thanocaster Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Αν κλειδώσεις το ρουτεράκι σου με δικούς σου κωδικούς δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Είπα και παραπάνω μην τρελαίνεστε. Η πηγή των προβλημάτων είναι το πιρέλλι. Και από τη στιγμή που δουλεύουν και τα άλλα ρούτερ κόβετε το κακό από τη ρίζα του.
parsifal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Αν κλειδώσεις το ρουτεράκι σου με δικούς σου κωδικούς δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Είπα και παραπάνω μην τρελαίνεστε. Η πηγή των προβλημάτων είναι το πιρέλλι. Και από τη στιγμή που δουλεύουν και τα άλλα ρούτερ κόβετε το κακό από τη ρίζα του. Τα δείγματα γραφής που έχουν δοθεί μέχρι τώρα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Αν η επιλογή της εταιρείας να μην επιτρέπει στον πελάτη τη ρύθμιση του παρεχόμενου εξοπλισμού κατά το δοκούν δεν αποσκοπεί στην ευκολότερη παροχή απομακρυσμένης υποστήριξης (όπως άφησε η ΟΝ να εννοηθεί), αλλά σε μία συνειδητή πολιτική ελεγχόμενης πρόσβασης στο Διαδίκτυο, τί σε κάνει να πιστεύεις με τόση σιγουριά ότι αύριο μεθαύριο τα ports δε θα κλειδωθούν κεντρικά στα gateways της ON (ενώ οι «ψαγμένοι»-κορόιδα θα έχουν επωμιστεί και το κόστος αγοράς ενός επιπλέον ADSL2 router); Ακόμη και το γεγονός ότι δεν έχει δοθεί μία επίσημη απάντηση σχετικά με το ντόρο που γίνεται στο ADSLgr, δημιουργεί υποψίες. Οι πιο καχύποπτοι μάλιστα θεωρούν ότι έγινε διαρροή φήμης από την εταιρεία σχετικά με επίσημη ανακοίνωση που θα έβγαινε εντός της εβδομάδος που πέρασε, ώστε να κερδηθεί χρόνος και κάποιοι ενεργοποιημένοι πελάτες να χάσουν το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 10ημέρου. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θα συμβούλευα προσωπικά όσους σκέφτονται να κάνουν αίτηση είναι λίγη υπομονή. Να κατακαθήσει πρώτα ο «κουρνιαχτός», να δοθεί περισσότερο feedback από τους τολμηρούς early adopters που ήδη έχουν ενεργοποιηθεί και το βασικότερο, να ξεκαθαριστούν από την ίδια την εταιρεία τα «γκρίζα» σημεία που έχουν προκαλέσει ανησυχία στον κόσμο. Χωρίς παρεξήγηση φίλε Thanocaster, νομίζω πως αυτή είναι πιο ώριμη αντιμετώπιση από το να δέχομαι άκριτα διαβεβαιώσεις ότι «απλώς με την αγορά ενός router όλα μέλι γάλα»...
Pazz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 τα ψέμματα τελείωσαν για την ΟΝ. ΩΧ και OFF πρέπει να λέγεται. Μεγάλη απάτη και καλύτερα οι λίγοι που θα παραμείνουν να μη χαίρονται και πολύ για μεγάλες ταχύτητες αφου μια εταιρεία με λίγους συνδρομητές απλά δεν μπορεί να θεωρηθεί βιώσιμη
thanocaster Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Φίλε Parsifal στη ζωή μου έχω μάθει να μην κυνηγάω ούτε φαντάσματα ούτε ανεμόμυλους. Λέω αυτά που βλέπω και η δικιά μου απλή(; ) λογική μου λέει ότι αυτά που έχω δει να τα πιστεύω λίγο περισσότερο από αυτά που έχω ακούσει. Αυτό που έχω δει είναι ένα zyxel να συγχρονίζει άψογα και να παίζει στα 13Mbit/1Mbit. Αυτό που έχω ακούσει είναι πράγματα που αντικρούωνται σε αυτά που είδα. Προτιμώ να πιστεύω αυτά που είδα. Τώρα αν αύριο κλείσουν όλες οι πόρτες αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζω ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε κανένας. Βέβαια, σε κανέναν πάροχο δεν το γνωρίζεις αυτό, και γνώμη μου ότι κανένας πάροχος δεν είναι αξιόπιστος. Ούτε η forthnet, ούτε η HOL, ούτε η Tellas, ούτε η Vivodi ούτε κανείς. Τέλος πάντων, παρασύρομαι πάλι και κάνω τον συνήγορο της ΟΝ. Δεν είμαι, ή τουλάχιστον δεν με πληρώνει για να είμαι, οπότε κάπου εδώ σας αφήνω να συνεχίσετε την κουβεντούλα σας. ΥΓ> Φυσικά και δεν παρεξηγούμαι φίλε Parsifal, όσο υπάρχει σοβαρός αντίλογος με επιχειρήματα. Όταν ο αντίλογος είναι ανέρειστος παρεξηγούμαι.
