grosni Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Έχει κανένας να προτήνει μια ολοκληρωμένη λύση(προγράμματα,hardware klp) για να γίνει ένα laptop φορητό gps? Δηλαδή να μπορεί κανείς να κουβαλάει το λαπτόπι στο αμάξι και να κάνει την δουλειά ενός pda με destinator??:|
kostassid Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 νομιζω οτι τα χρηματα που θα ξοδεψεις για να το κανεις αυτο θα μπορουσες να παρεις απο την αρχη gps
haoma Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 παιδια αν ξερετε τροπους πειτε ενδιαφερει πολλους αυτο!
palawiaris Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Είχα δοκιμάσει παλιά με ένα δανεικό gps δέκτη φίλου μου και το πρόγραμα travelbook 5 από την Map & Guide και τους χάρτες τους.Δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος.Είχε πολλή απόκλιση και έχανε τακτικά το σήμα.Ίσως και να έφταιγε ο δέκτης μιας και ήταν παλιάς τεχνολογίας.Γενικά το βλέπω ασύμφορη λύση.Μόνο ένα καλό δέκτη να πάρεις θέλεις στο κατοστάρικο.Ένα PDA - PNA θα σου κάνει πολλή καλύτερη δουλειά.
grosni Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Το ξέρω ότι με το pda είμαι οκ..απλώς το συζητάω εδώ και καιρό με ένα φίλο πως γίνεται και δεν έχουμε καταλήξει κάπου..Απλά εγώ λεώ πως μπορεί να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα χωρίς απαραίτητα και να την ακολουθήσω. Δοκιμαστικά και μόνο :confused: ... Αν κάποιος έχει να προτήνει κάτι ή έχει κάνει κάτι αντίστοιχο κάνει ένα κόπο να το αναφέρει plz!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.