Προς το περιεχόμενο

Mακρυα απο ΟΝ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι πολιτικη της εταιριας τα ports να ειναι κλειδωμενα "και δεν μπορειτε να μας καλειτε καθε μερα να τα ξεκλειδωνουμε" όπως μολις μου ειπε ο τεχνικος που καλεσα για λογαριασμο φιλου μου.Ο εξοπλισμος επιστρεφεται μετα το ληξη συμβολαιου.

Το ερωτημα ειναι με άλλο modem θα δουλεψει η Οη, και αν ναι εχετε καμια προταση;

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ειναι πολιτικη της εταιριας τα ports να ειναι κλειδωμενα

Είναι πολιτική μας να μην σας επιλέξουμε και να πάτε στο ταμείο ανεργείας,μ@λ@κες:twisted:

Δημοσ.

Χα!Δηλαδη σου δινουν τα 10 Mb για να τα χρησιμοποιησεις που ακριβως?Για direct dls?Δηλαδη ελεος.Απαραδεκτοι.Οσο και να θελουν τα τορρεντς δεν μπορουν να τα χτυπησουν.Αν το καταλαβουν αυτο οι πελατες της ΟΝ,θα τους χασει οσο γρηγορα τους απεκτησε...Ρε τι πραγματα ειναι αυτα...

Δημοσ.

Μάλλον αυτό πρέπει να παίζει. Γιατί για να λέει ο τεχνικός "μη μας παίρνετε κάθε μέρα να τις ξεκλειδώσουμε"...

Με μπέρδεψε αυτό που είπε το παλικάρι για τον εξοπλισμό.

Φυσικά αυτά θα τα λένε στην αίτηση που έκανες με μικρά γραμματάκια σχεδόν εξαφανισμένα...

Δημοσ.

Tα λεω αναλυτικα. Κολλητος μου ειδα τα 10mbps και εκανε συνδεση. Ο εξοπλισμος που ερχεται ειναι μαζι με αλλα πολλα το router Pirelli Ρ100 (ναι, αυτη που φτιαχνει τα λαστιχα και τα ημερολογια) το οποιο τεχνολογικα ειναι πολυ καλο! ΟΜΩΣ στο setup του router δεν μπορεις να ξεκλειδωσεις τα ports δηλαδη δεν χρησιμοποιεις torrents, emule, remote desktop , hamachi games που χρειαζονται ports για να λειτουργησουν.

Σου λεει αν θελεις να ξεκλιδωσεις παρε μας τηλεφωνο.Αυτο και εκανα με το φιλο μου. Ξεκλειδωσαμε μεσω τηλεφωνου το 38139 για remote desktop και μια χαρα ολα, μετα μου λεει ο φιλος μου για torrent, παιρνω τηλ. με τα στοιχεια του και μου εδωσαν την απαντηση του πρωτου post [Ειναι πολιτικη της εταιριας τα ports να ειναι κλειδωμενα και δεν μπορειτε να μας καλειτε καθε μερα να τα ξεκλειδωνουμε ] .

Δηλαδη ευχαριστουμε για τα λεφτα σας, αλλα δεν θα κανετε οτι θελετε με αυτο που αγορασατε

Το θεμα ειναι και σας παρακαλω για απαντηση, αν παρουμε καινουριο modem θα δουλεψει;Προτασεις;

Δημοσ.

"Το πουλάμε για 10 αλλά θα χρησιμοποιείς το 1 γιατί αλλιώς θα καταλάβεις οτι σου πουλήσαμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες"

Εύγε....

Δημοσ.

Δεν μπορείς να βάλεις άλλο modem γιατί πολύ απλά σε κανέναν η ΟΝ δεν έχει δώσει τα username και pass. Μάπα το καρπούζι..... Τέλος torrent τέλος remote desktop τέλος servers τέλος ΟΝ.

Δημοσ.

Δηλαδή, εγώ που αρκετές ώρες τις ημέρας δουλέυω απο το σπίτι μου δέν θα μπορώ να έχω τις VPN συνδέσεις μου (In και Out) για να συνδέομαι στους πελάτες μου. ευγε ON

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...