dimitris74 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 kai pou vrikes to username/ password??? den xreiazetai user name i password, paizei me alli rithmisi sto router
HellasVagabond Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Το username , Password μενει το ιδιο δλδ το κλασσικο ON/ON
Acid-Burn Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Na sou kanw kai mia erwthsh??? gia thn tv ti paizei??sou paizei me to zyxel h 8elei to diko tou router(pirelli)???
boredmind Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 file HellasVagabond poio zyxel exeis k paizei i tv me to zyxel ?
rubik Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μα το Rapidshare ειναι Direct DL δεν εχει να κανει με ports... γι'αυτο λεω, τι θα κανουν τοτε; θα κοψουν τα http ωστε να μην μπορεις να μπεις στο συγκεκριμενο site η σε αλλα παρομοια (π.χ. gamecopyworld, ddlsite) και να κατεβασεις ο,τι θες; Τα p2p προγραμματα ως γνωστον υπαρχουν για να προωθουν παρανομο υλικο. οι clients και το p2p υπαρχουν για να ανταλλαζουν οι χρηστες αρχεια μεσω p2p. αν εχουν προβλημα -ας προσπαθησουν- να κλεισουν τον tracker (η τα dc++, emule κλπ) που δημοσιευουν παρανομα αρχεια, οχι το p2p. και σε λιγο καιρο θα μπορεις επι πληρωμη να αποκτησεις νομιμοτατα ταινιες μεσω p2p απο trackers που θα συναψουν τις σχετικες συμφωνιες με μεγαλες εταιρειες παραγωγης (universal, WB klp). τοτε τι θα κανουν; νομιμα θα ειναι τα αρχεια που θα αποκτας (την ειδηση την διαβασα πριν απο 2-3 εβδομαδες στο ιδιο το insomnia). αλλα και παλι, δεν ειναι οτι απλα σου κλεινουν το p2p, σου κλεινουν τα ports στο ιδιο σου το router και σε ρωτανε γιατι θες να τα ανοιξεις! αν υπαρχει και καποιος αλλος που ζητησε να του ανοιξουν μια port και τους ειπε οτι ειναι π.χ. για μtorrent ας μας πει τι του ειπαν
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μα το Rapidshare ειναι Direct DL δεν εχει να κανει με ports...Τα p2p προγραμματα ως γνωστον υπαρχουν για να προωθουν παρανομο υλικο. Οπως ειπα ομως εγω εχω την ΟΝ σε ZYXEL και δουλευει μια χαρα με οτι port ανοιξω. Απλα η ΟΝ δεν παρεχει Tech Support οταν εχεις αλλο router απο το δικο τους. Δηλαδή μου λές ότι μπορώ να βρώ παράνομο υλικό μόνο απο p2p ?
ba_eas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Έχει διορθωθεί ήδη αυτό... Πριν λίγο δοκίμασα και μπήκα κανονικά σε χρήστη/φίλο μου....αρα @@ διορθωσανε...
HellasVagabond Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Κανεις δεν λεει πως μπορουμε να βρουμε παρανομο υλικο μονο απο p2p απλα ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ και εκει βρισκουμε ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο οτι σε site. Εχω το ZYXEL 661HW αλλα δεν εχω βαλει την TV ακομα αν και τεχνικος μου ειπε πως γινεται.
CaffeineAddict Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Υποτιθεται οτι αποφασισαν να αλλαξουν τακτικη, και να μας δωσουν κωδικους... Ιδωμεν...
GREGKERKYRA Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δείτε κι αυτό οι υποψήφιοι πελάτες της On eleos, pou pas re karamhtro kai ftianeis etaireia???? elos kai pali...
Dimitris22 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 oxi klidomeno router oxi provlima me ta ports tou router oxi ekino oxi to allo oxi to makri oxi to konto... moufa lipon (me ta eos tora dedomena) kai i perivoiti on telecoms mono kai mono pou o genikos dieuthintis tis on TELECOMS eixe dietelsei genikos dieuthintis kai tou OTE mallon leei polla!! ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟ@ΣΤ@ΑΣ!!!!
Acid-Burn Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Κανεις δεν λεει πως μπορουμε να βρουμε παρανομο υλικο μονο απο p2p απλα ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ και εκει βρισκουμε ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο οτι σε site.Εχω το ZYXEL 661HW αλλα δεν εχω βαλει την TV ακομα αν και τεχνικος μου ειπε πως γινεται. Sorry re file apla 8elw na to sigourepsw... Dld exeis to zyxel kai eisai me username on kai password on kai 3ekleidwneis oti port 8es...kai profanws exeis apenergopoihsei to remote gia ton router sou,etsi? Thn TV den thn exeis balei alla sou eipan oti ginetai kai me allo modem/router? Genikotera me tis uphresies pou sou dinei h on ti xaneis otan baleis diko sou router? px de sou dinei kai voip thlefwno?auto paizei me allous router h mono me ton pirelli?
HellasVagabond Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Φιλε μου εγω εβαλα ON μονο για τα 10mb , τιποτα αλλο δεν χρησιμοποιω και αρα δεν ξερω. Το μονο που ξερω ειναι πως μου ειπαν πως γινεται να βαλω και το SAGEΜ IPTV πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.