metalliord Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 kai to simvoleo na spasis kai dikastirio na se paei de soy kani tpt emena i tellas me to easy akoma me kiniga na parei lefta kai molis ekana agogi gia mi tirisi oron simfonias perno anaboles sinexia ta simvolea orizoyn mono to data paketo oxi ti xrisi toy kirie darkthan
theo37 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 πάντως δεν είναι άσχημα 10mbs για να κατεβάζεις τα email σου,και να τσεκάρεις καμιά σελίδα lol δεν παίζονται!!
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δεν βρίσκω τον λόγο να πειραματιστεί κανείς με την ON. Γιατί να ασχοληθώ με την ON και να μην παω αμέσως σε άλλη;
parsifal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δείτε κι αυτό οι υποψήφιοι πελάτες της On Έχει διορθωθεί ήδη αυτό...
HellasVagabond Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Εγω και χρησιμοποιω ZYXEL router και δεν υπαρχει προβλημα με τα ports. Απλα κραταω ακομα την Altec γιατι η ταχυτητα της ON δεν ειναι στα Full της και δεν θα ηθελα να μεινω ξεκρεμαστος
parsifal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 BalDwin δεν έχεις άδικο, αλλά αν ήξερες ότι αυτά που διαδραματίζονται στο βίντεο δε μπορούν να γίνουν πλέον, όφειλες να το επισημάνεις κατά τη γνώμη μου...
BalDwin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δεν το ήξερα φίλε μου μιας και το βίντεο το ανακάλυψα μόλις σήμερα.
kle-ver Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Πεφτουν οι μασκες Διοτι στην αρχη σε οποιο site και να εμπαινες διαβαζες "σουπερ η ΟΝ, θα αλλαξει το ιντερνετ στην Ελλαδα, επανασταση και τα λοιπα" (οχι τυχαια κατα τη γνωμη μου). Δηλαδη ειναι μονο για Voip και τν μεσω ιντερνετ, πραγματικη επανασταση, ολοι για αυτα τα δυο θελουν μεγαλες ταχυτητες
kleidokratwr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Εγώ έχω να κάνω μια ερώτηση: Αν τους πεις οτι θέλεις να σου ανοίξουν την port για το utorrent και για το emule, για ποιό λόγο να το αρνηθούνε; Ξαφνικά έγιναν παράνομα τα p2p; "Ναι ρε, το θέλω για να κατεβάσω freeware. Παίζει κανα άγχος και δεν το ξερα;"
Dimitris22 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δείτε κι αυτό οι υποψήφιοι πελάτες της On to video einai xoris ipervoli ANATRIXIASTIKO tomaksa eilikrina..... eutyxos to diorthosane
rubik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 nai re paidia gia pio logo na einai paranomi i texnologia ton p2p? diladi epeidi to rapidshare mporei na tuxei na exei 1-2 psilospasmena programmata ti tha kanoun? tha kopsoun ta http?
Whiteyez Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 nai re paidia gia pio logo na einai paranomi i texnologia ton p2p? diladi epeidi to rapidshare mporei na tuxei na exei 1-2 psilospasmena programmata ti tha kanoun? tha kopsoun ta http? Το 1-2 μάρεσε.. :-P :-P :-P
HellasVagabond Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μα το Rapidshare ειναι Direct DL δεν εχει να κανει με ports... Τα p2p προγραμματα ως γνωστον υπαρχουν για να προωθουν παρανομο υλικο. Οπως ειπα ομως εγω εχω την ΟΝ σε ZYXEL και δουλευει μια χαρα με οτι port ανοιξω. Απλα η ΟΝ δεν παρεχει Tech Support οταν εχεις αλλο router απο το δικο τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.