GEORGETAX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 ΠΑΙΔΙΑ καλημερα και καλως σας βρηκα. :-D ενδιαφέρομαι για οθόνη 19' και θα ήθελα να μου προτεινεται μια λύση.δεν έχω πολλές απαιτησεις να φανταστείτε έχω μια viewsonic 17' κουτί και είμαι μια χαρά άπλα σκέφτομαι να αναβαθμιστώ λίγο.παιζω παιχνίδια λίγα απλά θα ήθελα κάτι καλύτερο σας παρακαλώ για μεγαλύτερη βοήθεια και κανένα link να ξέρω τι παιζεται :)
alexandro673 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 file shmera ti phra...kai th protinw.... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=911968&tab=marketing
Vagos_46 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 χαιρετώ,δεν ξεκαθαρίζεις μέχρι ποσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις,αν σε ενδιαφέρει να εχει dvi είσοδο,αν θελεις wide ή μη και αν θελεις να εχει 0pixel εγγύηση! ουφ τα ειπα ολα...:smile:
alexgn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Συνονόματε Αλέξανδρε για πες καμιά εντύπωση γιατι η iiyama είναι μέσα στις επιλογές μου...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 LG 1952TQ. 1600:1 con 300 cd/m² BRI 4ms GtoG DVI 0 pixel 269Ε στο e-shop πριν 3 μηνες ακριβως. Νομιζω εχουν φερει και το νεο μοντελο (1953), οποτε πας κατα κει αμα θες.
GEORGETAX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 θέλω μια οθόνη μέχρι 250 ευρώ.να μην είναι widε και για τα αλλά δεν κατάλαβα γρι.δλδ τι είναι to dvi και 0 pixels εγγύηση ?είδα σε έναν φίλο που πήρε μια viewsonic είναι καλές αυτές??
bandit4 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 dvi ειναι μια υποδοχη(θυρα) που μπορει να εχει η οθονη.μεσω της συγκεκριμενης θυρας γινεται συνδεση της οθονης με την καρτα γραφικων.οι περισσοτερες(αν οχι ολες)οι συγχρονες καρτες γραφικων εχουν εξοδο dvi.μεσω της θυρας dvi η ποιοτητα απεικονησης ειναι ανωτερη απ'οτι με ενα απλο d-sub(15pin).οσο για το zero pixel ειναι η εγγυηση που σου δινει ειτε το καταστημα,ειτε η κατασκευαστρια εταιρια και σε περιπτωση που καποιο εικονοστοιχειο(pixel) κολλησει η καει,αντικαθισταται η οθονη χωρις χρεωση...
HellasVagabond Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Εγω θα ελεγα να ανεβασεις λιγο το Budget , να πας σε 20αρα και να διαλεξεις μια απο τις παρακατω. http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168175 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168178 Εννοειτε η δευτερη ειναι καλυτερη , την εχω στο 2ο μηχανημα μου και ειμαι τρισευχαριστημενος.
alexandro673 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Συνονόματε Αλέξανδρε για πες καμιά εντύπωση γιατι η iiyama είναι μέσα στις επιλογές μου... egw ti protinw anepyfylaxta meta apo ena kapsimo 14 wrwn niwthw ksekourasta ta matia mou se sxesh me th palia mou othoni...san fwteinothta pisteuw exei kalyterh apo lg kaioso afora eukrinia para poly kalh....gia ta lefta ths apla einai apsogh!!!
GEORGETAX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 η δεύτερη ειναι wide και δεν μου αρέσει καθολου.έχω τώρα την viewsonic ε70 f και για μένα που δεν έχω δει κάτι καλύτερο είναι ικανοποιητική.επίσης δεν έχω καλή κάρτα γραφικών για να θέλω να έχω έξοδο dvi bandit4 ευχαριστώ για την ενημέρωση HellasVagabond δεν υπαρχει κατι σε 19' αν όχι τόσο καλή εξίσου κάτι καλο οι απαιτήσεις από ότι βλέπεται και από την οθόνη που έχω τώρα δεν είναι μεγάλες
HellasVagabond Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 1)Δεν αξιζει να παρεις 19αρα λαμβανοντας υποψην οτι μιλαμε για 50-60ε διαφορα στην τιμη με μια καλη 20αρα. 2)Τωρα οι WIDE SCREEN ειναι στις καλυτερες τους και αν σκοπευεις να την κρατησεις καιρο ειναι μονοδρομος το Wide Screen.
basilis5 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 συμφωνω για τα περι ευρυγωνιας επισης εγω που εχω στο λαπτοπ,σαν να ναι καλυτερη και ειναι μολις 15.4 φαντασου στις 20+ απλα φοβαμαι πως μια οθονη 19 και πανω ισως ειναι κουραστικη τι λετε οσοι εχετε και τις δουλευετε;
GEORGETAX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 1)Δεν αξιζει να παρεις 19αρα λαμβανοντας υποψην οτι μιλαμε για 50-60ε διαφορα στην τιμη με μια καλη 20αρα.2)Τωρα οι WIDE SCREEN ειναι στις καλυτερες τους και αν σκοπευεις να την κρατησεις καιρο ειναι μονοδρομος το Wide Screen. οχι καιρό χρόνια:razz: :razz: :razz: απλά μου είπανε οτι οι wide μερικά προγράμματα δεν τα μεγαλώνει και έχουν περιθώριο δεξιά και αριστερά. ίνας φίλος έχει αυτην και μου άρεσε πολύ αλλά ζητώ και την δικιά σας γνώμη.δεν έχω πολλές απαιτήσεις απλά θέλω από αυτήν που έχω να είναι καλύτερη και φυσικά η εγγύηση
alexandro673 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 d sth protinw me tpt ta xarakthristika einai xalia gia ta lefta ths.... mono 500:1 kai 8 ms.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.