Προς το περιεχόμενο

internet explorer

kainourios80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 2 μερες μου εχει παρουσιαστει το εξης προβλημα. Οταν ανοιγω τον internet explorer ανοιγει το παραθυρο παραμενει παγωμενο για 2-3 λεπτα, οποτε και δεν μπορω να πειραξω τιποτα στη σελιδα και στη συνεχεια μετα απο 3 λεπτα περιπου λειτουργει κανονικα. Αν προσπαθησω να ανοιξω καινουριο window του explorer τα ιδια. Ειχα αρχικα τον ie6 , εβαλα τον 7 και ακριβως τα ιδια. Εκανα scan με avast και βρηκα 2 trojan horses τα οποια και εστειλα στο chest.Παρ'ολαυτα το προβλημα με τον explorer δε λυθηκε. Ο mozilla firefox δουλευει κανονικα ολο αυτο το διαστημα. Καμια ιδεα;

Δημοσ.
Κράτα τον firefox:razz:

Εγγύηση!!

πρωτότυπη απάντηση...

kainourios80 scan με άλλο πράγραμμα έκανες? για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οτι έχει μολυνθεί ο υπολογιστής,δοκίμασε και το spyware doctor.

Δημοσ.
Κράτα τον firefox:razz:

Εγγύηση!!

Συμφωνώ απόλυτα!!!

Αν δεν σε καλύπτει και ο firefox βάλε και το Opera!

Εγώ τον IE τον έχω καταργήσει (χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του) εδώ και ένα μήνα και είμαι μια χαρά!!

Opera for ever!!!!

Δημοσ.

Δοκιμασα το spyware doctor και βρικε καμποσα infections ( 68!!!) , απο αυτα 5 εχουν μεσαια βαρυτητα και 1 εχει high. To θεμα ειναι πως πρεπει να κανεις register για να στα φτιαξει.

Δημοσ.

Λοιπον μετα απο μια μεγαλη μαχη με τα μαμουνια στο pc μου με τη βοηθεια του spyware doctor ( 68 ad spy ware) και του avg ( που βρηκε καμια 10ρια trojan horses που δεν ειχε βρει το avast ) o internet explorer ξεπαγωσε!!!!!!!!!!!! ( ευχαριστω για τη βοηθεια guys).Παρ'ολα αυτα παραμενει ενα προβλημα που εμφανιστηκε ταυτοχρονα με το προηγουμενο. Στον internet explorer δεν μπορω να γραψω ελληνικα ( το οποιο μπορω να το κανω οταν χρησιμοποιω mozilla firefox) και εχει χαθει η επιλογη γλωσσας που υπηρχε στο taskbar!!!!!!!!

Δημοσ.

Καμια ιδεα για το θεμα της γλωσσας; Στον internet explorer δεν μπορω να εμφανισω ελληνικους χαρακτηρες, ενω στον mozilla μπορω, αρα δεν ειναι θεμα του pc γενικα αλλα του explorer.

Δημοσ.

Βασικά κάτι ψηλιάζομαι γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα με τον ΙΕ7 και τα Windows και ίσως καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι τι εννοώ..αλλά οφείλω να συμμορφωθώ με τους όρους χρήσης του site!;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...