Προς το περιεχόμενο

Μαζικό Replace σε Excel αρχείο

ikaros81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δημιουργήσει ενα excel αρχείο το οποίο έχει 10 στήλες. Πχ.. από το 1 έως και το 10. Θέλω να κάνω replace τους αριθμούς 1 έως και 5 με τους αριθμούς 11 έως και 16. Πως μπορεί να γίνει αυτό ? Να φτιάξω μια macro εντολή ? Και εαν ναι πως γίνεται αυτό ? Μήπως έχει κανείς καμία ιδέα ;

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα τι θες να κανεις. Πας στο 1 και γραφεις =Κελι11 οπου κελι11 το κελι που θες να αντιγραψεις. Μετα κανεις copy στο κελι 1 και paste στα αλλα κελια που θες να αντικαταστησεις. Αν θες απλα να βαλεις τις τιμες 11,12,13 κλπ βαζεις την πρωτη και τραβας την γωνια του κελιου προς τα κατω

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν είναι αυτό που ήθελα. Βλέπεις, αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής. Θα τραβάω ένα excel αρχείο από ένα πρόγραμα το οποίο θα έχει ένα πίνακα 20χ4. Αύτο που θέλω να κάνω είναι να φτιάξω μια macro εντολή όπου με το που να ανοίγει το excel, αμέσως να μου αλλάζει όλα τα κελιά από Α1 έως Α20 με τιμές τις οποίες θα έχω βάλει στην macro εντολή και όχι με τιμές όπου υπάρχουνε στο excel.

Δημοσ.

Τελικά βρήκα πως να το φτιάξω αυτό που ήθελα. Το μόνο που μου απομένει τώρα είναι να φτιάξω το macro να ξεκινάει αμέσως με το excel.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...