searching Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Το περιοδικό μας ίσως το ξέρετε μιλάμε για το http://www.aera.gr. Μετά από 7 μήνες ανάπτυξης φτάσαμε στην τελική μορφή του και πλέον έχει: Οδηγό Κρήτης, ενημέρωση για διασκέδαση και αγορές, προτάσεις για έξοδος, άρθρα, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις, χάρτες, χρήσιμα τηλέφωνα, κρητικές αγγελίες, φωτογραφίες, παιχνίδια, downloads, αγαπημένα web site, chat room και guestbook. Θα ήθελα την γνώμη σας για το site και τα περιεχόμενα που είναι πολύτιμα για εμάς.
dark_banishing Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Η πρώτη πρώτη σελίδα (δηλαδή η aera.gr) τα βγάζει όλα κινέζικα με firefox (και έχω επιλέξει διάφορα encoding). Οι υπόλοιπες δεν έχουν αυτό το πρόβλημα. Επίσης οι μεταφράσεις στα αγγλικά έχουν διάφορα λάθη. Καλή επιτυχία πάντως !
HexStatic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Pisteuw ena post kai h upografi sou arkei gia na diafimiseis to site sou. Κρητικές αγγελίες ια θερμή συνέντευξη με τις πανέμορφες αμερικανίδες Djʼs Diamond - Miss Lisa Ψάχνω άτομα να δουλέψουν για περιοδικό στο internet Το ποιο περίεργο περιοδικό Φίλοι insomnia την βοήθεια σας για να ολοκληρώσω ένα πρωτοποριακό site Megalo Afieroma se Kauta Party Sta Chania Louie Vega, James Benitez kai Kevin Yost Alexandros Christopoulos and Chivas in NeroMylos Φωτογραφικό υλικό από party στα Χανιά Prototipo international dating club free Ringtones E-mail έκπληξη για την λειτουργία του site μου. Glam Fashiow Show Chania 2005 Boithia gia to kainourgio mou site Kevin Yost Okeanos Beach Bar Ta agapimena mou tragoudia gia auto to kalokairi Another Cool Chat Photo and videos apo teleti li3i kai enar3is 38 Hot Wallpaper Hellas Songs Ena lexiko me lexis pou xrisimopioun i neollines Thelo Boithia gia na olokliroso kati ena aparadexto problima sto site mou .........
searching Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Συγγνώμη για τα πολλά post αλλά θέλω να το τελειοποιήσω όπως την πρώτη σελίδα που την διόρθωσα τώρα και δεν ήξερα ότι είχε πρόβλημα. Επίσης δεν ήξερα ότι η μεταφράσεις δεν είναι καλές. Και να φανταστείτε ότι αυτός που τις έκανε έχει μεταφράσει όλο το site
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Ολο topics για το site σου κανεις, δεν εισαι ο μοναδικος που εχει site και θελει να το τελειοποιησει.
searching Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Χίλια συγγνώμη αλλά προσπαθώ να το τελειοποιήσω γιατί από ότι καταλάβατε θέλω να σταματήσω πλέον να ασχολούμαι με λάθη και να ασχοληθώ με τα θέματα που θα βγαίνουν κάθε μήνα. Το site μου αποφέρει κάποια κέρδη από τα μαγαζιά που διαφημίζω και πλέον θέλω να το κάνω εταιρία και καταλαβαίνεται ότι η παρατηρήσει σας μου είναι πολύτιμες.
dark_banishing Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Κάτι που κάνει μπαμ στην μετάφραση στα αγγλικά είναι ότι προσπάθησε να κάνει μετάφραση λέξη προς λέξη το ελληνικό κείμενο. Δυστηχώς αυτό δεν γίνεται. Σε ορισμένα σημεία έχει και κάποια άλλα λάθη. Δεν το διάβασα όλο πάντως. Μόνο ένα κομμάτι από την πρώτη σελίδα που λέει για το ρέθυμνο και τις άλλες πόλεις.
islas canarias Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Το περιοδικό μας ίσως το ξέρετε μιλάμε για το http://www.aera.gr. Μετά από 7 μήνες ανάπτυξης φτάσαμε στην τελική μορφή του και πλέον έχει: Οδηγό Κρήτης, ενημέρωση για διασκέδαση και αγορές, προτάσεις για έξοδος, άρθρα, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις, χάρτες, χρήσιμα τηλέφωνα, κρητικές αγγελίες, φωτογραφίες, παιχνίδια, downloads, αγαπημένα web site, chat room και guestbook. Θα ήθελα την γνώμη σας για το site και τα περιεχόμενα που είναι πολύτιμα για εμάς. χανια ρεθυμνο ηρακλειο, το Λασσιθι που πηγε ρε παιδια???????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.