polaki Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Εχω ενα μηχανημα στην εταιρια που ειναι αρκετα δυνατο, ενας amd 64 4200 με 2gb ram, το οποίο στο task manager το cpu usage του είναι κοκκινο. Δείχνει δηλαδή την μπάρα να είναι πχ η μισή πράσινη και η άλλη μισή κόκκινη. Γιατί συμβαίνει αυτό? Επίσης έχω παρατηρήσει ότι οταν ανοιγω το photoshop εκει το μηχάνημα σέρνεται ακραία, ακόμα και αν το αρχείο είναι 2mb. Τί λέτε ότι μπορεί να φταίει? Spyware & virus δεν υπάρχουν, και επίσης το μηχάνημα είναι ούτε 2 εβδομάδων από φορμάτ. Όμως χρησιμοποιουμε windows 32bit αντί για 64, υπάρχει πρόβλημα σ'αυτό?
poscaman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Εχω ενα μηχανημα στην εταιρια που ειναι αρκετα δυνατο, ενας amd 64 4200 με 2gb ram, το οποίο στο task manager το cpu usage του είναι κοκκινο. Δείχνει δηλαδή την μπάρα να είναι πχ η μισή πράσινη και η άλλη μισή κόκκινη. Γιατί συμβαίνει αυτό? Επίσης έχω παρατηρήσει ότι οταν ανοιγω το photoshop εκει το μηχάνημα σέρνεται ακραία, ακόμα και αν το αρχείο είναι 2mb. Τί λέτε ότι μπορεί να φταίει? Spyware & virus δεν υπάρχουν, και επίσης το μηχάνημα είναι ούτε 2 εβδομάδων από φορμάτ. Όμως χρησιμοποιουμε windows 32bit αντί για 64, υπάρχει πρόβλημα σ'αυτό? το κοκκινο εμφανιζεται οταν εχεις ενεργοποιησει την επιλογη "show kernel times" στην καρτελα view προβλημα δεν υπαρχει κανενα να χρησιμοποιεις 32μπιτο λειτουργικο σε 64μπιτο επεξεργαστη
21century Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Σκαναρε διεξοδικα το συστημα σου με το αντιικο σου και τα antispyware μηπως εμφανιστει τιποτα, επισης εγκατεστησε το process explorer για να δεις τυχον υποπτες εφαρμογες που τρεχουν στο προσκηνιο...
user-64 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 ρε σεις δεν ειναι τιποτα ειναι αυτο που λεει ο poscaman
lefi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 ρε σεις δεν ειναι τιποτα ειναι αυτο που λεει ο poscaman έχει δίκιο μια απλή δοκιμή θα σας πείσει μην τρομοκρατούμε άσκοπα ανχωμένους χρήστες το λέω σαν παράκληση.
polaki Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 OK thanks, το πρόβλημα μου ειναι οτι οταν ξεκινάει το photoshop σέρνεται τρελά, και δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει.. εκανα uninstall & install ξανά αλλά τα ίδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.