21century Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Παιδά ένας φίλος έχει φορουμ με phpbb 2.0 αλλα εχει ενα προβλημα. Πως θα απανεργοποιησει τους επισκεπτες να γραφουν σχολια, εψαξα κι εγω στο admin panel αλλα δεν μπορεσα να κανω τιποτα παρα μονο να αποκλειω χρηστες, ip και ορισμενα αλλα πραγματα. Πως γινεται αυτο βημα βημα? Ευχαριστω...
giannis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 ti enoeis episkeptes unregistered users?? An nai ayto orizete apo ta permisions tou kathe forum ksexorista.
Asterixx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Θα πάει στο Administration Panel. Θα βρει το Forum Admin και θα επιλέξει permissions. Μετά θα πρέπει να επιλέγει ένα ένα τα forums ξεχωριστά και να βάζει στo Post την επιλογή REG.
Filos19 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 ti enoeis episkeptes unregistered users?? An nai ayto orizete apo ta permisions tou kathe forum ksexorista. Βήμα βήμα είπε ο άνθρωπος...
21century Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Ναι ετσι ειναι φιλε μου, προσπαθω να κοιταξω στα περμισσιονσ toy admin panel σε καθε φορουμ ξεχωριστα οπως αανφερετε αλαλ την διαδικασια θα ηθελα πιο αναλυτικα αν δεν ειμναι κουραστικος...
21century Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Παιδια απο τα μενου που κοιταξα στο φορουμ του φιλου μου μπορω να κλειδωσω τις θεματικες ενοτητες μονο. Μπορει να μου πει κανεις πως θα αποτρεπω παρακαλω να γραφουν στις ενοτητες? Παραπανω δοθηκε μια απαντηση για μια εντολη αλλα δεν γνωριζω που πρεπει να τοποθετηθει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.