Pazz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 το καλό είναι ότι η απάτη της ΟΝ αποκαλύφθηκε. Εχουμε πλέον καταγγελίες , μεγάλο ποσοστό ακυρώσεων και ουσιαστικά κανένα χρήστη που να απολαμβάνει έστω και απλώς ικανοποιητικά παρεχόμενες υπηρεσίες.
thanocaster Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Καλά. Όταν κάποιος χρήστης της ΟΝ μου κάνει παράπονα και όχι κάποιος που ακύρωσε ή δεν έκανε καν αίτηση για ΟΝ, τότε θα αλλάξω και άποψη. Προς το παρόν και με 3 φίλους ΟΝ έχω χάσει τον ύπνο μου από ταχύτητες. Τώρα όσον αφορά την ασφάλεια, τα πορτς και δεν ξέρω τι άλλο θα ξαναπώ ότι δεν είναι ανάγκη να συγχρονίζετε με πιρέλι.
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 meta apo apires wres sizitisis kai epeksigisewn me texnikous tin ON kataliksame sto simperasma oti ta perissotera programmata den xreiazontai ta ports anoixta giati (opos eipe o texnikos tin ON ) <---gelame edw!!!auta ta programmata (p2p) kai alla polla anagnorizoun mona tous poio port einai anoixto kai xrisimopoioun auto.mou fainete tha kano mia dialup ksana sta 56k kai tha isixasw.a re ksilo pou theloune.... logika to zoo tis on ennoei to upnp.den tha sxoliaso tipota allo.i mlka paei sinefo.ego goustaro na anixo port den goustato to upnp.
thanocaster Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 @CaptainHog: Σίγουρα παίζει με Linksys WAG200G-EU και ZyXEL 660H-61
mpregos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Καλά. Όταν κάποιος χρήστης της ΟΝ μου κάνει παράπονα και όχι κάποιος που ακύρωσε ή δεν έκανε καν αίτηση για ΟΝ, τότε θα αλλάξω και άποψη. Προς το παρόν και με 3 φίλους ΟΝ έχω χάσει τον ύπνο μου από ταχύτητες. Τώρα όσον αφορά την ασφάλεια, τα πορτς και δεν ξέρω τι άλλο θα ξαναπώ ότι δεν είναι ανάγκη να συγχρονίζετε με πιρέλι. Σαν ενεργοποιημένος ΟΝιτης,σού λέω οτι το web browsing είναι ταχυτατο,πρότου κάνω κλικ ανοίγει η σελιδα,από ntua.gr,3 cd σε μισή ώρα,από rapidshare,200 το ελάχιστο......... απο dc++,σαν passive πάντα όμως ,αν βρω αυτό που θελω(γιατι τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα),30 το max από azareus,20 απο μtorrent......-->15!!!!!! αν οι ανάγκες σου είναι να σερφάρεις,τότε ναι πάρτην....στο συνιστώ..... θα έχεις και εν μερει IPTV.μουλάρια και τα συναφή ....ξεχασε τα.... αναλόγως πάντα τις αναγκες σου!!!!! κρίνεις και διαλέγεις!!!!!!!!
Pazz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Σαν ενεργοποιημένος ΟΝιτης,σού λέω οτι το web browsing είναι ταχυτατο,πρότου κάνω κλικ ανοίγει η σελιδα,από ntua.gr,3 cd σε μισή ώρα,από rapidshare,200 το ελάχιστο.........απο dc++,σαν passive πάντα όμως ,αν βρω αυτό που θελω(γιατι τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα),30 το max από azareus,20 απο μtorrent......-->15!!!!!! αν οι ανάγκες σου είναι να σερφάρεις,τότε ναι πάρτην....στο συνιστώ..... θα έχεις και εν μερει IPTV.μουλάρια και τα συναφή ....ξεχασε τα.... αναλόγως πάντα τις αναγκες σου!!!!! κρίνεις και διαλέγεις!!!!!!!! έτσι ακριβώς είναι. Διακοπές συχνές δεν έχεις παρατηρήσει ?