parsifal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 ...Τώρα αν αύριο κλείσουν όλες οι πόρτες αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζω ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε κανένας. Βέβαια, σε κανέναν πάροχο δεν το γνωρίζεις αυτό, και γνώμη μου ότι κανένας πάροχος δεν είναι αξιόπιστος. Ούτε η forthnet, ούτε η HOL, ούτε η Tellas, ούτε η Vivodi ούτε κανείς... Με τη διαφορά ότι η ON είναι φρέσκος παίχτης στην αγορά, ενώ τις υπόλοιπες εταιρείες τις έχεις δει να λειτουργούν και για κάποια χρόνια. Στην προσπάθειά σου να μεταδώσεις την προσωπική σου εμπειρία όμως, ξέχασες το «φαίνεσθαι»: Ενώ αυτό που λες στην πραγματικότητα είναι «Παιδιά, αυτήν τη στιγμή η ΟΝ παίζει με άλλο router και δεν υπάρχει πρόβλημα με τις πόρτες», αυτό που φαίνεται να κάνεις είναι να δίνεις ψήφο εμπιστοσύνης στην εταιρεία τη στιγμή που τα πράγματα ακόμη είναι ρευστά. Το απεύχομαι για χάριν όσων έχουν υπογράψει ήδη συμβόλαιο, αλλά αν στο άμεσο μέλλον τα πράγματα αλλάξουν, να ξέρεις ότι πολύς κόσμος θα αρχίσει να αναζητά «αποδιοπομπαίους τράγους» και θα ήταν πραγματικά κρίμα να είσαι μέσα σε αυτούς, από τη στιγμή που δεν είχες μάλιστα και κάποιο κέρδος από την όλη ιστορία! . Φιλικά...
thanocaster Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Εντάξει ας με εκτελέσουν στα 9 βήματα. Αν δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει την λειτουργία ενός forum και τι θα πει "μιλάω με προσωπικές εμπειρίες" το πολύ πολύ να με κράξουν. Δε θα με μαχαιρώσουν κιόλας! Από εκεί και πέρα όποιος με θεωρεί αξιόπιστο με εμπιστεύεται και όποιος αναξιόπιστο όχι. Δεν υποχρεώνω κανέναν να υπογράψει κάτι. Αυτό που δεν μπορώ είναι να ακούω μαλακίες από άτομα που διαβάσανε σε ένα φόρουμ κάτι από κάποιον που είχε φίλο έναν ξάδερφο που έκανε αίτηση στην τάδε εταιρία και του είπανε ότι η ΟΝ (ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία) θα καταλάβει τον κόσμο. Ξαναλέω. Όποιος θέλει ας το ψάξει λίγο παραπάνω. Μην σταθεί στα όσα λέγονται εδώ μέσα. Ας βρει κάποιον ενεργοποιημένο, ας βάλει το ρούτερ του πάνω ας δουλέψει 20 λεπτά με την γραμμή της ΟΝ και ας βγάλει μόνος του τα συμπεράσματά του. ΥΓ> Αν κάνει κάποια ταρζανιά η ΟΝ εδώ είμαι να την κρεμάσω πρώτος (όπως έχω κάνει με τελάς, HOL και vivodi). ΥΓ2> Για το "φαίνεσθαι" εφόσον δεν έχω βλέψεις για πολιτική καριέρα δεν με απασχολεί. Δεν μπαίνω σε φόρουμ για να κάνω φίλους ή να βγάλω γκόμενα. ΥΓ3 και τελευταίο> Παντα φιλικά Είπαμε, όσο δεν πετάς αερολογίες δεν παρεξηγούμαι!
