DimitRi_Del Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Τσεκάρετε το τρέηλερ από το Pirates of the Caribbean at World's End, Που βγαίνει στα τέλη του Μαΐου.
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 όμορφο Trailer. Ελπίζω σε καλή ταινία, με καλό χιούμορ.
Panahs Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μόνο και μόνο επειδή παίζει πάλι ο Geoffrey Rush, σκέφτομαι να το δω στο σινεμά!
chill Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Πολύ μέτρια ταινία. Η όλη "σειρά" ξεκίνησε πολύ καλά αλλά από το 2 και μετά η κοιλιά έπιασε πάτο. Είναι η 2η φορά στη ζωή μου, που κοιμάμαι στο cinema. Η πρώτη ήταν 10χρόνια πριν με το Dr Dolittle.......Που να μην έπαιζε και η Keira δηλαδή....Υπερεκτιμημένη όσο δεν πάει!!!
Oikologos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Το κακό με τις ταινίες σειρές είναι ότι θέλεις να δεις και το επόμενο, ακόμη και αν έχεις ακούσει κακές κριτικές. Μάλλον θα περιμένω να βγει σε dvd.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Το κακό με τις ταινίες σειρές είναι ότι θέλεις να δεις και το επόμενο, ακόμη και αν έχεις ακούσει κακές κριτικές. [...] Έτσι την πάτησα κι εγώ. Δυστυχώς απογοητεύτηκα οικτρά. Το πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικό. Το δεύτερο αρκετά καλό αλλά αυτό ήταν βαρετό. Πολύ μέτρια ταινία. Η όλη "σειρά" ξεκίνησε πολύ καλά αλλά από το 2 και μετά η κοιλιά έπιασε πάτο. Είναι η 2η φορά στη ζωή μου, που κοιμάμαι στο cinema. Η πρώτη ήταν 10χρόνια πριν με το Dr Dolittle.......Που να μην έπαιζε και η Keira δηλαδή....Υπερεκτιμημένη όσο δεν πάει!!! Δεν έφτασα να κοιμηθώ (αυτό μόνο στο 2ο Matrix μου συνέβη) αλλά κοιτούσα το ρολόι και ανυπομονούσα να τελειώσει. Και η Keira έπαιζε ελάχιστα (για τα δικά μου γούστα ).
Steve_g7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Παντως εμενα μου αρεσε αρκετα πιο πολυ απο ολα μπορω να πω αν και η ποιοτητα του θειου δεν ηταν και απο τις καλυτερες Σε σινεμα πρεπει να τα σπαει
Shocker Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 στο σινεμα,πράγματι τα σπαει! φοβερα εφέ κ αρκετο γέλιο
thumpi-chan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 παιδιά εγώ το είδα και δεν τρέλάθηκα. Ήταν κάπως βαρετό σε μερικά μέρη, πιστεύω οτι δεν υπήρχέ καν λόγος ύπαρξης του όλου θέματος με την Καλυπσώ και τέλος μου την έδωσε που στο τέλος μεταμορφώθηκε σε γίγαντα τραβεστί και είxε τη φωνή που έχουν οι κακοί σε κάποια anime.
Sellers Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Και εγώ μόλις το είδα. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά (λόγο Τζακ Σπάροου) αν και όντως κάποιες σκηνές καλό θα ήταν να λείπανε, όπως π.χ οι ''αμερικανιές'' που πάνω στην μάχη οι άλλοι παντρεύονται. Τζισους κράις, ανατρίχιασα απο την τόση μαζεμένη αμερικανίστικη βλακεία...
Toufas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 oi ellines tis nasa ti exoune na poune gia afto?
Mijithroulis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 pios koimithike sto matrix!? :S Προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα απο τα γελια των υπολοιπων... (στο 2 και στο 3)
Sellers Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Πάντως έχει μουσικάρα ε ??? Και αυτό και τα προηγούμενα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.