Προς το περιεχόμενο

restart και error

islas canarias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. το πι σι κανει ρισταρτ το τελευταιο καιρο ανευ λογου και αιτιας και μετα μου ωγαζει the system has recovered from a serious error, το παρακατω:

D:\DOCUME~1\Aris\LOCALS~1\Temp\WERa1ca.dir00\Mini032207-01.dmp

D:\DOCUME~1\Aris\LOCALS~1\Temp\WERa1ca.dir00\sysdata.xml

ξερει κανας ειδημων τι παιζει?

Δημοσ.

το εχω συναντησει και εγω αυτο το προβλημα πολλες φορες

σε διαφορετικους υπολογιστες αλλα

αν και εψαχνα να βρω τι εφταιγε απο

πλευρας λογισμικου και υλικου

τελικα κατεληγα στο format και μετα ολα μια χαρα

Δημοσ.

το λειτουργικό κρασάρει, για οποιοδήποτε λόγο: drivers, buggy programs, χαλασμενη μνημη, και αλλα πολλά,

την αιτια σιγουρα δεν μπορουμε να τη βρουμε με τοσα λιγα που γραφεις, χρειαζονται δοκιμες απο μερους σου. βαλε-βγαλε προγραμματων και συσκευων.

τωρα, αυτα τα αρχεια που σου βγαζει, υποθετω ειναι τα memory dumps που βγαζει το os μολις "παθει" μπλε οθονη, και πριν κανει restart.

Σε μερικούς (ζουν ανάμεσά μας) βοηθάει η αναγνωση των περιεχομενων για να βρουν λύση.

μπορεις να ρυθμίσεις, να μην δημιουργούνται τα dumps, και να μην κάνει αυτοματο restart, για να προλαβαινεις να διαβασεις την απολύτως Cool BSOD :shock:

system properties / advanced / startup and recovery [settings]

automatically restart

write debugging information

debugqe5.jpg

Δημοσ.
το λειτουργικό κρασάρει, για οποιοδήποτε λόγο: drivers, buggy programs, χαλασμενη μνημη, και αλλα πολλά,

την αιτια σιγουρα δεν μπορουμε να τη βρουμε με τοσα λιγα που γραφεις, χρειαζονται δοκιμες απο μερους σου. βαλε-βγαλε προγραμματων και συσκευων.

τωρα, αυτα τα αρχεια που σου βγαζει, υποθετω ειναι τα memory dumps που βγαζει το os μολις "παθει" μπλε οθονη, και πριν κανει restart.

Σε μερικούς (ζουν ανάμεσά μας) βοηθάει η αναγνωση των περιεχομενων για να βρουν λύση.

μπορεις να ρυθμίσεις, να μην δημιουργούνται τα dumps, και να μην κάνει αυτοματο restart, για να προλαβαινεις να διαβασεις την απολύτως Cool BSOD :shock:

system properties / advanced / startup and recovery [settings]

automatically restart

write debugging information

debugqe5.jpg

thanx μετα απο λιγο googling βρηκα και αυτο για οποιον εχει παρομοιο προβλημα:

Delete the "USER DATA TEMP" File in local disk documents and settings and then delete the minidump folder in the windows folder and this should solve your problems.

Δημοσ.

Μπορεις φιλε μου απο το ΕΠιδοσεις και Συντηρηση -Εργαλεια διαχειρισης-Προβολη συμβαντων. Το ιδιο προβλημα συναντησα κι εγω στο φορητο μου με εκπληκτικη ομοιοτητα και εμφανιζοταν μονο στο office. Το απεγκατεστησα και το εβαλα εκ νεου. Τωρα θα δω πως προχωραει. Τον φακελο USER DATA TEMP που θα τον βρω?

Δημοσ.
Μπορεις φιλε μου απο το ΕΠιδοσεις και Συντηρηση -Εργαλεια διαχειρισης-Προβολη συμβαντων. Το ιδιο προβλημα συναντησα κι εγω στο φορητο μου με εκπληκτικη ομοιοτητα και εμφανιζοταν μονο στο office. Το απεγκατεστησα και το εβαλα εκ νεου. Τωρα θα δω πως προχωραει. Τον φακελο USER DATA TEMP που θα τον βρω?

\Documents and Settings\*username*\Local Settings\Temp

Δημοσ.

Η εμφανιση του φακελλου γινεται απο το μενου Εμφανιση κρυφων φακελων και αρχειων. Εκει μεσα οντως υπαρχουν αρχεια tmp αλλα και αλλου ειδους αρχεια. Πρεπει να διαγραφουν τα παντα ή να το δοκιμασω με το ccleaner?

Δημοσ.
Η εμφανιση του φακελλου γινεται απο το μενου Εμφανιση κρυφων φακελων και αρχειων. Εκει μεσα οντως υπαρχουν αρχεια tmp αλλα και αλλου ειδους αρχεια. Πρεπει να διαγραφουν τα παντα ή να το δοκιμασω με το ccleaner?

εγω εσβησα τα παντα και προς το παρον ολα καλα

Δημοσ.

Με το cccleaner διαγραφηκαν αρκετα απο αυτα αλλα εχουν παραμειενι μερικα αρχεια ησσονος σημασιας και ορισμενα dll. Λεω να τα σβησω και να τα αφησω στον Καδο Ανακυκλωσης ωστε να δω την συμπεριφορα του υπολογιστη...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον ειχα το ιδιο προβλημα εκανε ξαφνικα και ξεκαρφωτα restart.Καποιες στιγμες του ερχοταν και δεν εκανε ουτε boot και μου ελεγε βαλε boot cd.Αρχισα, του περασα διαφορα ghost που ειχα με τον Norton ghost 10 ,εψαχνα θερμοκρασιες-μητρικη-μνημη- antivirus-ξαναπερασα drives ATI - BIOS- αδειασμα φακελου temp & minidump-antispyware..........τι να πω και τι δεν εκανα.Τελικα τι ηταν οεεοοοο????

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟ FIS SATA ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ..............

Με λυπηθηκε ο θεος................

Δημοσ.
καλησπερα. το πι σι κανει ρισταρτ το τελευταιο καιρο ανευ λογου και αιτιας και μετα μου ωγαζει the system has recovered from a serious error, το παρακατω:

D:\DOCUME~1\Aris\LOCALS~1\Temp\WERa1ca.dir00\Mini032207-01.dmp

D:\DOCUME~1\Aris\LOCALS~1\Temp\WERa1ca.dir00\sysdata.xml

ξερει κανας ειδημων τι παιζει?

εχω το ίδιο πρόβλημα, έκανα όλα οσα έχουν γραφτεί αλλά τίποτα.

το θέμα είναι οτι το κάνει και μετά το format.!

καμιά ιδέα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...