Προς το περιεχόμενο

Mακρυα απο ΟΝ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα χτες σε φίλο με ZyXEL 661 με wifi και μια χαρά δούλευε και το tv box και΄τα πορτς τα άνοιγε κυριλέ. Μην λέμε ότι θέλουμε χωρίς να γνωρίζουμε. ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΣ ΡΟΥΤΕΡ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ADSL2+ ΚΑΝΟΝΙΚΑΑΑΑ. Τέλος.

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στη Vivodi μπορείς να έχεις internet με άλλο δικό σου Router αλλά για να έχεις και τηλέφωνο πρέπει να χρησιμοποιείς αποκλειστικά το Router που σου δίνει η ίδια.

Οι τηλεφωνικές συσκευές συνδέονται πάνω σε ειδικές θύρες στο router μιας και δεν έχεις κανονική PSTN τηλεφωνική γραμμή αλλά οι κλήσεις δρομολογούνται μέσω του Router (VoIP).

Στην ON ισχύει το ίδιο ή έχεις κανονική τηλεφωνική γραμμή?

Δημοσ.
Πήγα χτες σε φίλο με ZyXEL 661 με wifi και μια χαρά δούλευε και το tv box και΄τα πορτς τα άνοιγε κυριλέ. Μην λέμε ότι θέλουμε χωρίς να γνωρίζουμε. ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΣ ΡΟΥΤΕΡ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ADSL2+ ΚΑΝΟΝΙΚΑΑΑΑ. Τέλος.

Αν μπορεις να στειλεις κανα screenshot απο τις ρυθμισεις του Zyxel γιατι iptv δεν εχει παρει κανεις απο οτι ξερω και απο το αdslgr μεχρι τωρα.

Δημοσ.

Αν είναι να κάνεις τις 1002 ματσακωνιές για να λειτουργήσει πλήρως η σύνδεσή σου είναι για τον π***τσο εταιρία.Τελεία και παύλα.

Δημοσ.

@john341: Του στέλνω τώρα mail που θα του πω να μπει και να σας πει πως γίνεται.

@DeathL0rd: Αν εννοείς ματσακωνιά να βάλεις αντί για το Pirelli το κανονικό σου ρούτερ οκ. Κατά τ'άλλα όποιος δεν θέλει να το καταλάβει, δεν θα τσακωθώ γι αυτό. So simple.

Δημοσ.

Παίδες ακούστε πως έχουν τα πράγματα...Δεν έχουμε ακόμη διαπιστώσει πως ακριβώς δουλεύει το iptv με άλλο router αλλά πλησιάζουμε...

Έχω βάλει επάνω το Zyxel 660Η-61 και δουλεύει τέλεια.Συγχρόνισε στα 13ΜΒ/1ΜΒ και κατεβάζω με 1120 όταν μπορεί να δώσει ο server.To upload φτάνει τα 105κβ/σ και όλα είναι τέλεια...Στο Zyxel έχω ανοίξει ότι πόρτες θέλω εγώ και δουλεύουν και τα torrent και τα P2P και το remote desktop...

Έβαλα έπειτα τον αποκωδικοποιητή επάνω στο Zyxel και τον σύνδεσα και με μια τηλεόραση και δουλεύει κανονικά..Συγχρονίζει κανονικά με το ίντερνετ και δουλεύει και ο αποκωδικοποιητής κανονικά....

Ανακεφαλαίωση:

1ον) Σύνδεσα το Zyxel στην dsl και συγχρόνισε κανονικά(ρυθμίσεις user:on pass:on, PPPoE, LLC, vpi 8, vci 35).

2ον) Δοκίμασα αν δουλεύουν οι πόρτες με τα προγράμματα και δουλεύουν όλα κανονικά.

3ον) Σύνδεσα τον αποκωδικοποιητή με ethernet επάνω στο Zyxel και δούλεψε κανονικά...Μπήκε στο menu και είδα τα 4 κανάλια της ερτ!!!Τα άλλα ακόμη δεν μου έχουν ενεργοποιηθεί γιαυτό δεν τα είδα(εδώ να σημειώσω ότι θέλει κάποιες ρυθμίσεις για να μπορέσουμε να δούμε και τα υπόλοιπα κανάλια που απλώς δεν έχουν βρεθεί ακόμη, το ψάχνουμε)...