thanocaster Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 @mpregos+pazz: Στον φίλο lallasgr που πήγα μια χαρά του πήγαινε το utorrent. Μήπως δεν έχετε ανοιξεί τα σωστά ports? Εντύπωση μου κάνει...
thanocaster Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Καλά. Επειδή σε λίγο θα αρχίσουν κάποιοι να λένε ότι δουλεύω στην ΟΝ ή ότι την ίδρυσα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, θα το πω για τελευταία φορά και όποιος θέλει το καταλαβαίνει. Ενεργοποιείσαι, βγάζεις το πιρέλλι και το αφήνεις στην ντουλάπα σου, βάζεις ένα ρούτερ adsl2+, του βάζεις δικούς σου κωδικούς, ανοιγοκλείνεις όποια ports γουστάρεις, ενεργοποιείς το firewall, καρφώνεις πάνω το tvbox και δουλεύει κανονικά. Τώρα, επειδή αναμένω ενεργοποίηση, καλό θα είναι να κυκλοφορήσουν βρώμες για την ΟΝ και να φύγει κόσμος να μην φοβόμαστε και για πιταρισμένα DSLAM. End of the story.
parsifal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Καλά. Επειδή σε λίγο θα αρχίσουν κάποιοι να λένε ότι δουλεύω στην ΟΝ ή ότι την ίδρυσα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, θα το πω για τελευταία φορά και όποιος θέλει το καταλαβαίνει. Ενεργοποιείσαι, βγάζεις το πιρέλλι και το αφήνεις στην ντουλάπα σου, βάζεις ένα ρούτερ adsl2+, του βάζεις δικούς σου κωδικούς, ανοιγοκλείνεις όποια ports γουστάρεις, ενεργοποιείς το firewall, καρφώνεις πάνω το tvbox και δουλεύει κανονικά. Τώρα, επειδή αναμένω ενεργοποίηση, καλό θα είναι να κυκλοφορήσουν βρώμες για την ΟΝ και να φύγει κόσμος να μην φοβόμαστε και για πιταρισμένα DSLAM. End of the story. Άρα, δεν θα έπρεπε να ρωτάς αυτό: ..Μήπως δεν έχετε ανοιξεί τα σωστά ports?... αλλά σε 1η φάση αυτό: Extra router αγοράσατε...;
thanocaster Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ...Τώρα όσον αφορά την ασφάλεια, τα πορτς και δεν ξέρω τι άλλο θα ξαναπώ ότι δεν είναι ανάγκη να συγχρονίζετε με πιρέλι... ...ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΣ ΡΟΥΤΕΡ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ADSL2+ ΚΑΝΟΝΙΚΑΑΑΑ... ...Αν εννοείς ματσακωνιά να βάλεις αντί για το Pirelli το κανονικό σου ρούτερ οκ... Νομίζω ότι πλέον θεωρείται αυτονόητο.
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 kala ta dslam kai na gemisoun thanocaster min agxonesai.epidi ine idiotiki eteria kai den thelei na xasei pelates(an kai me tis mamakies pou kanei idi xanei) gia auto tha trexei na kanei anabathmisi ama xriastei.
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Αν εννοείς ματσακωνιά να βάλεις αντί για το Pirelli το κανονικό σου ρούτερ οκ. Κατά τ'άλλα όποιος δεν θέλει να το καταλάβει, δεν θα τσακωθώ γι αυτό. So simple. Στο καινούριο ρούτερ πάλι user/pass on /on δ:razz: εν θα βάλεις για να δουλέψει?Δεν λεω να τσακωθείς αλλά εννοώ εφόσον σου δείνουν εξοπλισμό γιατί να μην είσαι κύριος της σύνδεσή σου εσύ και όχι αυτοί(άνοιγμα πορτς κτλ).Με λίγα λόγια με τα default που σου δίνουν να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το νετ όπως θες εσύ και χωρίς πρόσθετα.κατάλαβες τώρα?:-P
Dr_Slump Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μόλις μπήκα σε έναν φίλο μου. Δεν του είπα τίποτα βέβαια, δε θέλω να σπέρνω τον πανικό ;p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.