leuko Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Το κυνήγι μαγισσών εδώ μέσα βλέπω πάει καλά. Αν ψάχνετε για trolling για να κάνετε τη πλάκα σας και δε το βρίσκετε το δημιουργείτε οι ίδιοι φαίνεται. Για όποιον δεν ξέρει τί έγινε, φτιάχνω ένα τόπικ για την άσχημη συμπεριφορά απέναντι στα ζώα και βγαίνουν 2-3 και λένε "για κάθε θέμα θα ανοίγεις" τόπικ; Όχι θα ανοίγω 37. Για αυτό τα λένε θέματα και τόπικ, γιατί αλλάζουν θέμα. Ήξερα από την αρχή ότι το λάθος ήταν ότι χρησιμοποίησα τη φράση "στο πάτο" και θα θύμιζε σε διάφορους το άλλο τόπικ και θα έλεγαν "πάλι τα ίδια", ειδικά αν ήταν ομοφοβικοί. Ίσως ήταν λίγο υπερβολικό να ζητάω «προειδοποίηση» για το ότι σβήστηκε το τόπικ αλλά κλασσικά όπως κάθε κλίκα trolling στο internet κάνει, βγαίνει ο νέος χρήστης το troll στα μάτια τους και αυτός που προφανώς φταίει. - Καμιά σοβαρή εξήγηση για το πιο λόγο ένα thread που θα άνοιγε συζήτηση για την κακή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα πρέπει να σβηστεί και να μεταφερθεί σε ένα θρεντ για νέα. - Εξίσωση του να ζητάω το λόγο και προειδοποίηση στο ότι δεν είδα κάτι αυτοματοποιημένα μηνύματα που έρχονται κατόπιν εορτής. -Βγαίνω εγώ ο "δειλός" να αντιμετωπίσω την "κοινή γνώμη" όταν θαμώνες και αντμιν είναι εναντίον μου και η «κοινή γνώμη» σε μεγάλο βαθμό απομακρύνθηκε από το θέμα με το ζόρι μιας και το θρεντ σβήστηκε εντελώς.
leuko Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Τι έχει μείνει να καταλάβω; Φτιάχνω ένα thread με τις καλύτερες προθέσεις για τα ζώα στην Ελλάδα και έχω να αντιμετωπίσω επίθεση.
The_Edge Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 το ότι υπάρχει άλλο θέμα με ζώα μία σελίδα πιο πίσω το πήρες χαμπάρι?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Το κυνήγι μαγισσών εδώ μέσα βλέπω πάει καλά. [...] Μην ανησυχείς, το κυνήγι όσων δεν μπορούν να ανοίξουν τα μάτια τους και να διαβάσουν πέντε γραμμές αργεί ακόμα. Δυστυχώς... Για όποιον δεν ξέρει τί έγινε, φτιάχνω ένα τόπικ για την άσχημη συμπεριφορά απέναντι στα ζώα και βγαίνουν 2-3 και λένε "για κάθε θέμα θα ανοίγεις" τόπικ; Όχι θα ανοίγω 37. Για αυτό τα λένε θέματα και τόπικ, γιατί αλλάζουν θέμα.Ήξερα από την αρχή ότι το λάθος ήταν ότι χρησιμοποίησα τη φράση "στο πάτο" και θα θύμιζε σε διάφορους το άλλο τόπικ και θα έλεγαν "πάλι τα ίδια", ειδικά αν ήταν ομοφοβικοί. Ο φασισμός στην πράξη: όποιος δεν γουστάρει τα topic που φτιάχνω είναι αυτόματα εναντίον μου, είναι ομοφοβικός, αντιδραστικός, περίεργος, κλπ κλπ κλπ. Δυστυχώς δεν πρωτοτυπείς, τα'παν κι άλλοι πριν από σένα: Ο μη ων μετ'εμού κατ'εμού εστίν και ο μη συνάγων μετ'εμού σκορπίζει (Ματθ. Ιβ':30) Οπότε για την επόμενη παράστασή σου, βρες άλλη