Αυτα!!!:)

Δημοσ.

Ωραια, εγω ακομα περιμένω μιας και μένω Βούλα... Προφανώς τα Νοτια προάστεια έχουν νάρκες και δεν έχει έρθει κανένας ακόμα.. Έλεος. Να κάνω και το σταυρό μου που έχω και ΟΤΕ δηλαδη... :D

Μέχρι τον Ιουλιο λογικά όλα θα έχουν ρυθμιστεί, οπότε ακόμα δεν πάω σε ακύρωσει..

@ lallasgr έχουμε το ιδιο router (εμενα ειναι και wireless) οπότε πολύ χαροποιήθηκα με το ποστ σου!!!

Δημοσ.
Ωραια, εγω ακομα περιμένω μιας και μένω Βούλα... Προφανώς τα Νοτια προάστεια έχουν νάρκες και δεν έχει έρθει κανένας ακόμα.. Έλεος. Να κάνω και το σταυρό μου που έχω και ΟΤΕ δηλαδη... :D

Μέχρι τον Ιουλιο λογικά όλα θα έχουν ρυθμιστεί, οπότε ακόμα δεν πάω σε ακύρωσει..

@ lallasgr έχουμε το ιδιο router (εμενα ειναι και wireless) οπότε πολύ χαροποιήθηκα με το ποστ σου!!!

Και γω το wireless έχω...:)

Αν έχω κάνα νεότερο με το iptv θα ενημερώσω...:)

Δημοσ.

Ερχόμενος από adslgr και μόλις έκανα ακύρωση της ενεργοποιημενης γραμής που είχα με ΟΝ,σας συνιστώ ανεπιφυλακτα μην ασχοληθειται με την εν λόγο εταιρια.

Δεν αξίζει για πολλά πράγματα.

1)Τα ξένα κανάλια που προσφέρει είναι το ταμ ταμ(Rai,κατι γαλλικα,και κανα 2 γερμανικά)

2)Όταν χρησιμοποιεις την υπηρεσια ONREC,και πέσει το δίκτυο,πράγμα πού γίνεται αρκετες φορες,κολλαει ο αποκωδικοποιητης και μονο βγάλσιμο απο πριζα και ξανα μανα τα ιδια(...ειναι και συμβουλή απο ΟΝ αυτη)

2.1)Για το ONREC μην νομίζεται οτι 18:00 με 19:00 π.χ το σάββατο που έχει το topgear στο σκαι,θα το δείτε την κυριακή χαλαρά.Θα επιλέξετε να το δειτε,θα σας αρχίσει από το προηγούμενο προγραμμα στα τελειωματα,θα δείτε διαφημισεις,στο FastForward (...καλό αυτο!!!)φυσικα,θα ξεκινησει το topgear,και φυσικα θα το κόψει λίγο μετα την μέση,και θα πρέπει να πάς στο επόμενη χρονική εγγραφή,της ιδιας μερας να το δεις....όπως μου έτυχε εμενα...{λογικά τα έγραφαν σύμφωνα με τις ώρες....}

3)η ασφάλεια του δικτύου σου είναι τρύπια,γιατι καποιος υπάλληλος της ΟΝ,χωρίς κόπο,μπορεί να δει τα πάντα για το δικτυό σου,κοινοχρηστα εγγραφα,κ.τ.λ και με περισσοτερο κόπο να μπεί στο PC σου

4)Δεν γίνεται port forward.....no comments!!!!

5)Η και καλά αλλάγη στρατηγικής στο θέμα των πορτών(προσωπική άποψη->από την αρχή υπηρχε αυτή η σκέψη αλλά ποιος θα έκανε αίτηση αν το ήξερε????)

αυτα τα λίγα.......σε κανα 2 μήνες δεν θέλω να λέω τα ίδια για το cableTV....ελπίζω!!!!

Υς.Μην ασχολείσται καθόλου με την συγκκριμένη εταιρια,δεν αξίζει θα σπάσετε και τα @#$$%%....!!!!