Dimitris22 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Εντάξει ας με εκτελέσουν στα 9 βήματα. Αν δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει την λειτουργία ενός forum και τι θα πει "μιλάω με προσωπικές εμπειρίες" το πολύ πολύ να με κράξουν. Δε θα με μαχαιρώσουν κιόλας! Από εκεί και πέρα όποιος με θεωρεί αξιόπιστο με εμπιστεύεται και όποιος αναξιόπιστο όχι. Δεν υποχρεώνω κανέναν να υπογράψει κάτι. Αυτό που δεν μπορώ είναι να ακούω μαλακίες από άτομα που διαβάσανε σε ένα φόρουμ κάτι από κάποιον που είχε φίλο έναν ξάδερφο που έκανε αίτηση στην τάδε εταιρία και του είπανε ότι η ΟΝ (ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία) θα καταλάβει τον κόσμο. Ξαναλέω. Όποιος θέλει ας το ψάξει λίγο παραπάνω. Μην σταθεί στα όσα λέγονται εδώ μέσα. Ας βρει κάποιον ενεργοποιημένο, ας βάλει το ρούτερ του πάνω ας δουλέψει 20 λεπτά με την γραμμή της ΟΝ και ας βγάλει μόνος του τα συμπεράσματά του. ΥΓ> Αν κάνει κάποια ταρζανιά η ΟΝ εδώ είμαι να την κρεμάσω πρώτος (όπως έχω κάνει με τελάς, HOL και vivodi). ΥΓ2> Για το "φαίνεσθαι" εφόσον δεν έχω βλέψεις για πολιτική καριέρα δεν με απασχολεί. Δεν μπαίνω σε φόρουμ για να κάνω φίλους ή να βγάλω γκόμενα. ΥΓ3 και τελευταίο> Παντα φιλικά Είπαμε, όσο δεν πετάς αερολογίες δεν παρεξηγούμαι! RE paides eleos 500 fores mas eksigise to paidi ti paizei me aploustata ellinika!!! :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :shock: :shock:
parsifal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 LOL!!! Αν κατάλαβες, δεν αντέκρουσα την αλήθεια των λόγων του Thanocaster, απλώς έριξα και άλλη μια παράμετρο στην κουβέντα...
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Επιτέλους χθες συνδέθηκα με την ΟΝ. Από 10/12/06 ειχα να δω ιντερνετ στο σπιτι.Ας ειναι καλα η τελλας που καταφερε να με κανει να την διακοψω μιας και με ειχε στο περιμενε πανω απο 2 1/2 μηνες. Χτες συνδεσα το Pirelli αλλα δεν με ενθουσιασε , καθοτι κλειδωμενο και ετσι πηγα και πηρα ενα ALLIED DATA 1612 από το πλαισιο σήμερα το πρωι το οποιο πραγματικα κανει παπαδες.Ηταν το πιο φτηνο που υπηρχε και πραγματικα αξιζει τα λεφτα του(προς το παρον) Το προβλημα μου εγκειται στο οτι ενω η γραμμη συνχρονιζει στα 15MBIT/1MBIT η ταχυτητα κατεβασματος απο HTTP δεν υπερβαινει τα 32kbytes /sec Το τηλεφωνο δεν λειτουργει κανονικα.Μπορουν να με παρουν , δεν μπορω να παρω.Προσπαθω να επικοινωνησω με την ΟΝ στο 6161700 αλλα ματαια μιας και απο το κινητο δεν μπορω να καλεσω το 801.... Υπομονη 2-3 μερες να φτιαχτει και η συνδεση για να εχουμε και τις ταχυτητες που υποσχεθηκαν...
thanocaster Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Φίλε Parsifal κάποια καρφιά που έριξα προφανώς και δεν πάνε σε σένα. Δίκιο έχεις που είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε μια νέα εταιρία. Αλλά και η λογική "μπορεί αύριο να έχουν κλειδώσει τις πόρτες" καταλαβαίνεις ότι δεν στέκει, καθώς αντίκειται σε βασικές έννοιες του broadband και εξυπακούεται ότι αν γίνει μετά από μια -το πολύ- ώρα θα αναγκαστούν να αλλάξουν πολιτική. Τώρα το αν είναι απατεώνες στην ΟΝ όπως πολύ τεκμηριωμένα και αναλυτικά περιγράφει ο φίλος Pazz, θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Και τα ως τώρα δεδομένα -τα δικά μου τουλάχιστον- είναι ότι δουλεύεις με το ρούτερ σου σε 13Mbit/1Mbit. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.
