Προς το περιεχόμενο

Ένα πρωτοποριακό περιοδικό - οδηγός Κρήτης

searching

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το περιοδικό μας ίσως το ξέρετε μιλάμε για το http://www.aera.gr. Μετά από 7 μήνες ανάπτυξης φτάσαμε στην τελική μορφή του και πλέον έχει: Οδηγό Κρήτης, ενημέρωση για διασκέδαση και αγορές, προτάσεις για έξοδος, άρθρα, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις, χάρτες, χρήσιμα τηλέφωνα, κρητικές αγγελίες, φωτογραφίες, παιχνίδια, downloads, αγαπημένα web site, chat room και guestbook. Θα ήθελα την γνώμη σας για το site και τα περιεχόμενα που είναι πολύτιμα για εμάς.

Δημοσ.

Η πρώτη πρώτη σελίδα (δηλαδή η aera.gr) τα βγάζει όλα κινέζικα με firefox (και έχω επιλέξει διάφορα encoding).

Οι υπόλοιπες δεν έχουν αυτό το πρόβλημα.

Επίσης οι μεταφράσεις στα αγγλικά έχουν διάφορα λάθη.

Καλή επιτυχία πάντως !

Δημοσ.

Συγγνώμη για τα πολλά post αλλά θέλω να το τελειοποιήσω όπως την πρώτη σελίδα που την διόρθωσα τώρα και δεν ήξερα ότι είχε πρόβλημα. Επίσης δεν ήξερα ότι η μεταφράσεις δεν είναι καλές. Και να φανταστείτε ότι αυτός που τις έκανε έχει μεταφράσει όλο το site

Δημοσ.

Χίλια συγγνώμη αλλά προσπαθώ να το τελειοποιήσω γιατί από ότι καταλάβατε θέλω να σταματήσω πλέον να ασχολούμαι με λάθη και να ασχοληθώ με τα θέματα που θα βγαίνουν κάθε μήνα. Το site μου αποφέρει κάποια κέρδη από τα μαγαζιά που διαφημίζω και πλέον θέλω να το κάνω εταιρία και καταλαβαίνεται ότι η παρατηρήσει σας μου είναι πολύτιμες.

Δημοσ.

Κάτι που κάνει μπαμ στην μετάφραση στα αγγλικά είναι ότι προσπάθησε να κάνει μετάφραση λέξη προς λέξη το ελληνικό κείμενο. Δυστηχώς αυτό δεν γίνεται. Σε ορισμένα σημεία έχει και κάποια άλλα λάθη. Δεν το διάβασα όλο πάντως. Μόνο ένα κομμάτι από την πρώτη σελίδα που λέει για το ρέθυμνο και τις άλλες πόλεις.

Δημοσ.
Το περιοδικό μας ίσως το ξέρετε μιλάμε για το http://www.aera.gr. Μετά από 7 μήνες ανάπτυξης φτάσαμε στην τελική μορφή του και πλέον έχει: Οδηγό Κρήτης, ενημέρωση για διασκέδαση και αγορές, προτάσεις για έξοδος, άρθρα, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις, χάρτες, χρήσιμα τηλέφωνα, κρητικές αγγελίες, φωτογραφίες, παιχνίδια, downloads, αγαπημένα web site, chat room και guestbook. Θα ήθελα την γνώμη σας για το site και τα περιεχόμενα που είναι πολύτιμα για εμάς.

χανια ρεθυμνο ηρακλειο, το Λασσιθι που πηγε ρε παιδια???????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...