Προς το περιεχόμενο

Mακρυα απο ΟΝ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To exploit me to username pass δουλεύει ακόμα.Δοκίμασα σε φιλαράκι που το ενεργοποιήθηκε η On 2 μέρες πριν.Συμπέρασμα :Φίφες διόρθωσαν.Μακριά πολύ απλά.

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kalitera forthnet 10 mbps na paro para on sta 10 me autes tis proipotheseis.

to pirelli einai idio me to usrobotics sto arxiko menou.b.i on sucks.akou username kai password on kai ta 2.re xefilesss eleos.ti skata miala iparxoun mesa stin on telecoms.

Δημοσ.
To exploit me to username pass δουλεύει ακόμα.Δοκίμασα σε φιλαράκι που το ενεργοποιήθηκε η On 2 μέρες πριν.Συμπέρασμα :Φίφες διόρθωσαν.Μακριά πολύ απλά.

Τί να πω, είναι ανεκδιήγητοι! Υποτίθεται ότι έκοψαν την πρόσβαση στη θύρα 8080 όταν διέρρευσε το επίμαχο βιντεάκι στο YouTube, αλλά για να το έχουν διαψεύσει ήδη 2 άτομα, μάλλον το'χουν ρίξει στο τίκι-τάκα...

Δημοσ.

H Forthnet λεει 26 μαρτιου εναρξη αλλα δεν νομιζω στις 27 να ειναι 10mb οι συνδεση τους...Και σε αυτους μπορει να παρει κανα μηνα...

Οπως και να εχει σε 2 μηνες θα βαλω OTENET με 16mb και αστους αλλους να κουρευονται :)

Δημοσ.
kala min eimaste oloi sigoiuroi oti tha pexoume se 10 i 16 mbit me autes tis grammes pou exoume.

Ενδεικτικά, Attainable data rate συναρτήσει της απόστασης από το DSLAM:

internode-adsl2-distance.jpg

Φαντάζομαι σε ιδανικές, από άποψη ποιότητας υποδομής, συνθήκες, όπως επεσήμανε και ο poulinos. Τώρα θα μου πεις, πριν ζητήσεις γραμμή πώς μπορείς να ξέρεις αυτήν την απόσταση; Έλα μου, ντε!

Δημοσ.

Δεν διάβασα όλες τις σελίδες γιατί βαριόμουν :P, αλλά διαβάστε προσεκτικά τις συμβάσεις όσοι έχετε υπογράψει για να δείτε αν αναφέρει το θέμα με το κλείδωμα των ports, ή κάτι παρεμφερές. Αν όχι, τότε ίσως να μπορείτε να καταγγείλετε τη σύμβαση, ή να κάνετε μια καταγγελία-απειλή στην ΟΝ, με κοινοποίηση στην ΕΕΤ, ότι η ΟΝ παραβιάζει τη σύμβαση με το κλείδωμα των ports.

Δημοσ.
Pas kala re palikari???

Diabases ka8olou to olo 8ema h eides to ON kai postares????

eleos pia....den einai kako na diabazoume kai ligo...

εγώ καλά πάω . Η ον δεν παει νομίζω καθόλου καλά :-o

Δημοσ.

ακου κλειδώματα και περιορισμοί. Τι π@π@ριές είναι αυτές ρε παιδιά ?

Siga siga θα μας κόψουν εντελώς την πρόσβαση σε p2p. Mάλλον για

λουκέτο τους βλέπω. Βάζω forthnet ή Vivodi με λιγότερα λεφτά και

περισσότερα μεγαμπίτια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...