john341 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Γεια σε ολους Έχει κολλήσει η γυναίκα με το Pandora's Box εδώ και κάτι χρόνια και μου έχει φαει τα συκώτια να της βρω κάτι παρόμοιο.Ξερει κανείς υπάρχει τίποτα? Παιδιά βοηθήστε κινδυνεύει η συζυγική μου στέγη.
Stratos2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Φιλε μου ευκαιρια ειναι να την "ξεφορτωθεις" ......χεχεχεχε :) Τι ακριβως ψαχνεις βρε αδερφε??????
kostassid Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 ειχα με την κοπελα μου το ιδιο προβλημα (κουφο) αλλα μετα της εμαθα το Baldurs gate2, μετα το Throne of Bhaal και μετα χωρισαμε...τα εχω ακομα τα παιχνιδια, αν ενδιαφερεσαι...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Γεια σε ολους Έχει κολλήσει η γυναίκα με το Pandora's Box εδώ και κάτι χρόνια και μου έχει φαει τα συκώτια να της βρω κάτι παρόμοιο.Ξερει κανείς υπάρχει τίποτα? Παιδιά βοηθήστε κινδυνεύει η συζυγική μου στέγη. Αν της αρέσουν τα puzzle games, θα βρεις άφθονα εδώ. Η Reflexive ειδικεύεται σε αυτά και το θετικό είναι πως δίνει σε όλα demo -το οποίο είναι ουσιαστικά ολόκληρο το παιχνίδι, αν θες αγοράζεις έναν κωδικό και το ξεκλειδώνεις. Έχει μερικά πολύ καλά. To 2005 διέθετε και το βραβευμένο στο IGF, Wik & The Fable of Souls. Δεν είναι puzzle, είναι platformer, αλλά εξαιρετικό. Αν της αρέσουν και αυτού του είδους τα παιχνίδια, μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ.
metmat Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Να της πάρεις το Safecracker που σκοπός είναι να ανοίγεις κάτι χρηματοκιβώτια, τα οποία έχουν από ένα puzzle απ΄έξω προκειμένου να ανοίξουν. Και την συζυγική σου στέγη θα σώσεις και την ησυχία σου θα βρεις για κάμποσο καιρό!!!
john341 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Sorry για την καθυστερηση αλλα λογο αναμονης καινουργιας γραμμης δεν εχω internet και μπαινω απο οπου βρω.Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. (Το να ξεφορτωθω την γυναικα ειναι πολυ δυσκολο αφου εχω "επενδυσει" πολλα πανω της, ειναι σαν να παρεις αμαξι να το κανεις full extra και μετα να το πουλησεις γιατι καπου τοσα μου εχει παει να την συντηρω χεχε).
migf1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Ποιο είναι το Pandora Box? Εκείνο το DOS adventure με αληθινούς ηθοποιούς, με ήρωα τον Tex Murphy? Αν ναι, βρες της τον Gabriel Knight - The Beast Within και το Black Dahlia... και τα 3 αυτά είναι από τα αξεπέραστα adventures εκείνης της εποχής.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 To Pandora's Box (εκτός και αν παρανόησα εντελώς το αρχικό post) είναι αυτό.
Paralizer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 To Pandora's Box (εκτός και αν παρανόησα εντελώς το αρχικό post) είναι αυτό. Nai ayto einai, o allos o filos paranohse
migf1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Χμμ, οπότε άκυρα τα δικά μου. Τώρα που τo είπες, εγώ τελικά εννοούσα το Pandora Directive (http://www.unofficialtexmurphy.com/).
Melinbonian Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Νομίζω ήταν η συνέχεια του Under the Killing Moon ή κάνω λάθος? Anyway ψάξε και αυτό(το Under the Killing Moon).
gfilippas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Ελπίζω να υπάρχουν δυο υπολογιστές στο σπίτι. Αν όχι μην της βρεις τίποτα. Αν θες να κάθεσαι και εσύ. Αλλιώς δεν θα μπορείς να δεις ούτε τα mail σου. Κάτι ξέρω και εγώ.
ReZonanZ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Νομίζω ήταν η συνέχεια του Under the Killing Moon ή κάνω λάθος?Anyway ψάξε και αυτό(το Under the Killing Moon). Nαι ετσι ειναι Και το τριτο της σειρας το οποιο ηταν απο τα πρωτα αν οχι το πρωτο παιχνιδι που βγηκε σε dvd ηταν το Overseer...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.