Προς το περιεχόμενο

Protaseis Gia 19 '

GEORGETAX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H wide einai polu kaluteres gia tainies....ekei pou twra me mia klassikh o8onh(4:3) 8a eixes keno stis tainies panw katw twra 8a einai sxedon full screen,ara kai megaluterh h eikona...

H monh periptwsh pou 8a exei borders aristera-de3ia einai an deis tainia 4:3 (ligo duskolo/spanio) h an exeis karta thleorashs epeidh to thleoptiko shma einai 4:3...

Omws siga siga ola allazoun sta 16:9....(Akoma kai oi anametadwseis formula1 ston alpha se 16:9 arxisan :-P makari na sunexistoun!!!)

Sou proteinw mia wide 19" opws auth:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168513

thn exw kai eimai upereuxaristthmenos!!!

Δημοσ.

Εγω το μονο προβλημα που εχω με την Wide ειναι οταν βλεπω ΣΕΙΡΕΣ του 80' οπως KITT που εχουν κενο δεξια και αριστερα :P

παρε την 20αρα Wide της Samsung και θα με θυμιθεις :)

Δημοσ.

telika 8a me peisete na paro wide.einai to mellon lene oloi

Acid|Burn Χρόνος απόκρισης: 5ms. ayta ta ms ti einai kai poio einai to kalytero na einai megalo to noymero h mikro?

h othonh poy proteineis einai fthnh kai thn akoysa aytes tis meres apo pollous

HellasVagabond

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168178 aythn les?an nai einai akribh filos

sorry gia ta grammmata eimai se ypologisth filou

Δημοσ.

O xronos apokrishs einai kalo na einai mikros...px mia o8onh me 8ms einai xeiroterh apo mia allh me 5ms...Genika endiaferei kapoion pou 8elei paixnidia...Ta 5ms einai mia xara kai gia paixnidia kai gia ta panta...

H o8onh auth einai gamath....fthnh kai para polu kalh...

Kai h 20" ths LG einai fthnh kai polu kalh alla den exei zero pixel....Mexri 19" isxuei h egguhsh zero pixel...Giauto ki egw apofasisa na parw thn 19 kai oxi thn 20...

Δημοσ.

μη τσιμπάτε απο τα νούμερα που δίνουν οι εταιρίες, ναι ειναι ενα μέτρο σύγκρισης αλλα οχι και καθοριστικό.η lg δινει συχνα contrast 2000:1 και εχω μια philips με contrast 600:1 και το βάθος χρώματος ειναι πολύ καλύτερο απο της lg.για το χρόνο απόκρισης οτιδήποτε απο 12 βαρια 16ms και κατω ειναι μια χαρα,αφου διαφορά ανάμεσα σε μια οθόνη με 8ms και σε μια οθόνη με 5 ή 2ms δεν προκειται να την αντιληφθεί το ματι σου.

αφού δεν έχεις πολλές απαιτήσεις απο την οθονη σου και θέλεις να την κρατήσεις και χρόνια καλο θα ηταν να παρεις μια wide με dvi και λοιπά καλούδια. αυτη ας πούμε για τα λεφτά που τη βρίσκεις τώρα ειναι πολυ καλή αγορά και κατι αντίστοιχο σε samsung.

Δημοσ.

δεν μπορώ να καταλάβω το τι γίνεται με αυτούς που έχουν wide και με αυτούς που έχουν τις κλασσικές.ο ένας ετσι ο άλλως αλλιώς.ειλικρινά ζήτησα μια γνώμη και έχω μπερδευτεί τόσο πολύ:shock: :shock: :shock: .να πάρω τετράγωνη κλασσική η να πάρω wide.χαμός πόλεμος ο καθένας το δικό του μοντέλο.μου φαίνεται δεν θα πάρω τίποτα και θα μείνω με την παλιά μου οθόνη :-| :-| :-|

Vagos_46 φίλε και όλοι οι υπόλοιποι γιατί να πάρω wide και όχι μια άλλη κλασσική τετράγωνη.αν αποθηκεύσω μια εικόνα σε wide οθόνη με ανάλυση 1440 x 900 εμένα μου φαίνεται ορθογώνιο και στο μάτι μου και δεν την θεωρώ κανονική.κάνω λάθος?είναι επειδή δεν έχει συνηθίσει το μάτι μου?

Δημοσ.

εγω 4:3 εχω αλλα δεν μπορώ να παραβλέψω οτι οι wide ειναι το μέλλον,γι'αυτό και ο κατακλυσμός απο νεα wide μοντέλα η πτώση τιμών και έπεται συνέχεια...

Δημοσ.

Διαφορα μεταξυ 8-5-4 ms ειναι σχεδον απιθανο να δει καποιος οποτε αυτο δεν πρεπει να ειναι κριτηριο με το οποιο καποιος θα αγορασει οθονη.

Βεβαια αλλο 8-5-4 και αλλο 14ms....

Φιλε μου μπορεις να παρεις και το πιο φτηνο 20αρη της Samsung με 298ευρω που ειναι πολυ καλο. Ωστοσο αν πας στα 325ευρω θα παρεις μια οθονη αρκετα καλυτερη που θα την κρατησεις καιρο. Δεν νομιζω πως ειναι συνετο να πας στα 240-250ευρω για 19αρα και να μην δωσεις 75ευρω παραπανω για 1 ιντσα , καλυτερο panel και wide screen.

Δημοσ.

HellasVagabond είμαι ασχέτως και αν δεν έμπαινα εδώ μέσα να δω τι παίζεται θα έπαιρνα την 19'viewsonic.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168178 αυτήν προτείνεις?αυτή δεν εχει εγγύηση 0 pixels?????

από την μια λέω να πάρω φτηνή και να μην ασχοληθώ άλλο

από την άλλη λέω να πάρω κατι ακριβό.δεν το περίμενα να τρελαθω τόσο πολύ και με την οθόνη.

Δημοσ.

to thema me tis wide einai kathara ti thes esi....

vlepeis tis tainies sou sto pc? ena terastio + stis wide....

ego px protimo na tis vlepo stin 32ara sto saloni kai logo oti to pc to thelo gia gamming (WoW) oi analiseis tis wide den me volevane...opote protimisa mi wide othoni....

Δημοσ.

όχι δεν βλέπω ταινιες στον υπολογιστή απλά ασχολούμε πιο πολύ με ίντερνετ και λίγο με παιχνίδια.δεν είμαι για wide δεν έχω όπως είπα πολλές απαιτησεισ

παιδιά αυτές οι οθόνες είναι πιο ξεκουραστικές από τα κουτιά?καθομαι εδώ και ένα μηνά συνεχεία μπροστά στην οθόνη λογο δουλειάς και πάω για γυαλιά.

Δημοσ.

Φιλε μου την Samsung αυτη την εχω και εχω και την 215TW που ειναι 21 ιντσων και εχει λιγο καλυτερο panel.

Και οι 2 ειναι φοβερες.

Τωρα αν δεν θελεις κατι πολυ καλο σε οθονη πηγαινε σε μια καλη 19αρα Samsung και θα εισαι μια χαρα.

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168176

Απλα και για μελλοντικους σκοπους παρε Wide.

Δημοσ.

δεν μου αρέσουν καθολου οι wide και ο σκοπός που την θέλω δεν μου είναι αναγκαιος.παω για 19 ' η 20 ' κλασσική τετράγωνη.δούλεψα μια μέρα μια wide ενός φίλου και στραβωθηκα.τι πρεπει να προσεξω παιδια τι πρεπει να εχει?το 0 pixels εγγυηση πρεπει να ειναι στανταρ κατι αλλο?????????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...