Προς το περιεχόμενο

Pirates of the Caribbean at World's End

DimitRi_Del

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πολύ μέτρια ταινία. Η όλη "σειρά" ξεκίνησε πολύ καλά αλλά από το 2 και μετά η κοιλιά έπιασε πάτο. Είναι η 2η φορά στη ζωή μου, που κοιμάμαι στο cinema. Η πρώτη ήταν 10χρόνια πριν με το Dr Dolittle.......Που να μην έπαιζε και η Keira δηλαδή....Υπερεκτιμημένη όσο δεν πάει!!!

Δημοσ.

Το κακό με τις ταινίες σειρές είναι ότι θέλεις να δεις και το επόμενο, ακόμη και αν έχεις ακούσει κακές κριτικές. Μάλλον θα περιμένω να βγει σε dvd.

• Super Moderators
Δημοσ.
Το κακό με τις ταινίες σειρές είναι ότι θέλεις να δεις και το επόμενο, ακόμη και αν έχεις ακούσει κακές κριτικές. [...]

Έτσι την πάτησα κι εγώ. Δυστυχώς απογοητεύτηκα οικτρά.

Το πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικό. Το δεύτερο αρκετά καλό αλλά αυτό ήταν βαρετό.

Πολύ μέτρια ταινία. Η όλη "σειρά" ξεκίνησε πολύ καλά αλλά από το 2 και μετά η κοιλιά έπιασε πάτο. Είναι η 2η φορά στη ζωή μου, που κοιμάμαι στο cinema. Η πρώτη ήταν 10χρόνια πριν με το Dr Dolittle.......Που να μην έπαιζε και η Keira δηλαδή....Υπερεκτιμημένη όσο δεν πάει!!!

Δεν έφτασα να κοιμηθώ (αυτό μόνο στο 2ο Matrix μου συνέβη) αλλά κοιτούσα το ρολόι και ανυπομονούσα να τελειώσει.

Και η Keira έπαιζε ελάχιστα (για τα δικά μου γούστα :P).

Δημοσ.

Παντως εμενα μου αρεσε αρκετα πιο πολυ απο ολα μπορω να πω αν και η ποιοτητα του θειου δεν ηταν και απο τις καλυτερες

Σε σινεμα πρεπει να τα σπαει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά εγώ το είδα και δεν τρέλάθηκα. Ήταν κάπως βαρετό σε μερικά μέρη, πιστεύω οτι δεν υπήρχέ καν λόγος ύπαρξης του όλου θέματος με την Καλυπσώ και τέλος μου την έδωσε που στο τέλος μεταμορφώθηκε σε γίγαντα τραβεστί και είxε τη φωνή που έχουν οι κακοί σε κάποια anime.

Δημοσ.

Και εγώ μόλις το είδα. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά (λόγο Τζακ Σπάροου) αν και όντως κάποιες σκηνές καλό θα ήταν να λείπανε, όπως π.χ οι ''αμερικανιές'' που πάνω στην μάχη οι άλλοι παντρεύονται. Τζισους κράις, ανατρίχιασα απο την τόση μαζεμένη αμερικανίστικη βλακεία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...