realestate Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Ας με συγχωρήσει η αυθεντία ορισμένων εξ υμών , αλλά εδώ και μερικές ημέρες που παρακολουθώ το thread , βλέπω κάποιους , που οχι μόνο καταθέτουν την αποψή τους ( και καλά κάνουν βέβαια ) αλλά προσπαθούν να κάνουν προσηλυτισμό είτε κατά της on είτε υπέρ. Θεωρώ , πως οι περισσότεροι εξ ημών νοήμονα όντα γαρ , κατανοούμε την κάθε υποκειμενική άποψη , την ζυγίζουμε και βγάζουμε τα συμπεράσματά μας. Δεν χρειαζόμαστε να πάρουν αποφάσεις κάποιοι άλλοι για μας.Και κάτι τελευταίο και σημαντικό ,μιά και βλέπω αρκετούς ,να αντιμετωπίζουν τους εναλλακτικούς με καχυποψία και δυσπιστία.Θα πώ λοιπόν οτι στην ιστορία του πλανήτη η πρόοδος προήλθε απο την έρευνα και την καινοτομία , ενώ αντίθετα ο σκοταδισμός του Μεσαίωνα ηταν αποτέλεσμα καχύποπτων και αντιδραστικών στην πρόοδο ατόμων.Οποιος λοιπόν <εχει συμφέρον και αγάπη> στον ΟΤΕ , ας παραμείνει στο δίκτυο του για να τον ενισχύει !!! Εγώ προσωπικά οχι !!!!! Ευχαριστώ.
CaptainHog Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 loipon...an kai psilo asxetos sta peri diktiwn kai router, apla tha ithela na po ena euxaristo se olous pou me kanate na sximatisw apopsi kai telika na katalikso oti prwta thadokimasw kai meta tha krinw.tin deutera tha pao na parw auto to zzyxel (apo to plaisio?) kai molis energopoiitho mexri tin triti tha sas po ta neotera.auta. 56k rules lol
Dimitris22 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Καλά. Επειδή σε λίγο θα αρχίσουν κάποιοι να λένε ότι δουλεύω στην ΟΝ ή ότι την ίδρυσα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, θα το πω για τελευταία φορά και όποιος θέλει το καταλαβαίνει. Ενεργοποιείσαι, βγάζεις το πιρέλλι και το αφήνεις στην ντουλάπα σου, βάζεις ένα ρούτερ adsl2+, του βάζεις δικούς σου κωδικούς, ανοιγοκλείνεις όποια ports γουστάρεις, ενεργοποιείς το firewall, καρφώνεις πάνω το tvbox και δουλεύει κανονικά. Τώρα, επειδή αναμένω ενεργοποίηση, καλό θα είναι να κυκλοφορήσουν βρώμες για την ΟΝ και να φύγει κόσμος να μην φοβόμαστε και για πιταρισμένα DSLAM. End of the story. nomizo to parapano pou leei to paidi mas kalipti....tora opios theli to pistevi kai opios theli oxi den thelo na thikso ta legomena kanenos.
Pazz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 λοιπόν επιτέλους ας πούμε την αλήθεια για να μη δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις και προσδοκίες. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι άσχετα με τον ρούτερ που θα χρησιμοποιήσει κάποιος , η υπηρεσία που παρέχεται από την ΟΝ είναι επιεικώς απαράδεκτη. Το που συγχρονίζει το μόντεμ δεν λέει τίποτα απολύτως. Οι πραγματικές μετρήσεις αποδεικνύουν μια ελεεινή κατάσταση που είχα την ατυχία να γνωρίσω απο πρώτο χέρι. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ , μακρυά από ΟΝ
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 λοιπόν επιτέλους ας πούμε την αλήθεια για να μη δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις και προσδοκίες. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι άσχετα με τον ρούτερ που θα χρησιμοποιήσει κάποιος , η υπηρεσία που παρέχεται από την ΟΝ είναι επιεικώς απαράδεκτη. Το που συγχρονίζει το μόντεμ δεν λέει τίποτα απολύτως. Οι πραγματικές μετρήσεις αποδεικνύουν μια ελεεινή κατάσταση που είχα την ατυχία να γνωρίσω απο πρώτο χέρι. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ , μακρυά από ΟΝ to pou sigxronizei to modem pragmati den pezei ton trelo rolo ala pezei.ti na to kaneis px na exeis 10 mbit download an to upload px klidonei sto 192 kbps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.