zaskar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Έχω μια LG 194W, είναι 19ʼʼ Wide με ανάλυση 1440x900 και μια κάρτα γραφικών ATI Catalyst X300. Δεν μπορώ να πετύχω με τίποτα αυτή την ανάλυση της οθόνης με αποτέλεσμα να μου εμφανίζονται όλα θολά. Κατέβασα drivers για οθόνη και κάρτα γραφικών μα τίποτα. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει να βρω το φως μου pleeeeease;
antonl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Στο properties (δεξί click στο desktop) -> settings, έχει αναγνωριστεί σωστά η οθόνη σου; Αν όχι πέρασες το profile της το CD της; Τι πρόβλημα παρουσιάζει ακριβώς; Δε μπορείς να επιλέξεις την επιθυμητή ανάλυση ή αφού την επιλέξεις η εικόνα παρουσιάζει πρόβλημα;
zaskar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Η οθόνη έχει αναγνωριστεί κανονικότατα. Η ανάλυση όμως της οθόνης δεν υπάρχει πουθενά στις επιλογές που μου δίνει την δυνατότητα να κάνω από της ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών.
@topos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Mηπως απλα η Χ300 δεν υποστηριζει την συγκεκριμενη αναλυση? edit:Και για του λογου το αληθες.Συμφωνα με αυτο δεν υποστηριζει την συγκεκριμενη αναλυση. Οποτε μαλλον πας για αλλη καρτουλα...
zaskar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Απʼ ότι γράφει, όντος δεν υπάρχει πουθενά αυτή η ανάλυση, όμως είναι δυνατόν να μην υποστηρίζει αυτή και να υποστηρίζει μεγαλύτερες;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 *16:9 aspect ratio monitors are supported on 1920x1080 and 848x480 on Windows® XP, and Windows® 2000. The complete list of resolutions depends on the driver version and operating system. NOTE: resolutions are limited by the performance of the attached monitor. Aυτο το διαβασες?? Εσυ εχεις WIDE οθονη, και εδω αναφερει ξεκαθαρα οτι σε wide οθονες υποστηριζονται μονο οι αναλυσεις 1920x1080 kai 848x480.
zaskar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 ΟΚ παιδιά χίλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Αν ήσασταν στη θέση μου λοιπόν, τι θα κάνατε για να πετύχετε την ιδανική για αυτό το monitor 1440x900; Αν είναι να αλλάξω κάρτα, έχετε να μου προτείνεται κάποια οικονομική λύση. Ο υπολογιστής είναι για γραφείο και δεν θα παίξει ποτέ παιχνίδια. ...και πάλι χίλια ευχαριστώ.
antonl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 @GeorgeMan: *16:9 aspect ratio monitors are supported on 1920x1080 and 848x480 on Windows® XP, and Windows® 2000. The complete list of resolutions depends on the driver version and operating system. NOTE: resolutions are limited by the performance of the attached monitor.[...] [...] @GeorgeMan (again): [...]Aυτο το διαβασες??[...]
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Καλο θα ηταν εκτος απο την παρατηρηση να μας εγραφες και ποια ειναι η complete list, μιας και αναεφερει οτι εχει βαλει τους ποιο νεους drivers, και προφανως τρεχει XP. (εαν ειναι αλλιως ας το πει). Επισης, αφου (και εαν) θεωρεις οτι δεν ειναι αυτο το προβλημα, καλο θα ηταν να ανεφερες και καμια λυση... (αφου η πρωτη που προτεινες απετυχε).
Dreamchaser Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Isws na mporeseis na kaneis me to powerstrip douleia. An 8ymamai kala mporouses na oriseis custom analyseis. Mporeis na to vreis edw: http://www.entechtaiwan.net/files/pstrip.exe
Delirium Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Pantos, me to Powerstrip, se kammia periptosi min oriseis analyseis kai, kyrios, refresh rate pou den ypostyrizei i othoni sou -gia tin vga mi se polyendiaferei, ftini einai alloste :razz: Se antitheti periptosi, pou frikareis trela tin othoni, mporeis na tin steileis aklafti
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.