ατάκα. Ίσως ήταν λίγο υπερβολικό να ζητάω «προειδοποίηση» για το ότι σβήστηκε το τόπικ Αφού αρχίζεις να ουρλιάζεις περί φασισμού και trolling, δέχεσαι ότι ίσως να ήταν και υπερβολικό να ζητάμε την άδειά σου για να σου σβήσουμε ή να σου μετακινήσουμε κάποιο topic... αλλά κλασσικά όπως κάθε κλίκα trolling στο internet κάνει, βγαίνει ο νέος χρήστης το troll στα μάτια τους και αυτός που προφανώς φταίει. Πριν αλέκτορα φωνήσαι δις (Μαρκ. Ιδ':72) αναιρείς την (ομολογουμένως πενιχρότατη) προσπάθεια να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος και ξανά προς τη δόξα τραβάς: Trolling, κλίκες, συνωμοσίες - για να σε 'φιμώσουμε' επειδή είμαστε ομοφοβικοί, φασίστες, trolls, απόγονοι των Βησιγότθων και δεν-ξέρω-κι-εγώ-τι. - Καμιά σοβαρή εξήγηση για το πιο λόγο ένα thread που θα άνοιγε συζήτηση για την κακή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα πρέπει να σβηστεί και να μεταφερθεί σε ένα θρεντ για νέα. Ακόμα να το διαβάσεις; :-o - Εξίσωση του να ζητάω το λόγο και προειδοποίηση στο ότι δεν είδα κάτι αυτοματοποιημένα μηνύματα που έρχονται κατόπιν εορτής. Έτσι λειτουργεί το forum χρόνια τώρα. Να μας συγχωράει η αφεντιά σου που δεν σκεφτόμαστε να αλλάξουμε το software του forum ειδικά για να βολέψουμε τις δικές σου ανάγκες. Πώς, αλήθεια, επιθυμείς να ειδοποιείσαι εάν τολμήσουμε να πειράξουμε άλλα μηνύματά σου; Με fax; Με courrier; Με ταχυδρομικό περιστέρι; Με εξώδικο; Πώς; Πες μας, μην μας κρατάς σε αγωνία... Όσο για τον λόγο, ζήτα τον όπου θες. Θυμήσου όμως ότι το δικαίωμά σου να ζητάς τον λόγο δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να λογοδοτούμε σε εσένα. -Βγαίνω εγώ ο "δειλός" να αντιμετωπίσω την "κοινή γνώμη" όταν θαμώνες και αντμιν είναι εναντίον μου και η «κοινή γνώμη» σε μεγάλο βαθμό απομακρύνθηκε από το θέμα με το ζόρι μιας και το θρεντ σβήστηκε εντελώς. Όχι, εσύ είσαι ο ΑΝΔΡΕΙΟΣ, που αντιτάχθηκες στον φασισμό, στο trolling των αντιμινς [sic]! Εύγε νέε Λεωνίδα που πρόταξες τα στήθη σου ενάντια στην επέλαση των βαρβάρων αντμινς [sic]!! Σκοπός μας είναι να το κάνουμε μπουρ**** εδώ μέσα. Δεν πα να λένε οι Όροι Χρήσης ό,τι θέλουν; Ποιός είσ'εσύ που θα δηλώσεις υποταγή; Δικό τους είν' το μαγαζί; Το forum ανήκει στους ανδρείους!!! ΥΓ1: Μην ψεύδεσαι ασυστόλως, το μήνυμά σου για την κακοποίηση των ζώων στην Ελλάδα δεν σβήστηκε αλλά μετακινήθηκε στο γενικό thread των ειδήσεων. Άλλωστε, όπως σου υποδείχθηκε, υφίσταται ήδη μεγάλο thread για τους φιλόζωους. ΥΓ2: Ελπίζω να μην αναρωτιέσαι γιατί κλειδώθηκε αυτό το topic. Εάν όμως αναρωτιέσαι, σε παραπέμπω σ'αυτούς τους άμοιρους τους Όρους Χρήσης και δει στην παράγραφο 8...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.