Δημοσ.

meta apo apires wres sizitisis kai epeksigisewn me texnikous tin ON kataliksame sto simperasma oti ta perissotera programmata den xreiazontai ta ports anoixta giati (opos eipe o texnikos tin ON ) <---gelame edw!!!

auta ta programmata (p2p) kai alla polla anagnorizoun mona tous poio port einai anoixto kai xrisimopoioun auto.mou fainete tha kano mia dialup ksana sta 56k kai tha isixasw.a re ksilo pou theloune....

Δημοσ.
Ερχόμενος από adslgr και μόλις έκανα ακύρωση της ενεργοποιημενης γραμής που είχα με ΟΝ,σας συνιστώ ανεπιφυλακτα μην ασχοληθειται με την εν λόγο εταιρια.

Δεν αξίζει για πολλά πράγματα.

1)Τα ξένα κανάλια που προσφέρει είναι το ταμ ταμ(Rai,κατι γαλλικα,και κανα 2 γερμανικά)

2)Όταν χρησιμοποιεις την υπηρεσια ONREC,και πέσει το δίκτυο,πράγμα πού γίνεται αρκετες φορες,κολλαει ο αποκωδικοποιητης και μονο βγάλσιμο απο πριζα και ξανα μανα τα ιδια(...ειναι και συμβουλή απο ΟΝ αυτη)

2.1)Για το ONREC μην νομίζεται οτι 18:00 με 19:00 π.χ το σάββατο που έχει το topgear στο σκαι,θα το δείτε την κυριακή χαλαρά.Θα επιλέξετε να το δειτε,θα σας αρχίσει από το προηγούμενο προγραμμα στα τελειωματα,θα δείτε διαφημισεις,στο FastForward (...καλό αυτο!!!)φυσικα,θα ξεκινησει το topgear,και φυσικα θα το κόψει λίγο μετα την μέση,και θα πρέπει να πάς στο επόμενη χρονική εγγραφή,της ιδιας μερας να το δεις....όπως μου έτυχε εμενα...{λογικά τα έγραφαν σύμφωνα με τις ώρες....}

3)η ασφάλεια του δικτύου σου είναι τρύπια,γιατι καποιος υπάλληλος της ΟΝ,χωρίς κόπο,μπορεί να δει τα πάντα για το δικτυό σου,κοινοχρηστα εγγραφα,κ.τ.λ και με περισσοτερο κόπο να μπεί στο PC σου

4)Δεν γίνεται port forward.....no comments!!!!

5)Η και καλά αλλάγη στρατηγικής στο θέμα των πορτών(προσωπική άποψη->από την αρχή υπηρχε αυτή η σκέψη αλλά ποιος θα έκανε αίτηση αν το ήξερε????)

αυτα τα λίγα.......σε κανα 2 μήνες δεν θέλω να λέω τα ίδια για το cableTV....ελπίζω!!!!

Υς.Μην ασχολείσται καθόλου με την συγκκριμένη εταιρια,δεν αξίζει θα σπάσετε και τα @#$$%%....!!!!

έτσι και χειρότερα είναι τα πράγματα. Στο ADSLGR.COM έχουν γραφτεί πολλά, όχι πάντα αρνητικά αφού όπως φαίνεται υπάρχει αρκετή παραπληροφόρηση

Δημοσ.
έτσι και χειρότερα είναι τα πράγματα. Στο ADSLGR.COM έχουν γραφτεί πολλά, όχι πάντα αρνητικά αφού όπως φαίνεται υπάρχει αρκετή παραπληροφόρηση

Από που προκύπτει αυτό αγαπητέ? Γιατί εγώ έχω άλλη άποψη...

Δημοσ.
Από που προκύπτει αυτό αγαπητέ? Γιατί εγώ έχω άλλη άποψη...

όταν υπάρχουν μέλη που διαρρέουν υποτίθεται χρήσιμες πληροφορίες , όπως οι ίδιοι τις χαρακτηρίζουν , είναι επόμενο να συμβάλλουν στην παραπληροφόρηση. Το να ωραιοποιείς μία υπηρεσία με αμέτρητα προβλήματα δεν είναι σωστό. Το ADSLGR.COM δεν ευθύνεται φυσικά για αυτό . Ούτε και είναι δυνατό να ελεγχθεί η σκοπιμότητα και η προέλευση ορισμένων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...