Προς το περιεχόμενο

Mακρυα απο ΟΝ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν τους δηλώσεις ποιά ports θέλεις ανοιχτά,τι θα γίνει,θα σου πουν <<μα τι λέτε κύριε δεν γίνεται να χρησιμοποιείτε τόσα προγράμματα;>>

:-?

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ψάξε με τον φίλο σου το συμβόλαιο... ΤΙ ΛΕΕΙ?

Θα ήταν καλή φάση αν μπορούσατε να το σκανάρετε

και να το δείξετε και σε μας (τους όρους).

ή έχουν κόψει και το upload? :P

Δημοσ.

den dinoun username kai password?ego megale den thelo na pezo me pirelli kai goodyear i michelin.thelo me zyxel giati thelo wireless.alios recover to password apo ton router me kana programma.tetoies malakies na kanoun.o alos pernei 10 mbit gia na katevazei.an fobountai min gemisoun oi grames tou me downloads as tin klisoun.episis ta p2p pezoun kai me klistes ports alla pio arga.

Δημοσ.

Μόλις πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για τα ports.

Δεν ήξερε ο συγκεκριμένος υπάλληλος να μου πει ποιά ports δεν επιτρέπονται,μου είπε όμως ότι δηλώνω ποια ports θέλω ανοιχτά,και για ποιόν λόγο(!!!)και περιμένω έγκριση...

Τον ρώτησα αν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό, και μου είπε όχι.

Αλλά το <<να δηλώσω και για ποιόν λόγο θέλω ανοιχτά τα ports>> είναι όλα τα λεφτά. :shock:

Δημοσ.

"θα στο ξεκλειδώνουμε" ξερεις τι σημαίνει έτσι; :)

ειναι κλειδωμενο για σένα, αλλα οχι γι αυτούς. οτι θέλουν μπορουν να βάλουν τον ρουτεράκο να κάνει πισω απ την πλάτη σου.

μια νέα έννοια για τα "προσωπικά δεδομένα": δεδομένα που αφορουν εσένα, αλλα ανοίκουν στην ον :)

καλα το έλεγα, οτι πρόκειται για προσφορά ανέκδοτο...

Δημοσ.

DSLgr.com :: DSL Providers & ISPs / On Telecoms

Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=84591

Πόσοι από εμάς ζητήσαμε ακύρωση της αίτησης στην ΟΝ

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=83832

Port forward-ON Telecoms

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=83822

κάπου μεσα στη θάλασσα των ποστ κολυμπάει και αυτό

Up dated News Μίλησα πρίν απο λίγο με την ΟΝ στο 6161 με κάποιον κύριο (Έχω κρατήσει το ο Όνομά του) ο οποίος με κάλεσε και χθες για να με ενημερώσει για την φορητότητα.

Του μετέφερα την δυσαρέσκεια μου για την αδυναμία απο μέρους των χρηστών πλήρους παραμετροποίησης στον εξοπλισμό που προσφέρουν του είπα κια για το κενό ασφαλείας (ο Οποίος με διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει τετοιο ενδεχόμενο) Και στο τέλος της επικοινωνίας μας μου επισήμανε πως :

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ P2P ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ Voip ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ' date=' ΓΙΑ ON-LINE GAMING ΚΑΙ ΓΙΑ REMOTE ADMINISTRATION [u']EINAI ANOIXTEΣ KAI AYTA TA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!![/u]

Σήμερα του ζήτησα να μου το στείλει αυτό εγγράφως γιατί αλλιώς δεν μπορώ να δεσμευτώ για 12 μήνες με μια εταιρεία η οποία μου δίνει 10 mbps αλλα όχι χωρίς περιορισμούς στο πως να τα χρισημοποιήσω

Μου είπε πως θα μιλήσει με τον προιστάμενό του για να μου το στείλλουν εγγράφως θα δείξει

κωμωδία σκέτη.

Δημοσ.
"θα στο ξεκλειδώνουμε" ξερεις τι σημαίνει έτσι; :)

ειναι κλειδωμενο για σένα, αλλα οχι γι αυτούς. οτι θέλουν μπορουν να βάλουν τον ρουτεράκο να κάνει πισω απ την πλάτη σου.

μια νέα έννοια για τα "προσωπικά δεδομένα": δεδομένα που αφορουν εσένα, αλλα ανοίκουν στην ον :)

καλα το έλεγα, οτι πρόκειται για προσφορά ανέκδοτο...

+1.

Αυτούς τελικά δε θα τους κλείσει η μειωμένη διείσδυση σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις τους μου φαίνεται, αλλά η ίδια η Α.Π.Π.Δ έτσι όπως πάνε...

Δημοσ.

DEN PIRAZEI.τo poli na exei tin mira tis vivodi pou tha mporouse na ine proti alla oi malakies tis exoun ston pato.oi malakies plironontai kai tha tis plirosei kai i on an den kanei kati.einai na akirosoun oloi ta panta na fountarei kai auti.oti blakies 8eloun kanoun

Δημοσ.
...................

κωμωδία σκέτη.

η κωμωδία δεν ειναι αυτή,

το ολο τραγελαφικό ειναι οτι αν ξέρεις την ip ενος πελάτη της on Μπαινεις στο router του μιας και απανταει στο http://xx.xx.xx.xx:8080 και ζηταει user name και password τα γνωστά on, on Που δεν μπορείς να τα αλλάξεις.

