπ. Ανάπτυξης παίρνει απάντηση από την Sony και μας την κοινοποιήση. Η Sony ή θα πρέπει να μας πει πότε θα ανέβει το PS Store ή να αλλάξει την συσκευασία και να αναγράφει ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.
Zabrak Male Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Υπάρχει κάποιος άλλος που να μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό που συμβαίνει με το PS Store?
greekzero Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 έτσι είναι και σε εμενα φιλαράκο και έπρεπε να κάνω account με address usa για να κατεβάσω τα playable demos.κανένα καλο store με games england η και ελλάδα ξέρει κανεις?
poromenos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 nomizw oti eisai teliws lathos.Panw sto paketo leei playstation network?psakse mipws grafei me mikra gramata oti diatithete se sigekrimenes xwres,kai genika psaxe to kouti giati sinithws to grafei me mikra gramata kai merika thimata tin patane
KilliK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 καλα αφου ηταν γνωστο απο την αρχη οτι το store δεν υποστηριζεται στην ελλαδα... και καπου διαβασα πως για το προβλημα αυτο, φταινε οι ελληνικες τραπεζες που δεν δεχτηκαν να συνεργαστουν με την σονυ..
special Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 καλα αφου ηταν γνωστο απο την αρχη οτι το store δεν υποστηριζεται στην ελλαδα...και καπου διαβασα πως για το προβλημα αυτο, φταινε οι ελληνικες τραπεζες που δεν δεχτηκαν να συνεργαστουν με την σονυ.. Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα με τις ελληνικες τραπεζες μια και τουλαχιστον θα μας ελεγε οτι δεν υποστηριζετε συναλαγες με ελλαδα και οχι να αποκλεισουν ολο το ps store.Για να μπεις στο playstation network και store δεν χρειαζετε να εχεις καταχωρηση πιστωτικη καρτα. Εφτιαξα ενα θεμα στο επισημο playstation φορουμ εδω http://community.eu.playstation.com/showthread.php?t=69852 να δουνε λιγο τα χαλια μας.Καλα οι αλλοι ποσες μερες κανουν απογραφη.Ωραιο managment εχουν.
Zabrak Male Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Το κουτί και να θέλω να το ψάξω δεν μπορώ γιατί δεν μιλώ τσινεζικα. Θα τσεκάρω το κουτί του κολλητού μου. Επίσης συμφωνώ ότι για να έχεις πρόσβαση δεν χρειάζεται να δηλώσεις πιστωτική , απλά να μένεις σε πολιτισμένη χώρα. Έχω κάνει post στο PS3.qj.net (εδώ http://forums.qj.net/f-ps3-general-72/t-playstation-store-not-available-for-greece-101512.html#post1463011 ) όποιος θέλει να τους κράξει μπορεί να μπει εδώ. Εγώ πάντως θα κάνω post σε όσα πιο πολλά φόρουμ μπορώ. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα νομικά, γιατί οι περισσότεροι δικηγόροι είναι σκράπες στα τεχνολογικά τότε λίγο δημοσιότητα δεν θα τους βλάψει. Η Δευτέρα είναι κοντά. Άλλωστε δεν έχω πρόβλημα. Θα χρησιμοποιώ την κάρτα φίλου που μένει Ιταλία οπότε τουλάχιστον θα έχω πρόσβαση, Αλλά είναι το γαμοτο που μου την δίνει. Η αδιαφορία. Εδώ που τα λέμε όταν θα σπάσει το PS3 θα γελάμε με αυτό αλλά μέχρι τότε…. Μετά τους φταίει η πειρατεία, με τις λακαμίες ( ααα ρε Γεωργίου) που κάνουν καλά να πάθουν. καλα αφου ηταν γνωστο απο την αρχη οτι το store δεν υποστηριζεται στην ελλαδα...και καπου διαβασα πως για το προβλημα αυτο, φταινε οι ελληνικες τραπεζες που δεν δεχτηκαν να συνεργαστουν με την σονυ.. Και καλά, αφού όλοι θα έβγαζαν φράγκα από αυτο. Δεν δέχτηκαν; Μάλλον Η Sony Hellas είναι άχριστη σε αυτα τα θέματα.
poromenos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 teliws askopo afto pou pas na kaneis Me ta nomika metra dn tha katefereis teliws tipota,isa isa zimiomenos boreis na vgeis
special Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Και εγω το ιδιο εκανα στο επισημο υποτιθειτε φορουμ.Ειναι απαραδεκτοι παντως και ελπιζω να το διορθωσουν. Παιδια οσοι εχετε ps3 μπειτε εδω http://playstation3.home.dyndns.org/ και δωστε τα online id να γνωριστουμε και απο κοντα μπας και κανονισουμε κανενα online game.
Zabrak Male Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Πάλι στην απάθεια ρε παιδιά. Πότε θα αλλάξουμε κάτι σε αυτό το κολο μέρος που ζούμε; Μόνο για καμία Eurovision είμαστε καλοί. Η Ιρλανδία ή η Ισλανδία (δεν θυμάμαι ποια) έχει πιο υψηλό ΦΠΑ από εμάς και το PS3 το αγοράζουν φθηνότερα. Το FFXII εδώ το πουλάνε κοντά στα 60 Euro. Τα 2 GTA για το PSP τα πουλάγανε τουλάχιστον 10 euro πιο ακριβά από την υπόλοιπη Ευρώπη. ( Πάρʼτα απʼεξω ρε μεγάλε και μην μας ζαλίζεις ) Απʼέξω τα πήρα και εγώ, αλλά άσε το ένα, άσε το άλλο μονίμως θα μας θεωρούνε μαλάκες. Αν εσάς σας βολεύει ή σας εμπνέει τι να σας πω. Εμένα μου την δίνει στον εγκέφαλο. Δεν γίνεται τίποτα σωστό σε αυτή την χώρα, οκ το έχουμε μάθει το ποίημα. Αλλά πόσο δύσκολο είναι να δόσεις ένα XBOX Live ή ένα Playstation Store στο λαό; ΟοΕεεοοο;;;; Πόσο; Playstation 3 από Japan γύρο στα 500 (με έξοδα αποστολης, εμβάσματα, εκτελονισμο κτλ κτλ) καί άσε την Sony Hellas να παει να ....... (το πιασες το υπονοουμενο εεεε;;
dimitris__ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Όταν η πειρατεία στην Ελλάδα είναι 95% καλά κάνουν και μας έχουν γραμμένους, μην τα θέλουμε όλα δικά μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.