Προς το περιεχόμενο

Mακρυα απο ΟΝ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kai to simvoleo na spasis kai dikastirio na se paei de soy kani tpt emena i tellas me to easy akoma me kiniga na parei lefta kai molis ekana agogi gia mi tirisi oron simfonias perno anaboles sinexia ta simvolea orizoyn mono to data paketo oxi ti xrisi toy kirie darkthan

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πάντως δεν είναι άσχημα 10mbs για να κατεβάζεις τα email σου,και να τσεκάρεις καμιά σελίδα lol

δεν παίζονται!!

Δημοσ.

Εγω και χρησιμοποιω ZYXEL router και δεν υπαρχει προβλημα με τα ports.

Απλα κραταω ακομα την Altec γιατι η ταχυτητα της ON δεν ειναι στα Full της και δεν θα ηθελα να μεινω ξεκρεμαστος :)

Δημοσ.
BalDwin δεν έχεις άδικο, αλλά αν ήξερες ότι αυτά που διαδραματίζονται στο βίντεο δε μπορούν να γίνουν πλέον, όφειλες να το επισημάνεις κατά τη γνώμη μου...
Δημοσ.

Πεφτουν οι μασκες

Διοτι στην αρχη σε οποιο site και να εμπαινες διαβαζες "σουπερ η ΟΝ, θα αλλαξει το ιντερνετ στην Ελλαδα, επανασταση και τα λοιπα" (οχι τυχαια κατα τη γνωμη μου).

Δηλαδη ειναι μονο για Voip και τν μεσω ιντερνετ, πραγματικη επανασταση, ολοι για αυτα τα δυο θελουν μεγαλες ταχυτητες

Δημοσ.

Εγώ έχω να κάνω μια ερώτηση:

Αν τους πεις οτι θέλεις να σου ανοίξουν την port για το utorrent και για το emule, για ποιό λόγο να το αρνηθούνε; Ξαφνικά έγιναν παράνομα τα p2p; "Ναι ρε, το θέλω για να κατεβάσω freeware. Παίζει κανα άγχος και δεν το ξερα;"

Δημοσ.

nai re paidia gia pio logo na einai paranomi i texnologia ton p2p? diladi epeidi to rapidshare mporei na tuxei na exei 1-2 psilospasmena programmata ti tha kanoun? tha kopsoun ta http?

Δημοσ.
nai re paidia gia pio logo na einai paranomi i texnologia ton p2p? diladi epeidi to rapidshare mporei na tuxei na exei 1-2 psilospasmena programmata ti tha kanoun? tha kopsoun ta http?

Το 1-2 μάρεσε.. :-P :-P :-P

Δημοσ.

Μα το Rapidshare ειναι Direct DL δεν εχει να κανει με ports...

Τα p2p προγραμματα ως γνωστον υπαρχουν για να προωθουν παρανομο υλικο.

Οπως ειπα ομως εγω εχω την ΟΝ σε ZYXEL και δουλευει μια χαρα με οτι port ανοιξω. Απλα η ΟΝ δεν παρεχει Tech Support οταν εχεις αλλο router απο το δικο τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...