Δημοσ.

ego tha prostheso lai kati allo.. sto site leei dorean kliseis.. tous pira til epeidi endiaferomoun gia sindesi kai mou eipan oti ta tilefona xreonodai kanonika.. oxi bebaia ana lepto alla ana klisi.. an eixa proseksei kala sto site kai sta diafimistika elege dorean kliseis.. An isxyei kati allo parakalo enimeroste me..

Δημοσ.

Δεν ειναι δωρεάν οι κλήσεις. Ειναι μηδέν η χρέωση ανα λεπτό :)

αλλο το ένα και άλλο το θα-στα-πάρουμε-αλλιώς...

κλήση και 9 λεπτά, ειτε πεις "γειά", ειτε την ιστορία της ζωής σου.

Αστικές, Υπεραστικές, Διεθνείς ΟΝ15 (15 επιλεγμενες χώρες) προς σταθερά 0* ?/λεπτό

Προς κινητά Ελλάδος 0,17

*Με σταθερή χρέωση ?0,09 ανά κλήση για απεριόριστη διάρκεια

Το σημαντικό με οσους πάνε σε ιδιόκτητα δικτυα εκτός πΟτέ ειναι να θυμάστε οτι εναλλακτικοί τρόποι κλήσης που παίζουν σήμερα με πΟτέ, ειναι αμφίβολο (για μενα σίγουρο) οτι δεν θα ειναι εφικτοί.

Δηλαδή να εχεις γραμμή ΟΝ / Zisto / κλπ, και να παιρνεις τηλ. απο forthnet, tellas χωρις ζιστο, cosmoline, κλπ, και το αντίστροφο. Επισης υποψιαζομαι δεν θα λειτουργούν οι προπληρωμένες κάρτες, οι "ξυστές", για φτηνη κληση εξωτερικό.

τουλαχιστον στην αρχή, μεχρι να υπογραψουν μεταξυ τους συμφωνιες οι εναλλακτικοι μεταξύ τους, κι αυτο θα γινει μονο οταν μετρησουν κουκια και δουν οτι τους συμφέρει.

Για φτηνότερες χρεώσεις βλεπω skype και λοιπά voip, ως λυση, εφ όσον δεν παιξουν "περίεργα" qos απο τον isp.

Δημοσ.

Εγω ταλαιπωρήθηκα από την Tellas και από 10/12/2006 είμαι χωρίς Adsl στο σπίτι.Στις 16/02/2007 εστειλα επιτελους φαξ στην Tellas για να διακοπουν οι διαδικασιες για το Zisto και την ιδια μερα εκανα την αιτηση στην ON για να ξεκινησουν οι διαδικασιες .

Σε πρωτη φαση χαρηκα γιατι μεσα σε μιση ωρα ενεργοποιηθηκαν και οι κωδικοι μου για να μπαινω να βλεπω την πορεια της αιτησης , πηραν τα φαξ που τους εστειλα και γενικα κυλησε πολυ γρηγορα το ολο συστημα.

Σημερα ειχα κλεισει ραντεβου να περασει το courier να μου φερει τον εξοπλισμο αλλα δεν ηρθε κανενας τις ωρες που ειχαμε συμφωνησει.

Τους πηρα βεβαια τηλεφωνο και τους ψιλοεκραξα μιας και δεν με ειδοποιησε κανενας οτι δεν θα περασει το courier αλλα κλεισαμε εκ νεου ραντεβου ελπιζοντας οτι θα περασει την Δευτερα.

Σχετικα με τις κλειδωμενες πορτες και το γενικοτερο κλειδωμα του router δεν ειμαι διατεθιμενος να κανω διακοπη μιας και την επομενη βδομαδα θα εχω λογικα ιντερνετ , οποτε δεν θελω να κανω διακοπη μιας και ολα ειναι ετοιμα και να χρειαστω να κανω αιτηση σε αλλον παροχο και να περιμενω αλλον ενα μηνα και παραπανω...

Το προβλημα με τις πορτες το κατανοω απολυτα καθως και το κλειδωμα που απαγορευει να παραμετροποιησεις το router αλλα απο μια προχειρη ματια που εριξα στο συμβολαιο ειναι οτι η ΟΝ αν και επρεπε να το αναφερει στο συμβολαιο ειναι νομικα καλυμμενη σχετικα με αυτο το θεμα μιας και αναφερεται καθαρα οτι ο εξοπλισμος παρεχεται με την μορφη δανεισμου..

1.Ορισμοι-Εξοπλισμος

Πιστευω οτι θα φτιαξουν τα πραγματα απο τις καταγγελιες συμβασης που δεχονται καθε μερα και θα ειμαι απο τους τυχερους μιας και δεν τους συμφερει να χανουν πελατες ..

Δημοσ.
Πιστευω οτι θα φτιαξουν τα πραγματα απο τις καταγγελιες συμβασης που δεχονται καθε μερα και θα ειμαι απο τους τυχερους μιας και δεν τους συμφερει να χανουν πελατες ..

Αν περιμένεις τους άλλους και δεν κάνεις και εσύ καταγγελία θα σου έλεγα τι θα πάρεις....:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...