Προς το περιεχόμενο

[off topic] Στον πάτο η Ελλάδα...

leuko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το thread δε θα το σβήσετε; Βλέπω η ελευθερία του λόγου εδώ μέσα είναι σε επίπεδα ταλιμπάν.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτό το thread δε θα το σβήσετε; Βλέπω η ελευθερία του λόγου εδώ μέσα είναι σε επίπεδα ταλιμπάν.

pm, η καλύτερη λύση.

Τα περί ταλιμπάν δε βοηθάνε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μερικές φορές καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε. ;)

Ή αλλιώς: μηδένα προ του τέλους μαγάριζε, που'λεγε κι ένας γνωστός.

ΥΓ: Τα περί Ταλιμπάν, όντως δεν βοηθάνε...

Δημοσ.

Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα. Αν θες να αποφεύγεις τέτοια να προυδοποιείς πριν σβήσεις thread. Δεν είμαστε μέντιουμ να ξέρουμε ότι θα το εξαφάνισες για να το βάλεις στο τέλος ενός thread με 37000 σελίδες.

edit: Για την ακρίβεια δεν ξέρω καν γιατί το έσβησες. Είναι τόσο παράνομο να ανοίξεις ειδική συζήτηση για συνθήκες ζωής των ζώων εδώ μέσα; (Νομίζω ότι αν δεν είχε "στο πάτο" στον τίτλο δεν θα υπήρχε πρόβλημα).

Δημοσ.

Το ανέφερα στο άλλο topic που άνοιξες απλά επειδή μεταφέρθηκε το topic σβήστηκε το post μου.

Θα αφήσω τα υπόλοιπα που είπα... Απλά κάτι γενικότερο που πρέπει να έχουνε όλοι υπόψιν τους.

Όταν γράφετε κάποια πράγματα Δημόσια σε ένα forum τότε θα πρέπει να δέχεστε και την Δημόσια κριτική, όποια και να είναι αυτή. Αλλιώς Η μην τα γράφετε Η σταματήστε να γκρινιάζετε για τα σχόλεια που δέχεστε.

Δημοσ.

Εγώ την δημόσια κριτική την δέχτηκα. Το thread όμως δεν είδα μετά καν να υπάρχει. Δεν θα απολογηθώ εγώ για δυο-τρεις που κάνουν "hijack" στο thread λέγοντας "αχ μωρε αδερφε, και τι μας νοιάζει εμάς".

Δημοσ.

Αυτό που κανεις με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σε κλείδωμα και αυτού του topic. Αν έχεις κάποιο παράπονο τότε stile PM στο αρμόδιο άτομο και συζήτησε το.

Αν δεχόσουνα την δημοσια κριτική δεν θα γκρίνιαζες ακόμα και τώρα.

Δημοσ.

Θα με τρελάνουν εδώ μέσα. Πια δημόσια κριτική ρε χριστιανέ μου - ή ότι είσαι -, σου λέω απάντησα σε 1-2 που λέγαν "πολλά thread ανοίγεις" και μετά το thread εξαφανίστηκε. Θα απολογηθώ εγώ που 1-2 κάνουν κατάλληψη το θρεντ με άσχετα σχόλια και έναν αντμιν που το σβήνει χωρίς προυδοποίηση για να το βάλει σε ένα άλλο με 40000 σελίδες;

Ρίξε δημόσια κριτική όσο θες, το θρεντ δεν έβρισκα για να την δω καν να υπάρχει.

υγ. ναι ειναι off topic, το κόβω αν το κόψεις και συ.

Δημοσ.

LOL wraia edw mporoume na grafoume kai greeklish!

Loipon leuko simeiwne:

Problimata uparxoune stous eksis tomeis.

Zwa (kai me ta 4 podia kai me ta 2 )

Asfalistiko

Syntakseis

Eforia

Anapiroi

Ellhnikoi Dromoi , KOK , Ladomata sta diplomata

Nosokomeia

Sxoleia, Panepistimia,

Alodapoi

Elliniki Astynomia

Pronoia

Kathariotita

DEH

OTE

Kukloforiako

Sygginonies

Tourismos

Ellinikos Stratos

Pyrasfaleia sta ellhnika dash

Adeies Katoikias, Authereta, Poleodomia

An thimithw kai alla tha se krathsw enimero..Min mas ksefigei kai tipota...

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα παραπάνω μηνύματα μεταφέρθηκαν από αυτό το θέμα.

Επί της ουσίας τώρα:

Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα.

Χαλάρωσε, ποιός σου ζήτησε να απολογηθείς;

Αν θες να αποφεύγεις τέτοια να προυδοποιείς πριν σβήσεις thread. Δεν είμαστε μέντιουμ να ξέρουμε ότι θα το εξαφάνισες για να το βάλεις στο τέλος ενός thread με 37000 σελίδες.

Αν δεις τα προσωπικά σου μηνύματα, θα έχεις λάβει προειδοποίηση ότι το τάδε μήνυμα μετακινήθηκε. Δεν είμαι μέντιουμ να ξέρω ότι αδυνατείς να διαβάσεις τα προσωπικά σου μηνύματα.

[...] (Νομίζω ότι αν δεν είχε "στο πάτο" στον τίτλο δεν θα υπήρχε πρόβλημα).

Έχει δείξει το forum τέτοια δείγματα γραφής; Μάλλον όχι, αν κρίνουμε από το προηγούμενο thread που άνοιξες και το οποίο είχε "στο πάτο" στον τίτλο του...

[...]

υγ. ναι ειναι off topic, το κόβω αν το κόψεις και συ.

Εντάξει, για να μην κουράζεσαι, το'κοψα εγώ. :)

LOL wraia edw mporoume na grafoume kai greeklish!

[...]

Too late. ;)

Δημοσ.

Αδέσποτα, ας κάνουμε κάτι για αυτά! Ποιός ειναι ο σωστός φιλόζωος?? Που να ψάχνεις όμως... Δε βαριέσαι... Άνοιξε ένα καινούργιο θέμα.... Τσάμπα είναι....

Κατά την άποψή μου, ταλιμπάν είναι το μέλος που δεν κάνει σωστή χρήση του forum, και ζητάει και τα ρέστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...