M.electronic Δημοσ. 5 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2001 ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΜΟDΕΜ ΣΤΑ WIN ΧΡ.ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΩ<BR>ΤΟ ΜODEM EΝΩ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡ<BR>ΓΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΡΤΑ.<BR>ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΑ SETTINGS ΤΟΥ ΜΟDEM ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ<BR>ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ<BR>ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η COM1 ΚΑΙ Η COM2.<BR>KAMMIA IΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;<BR>TO ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Dude Δημοσ. 5 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2001 Syntopiti Palaiofaliriwti den boh8as.To modem sou einai ekswteriko h eswteriko.<BR>Anyway giati afises ta kala win98 se kai empisteutikes ton kainourgio pou einai wraios?O palios einai alliws...<BR>To modemaki sou ti marka einai?
M.electronic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2001 ΦΙΛΕ DUDE TO MONTEM EINAI EΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ<BR>CONEXANT CTR-21 PCI 56K.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙ<BR>ΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΑ MILLENIUM TA WHISTLER<BR>ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.<BR>ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dude Δημοσ. 6 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2001 An kai den kserw tis allages sto control panel twn newn Windows,dokimase na pas Enarksi-Pu8miseis-Pinakas Elegxou-Modem-Diagnostika kai koita na deis an to modem einai dilwmeno ws com3.Dokimase na to allakseis PCI slot,na min einai to amesws epomeno apo tin karta grafikwn giati mporei na dimiourgei conflicts.
M.electronic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2001 ΦΙΛΕ DUDΕ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑ<BR>ΣΗ ΤΟΥ MODEM ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ<BR>ΣΤΟ MODEM ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΘΟ<BR>ΛΟΥ ΑΛΛΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟ<BR>ΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ<BR>ΤΟΥ MODEM.AΣΕ ΕΧΩ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕ<BR>ΣΗ.
Xplayer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2001 Εγω τα καταφερα<BR>Στο Device Manager ειχα<P>Modem<BR> -> <B>!</B> Motorola<P>Other Device<BR> -> <B>?</B> PCI Simple Communication Device<P><BR>Μετα απο παρα πολλα βαλε - βγαλε modem, εβαλα driver για το Pci device (τα driver του modem). Meta apo Restart, cancel sto hardware wizard. Τωρα ειχα δυο ιδια modem ( με θαυμαστικο ). Εβγαλα το ενα. Εβαλα και παλι driver το πιο απλο ( εχω 2 για 2000 και ενα για NT ) και εγυνε. Αυτα.<p>[ 10-06-2001: Message edited by: Xplayer ]
M.electronic Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Φιλε Χplayer αν μπορεις γραψε μου ακριβως το<BR>μοντελο του modem σου μηπως δωσω κι εγω λυση στο προβλημα μου.Αν θες επισης γραψε μου επισης και την version των ΧΡ που εγκατεστη<BR>σες.<BR>Ευχαριστω για την ενημερωση
Xplayer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Φιλε m.electronic <BR>Το modem μου ειναι Motorola 56k PCI SpeakerPhone <BR>To version XP ειναι -- beta 1 build 2410 ---<P>Τωρα στα δικα σου<BR>Mαλλον εχεις τους drivers, αλλα εγω το λεω και παλι. <BR>Πας εδω <A HREF="http://www.windrivers.com/beginner/fccid.htm" TARGET=_blank>http://www.windrivers.com/beginner/fccid.htm</A> για να βρεις drivers σιμφωνα με το <B>νουμερο FCCID</B> το οπιο αναγραφεται επανω στην πλακετα του Modem <BR>η<BR> <A HREF="http://www.windrivers.com/identity/index.htm" TARGET=_blank>http://www.windrivers.com/identity/index.htm</A> για να βρεις απο <B>photo/model του chip</B> .<P>Οταν ΧΡ βγαζει wizard για new hardware(αν δεν σου βγαζει wizard τον αρχιζεις εσυ ) <BR>θα κανεις manual setup. Δεν διαλεγεις τιποτα μοντελο και του λες εχω δισκετα.<BR>Κανεις browse το φακελο (η δισκετα) που εχεις τους drivers και ΟΚ<BR>Κανονικα πρεπι να κανει καποιο Install. Οτι και να κανει, Restart.<BR>Μεχρι εδω πιστευω σιγουρα πως εχεις παει .<P>Τωρα βλεπεις το device Manager τι μας εχει στο modem.<BR>Οπος λες δεν δουλευει, αρα πρεπι να ειναι το modem με θαυμαστικο <B>!</B><P>Αν στο Other Device εχεις και αλλο PCI Communication Device με ερωτιματικο <B>?</B><BR>δεξι κλικ επανω και κανε Update Driver. Καντο manual " απο δισκετα" οχι αυτοματο οπος εκανες επανω<BR>Βαλε τα driver του Modem. Κανονικα μετα απο restart πρεπι να εχεις 2 modem με θαυμαστικο <B>!</B> στο device manager.Διαλεξε το ενα και κανε κλικ στο κουμπι επανω που λεει unistall.<P>Τωρα δεξι κλικ στο Modem που εμεινε και κανε update driver και παλι manual και οχι αυτοματο.<BR>Restart <BR>Ετσι την εκανα εγω. Ελπιζω φιλε να "πιασει" και σε σενα
MY80- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Gia dokimase na dialexeis apo th lista, egw exw thn 2485 kai eixe kai to netmod sth lista!!!! An einai dynaton.....Me tous kanonikous drivers de douleye alla molis evala tous dikous tou petaei.
M.electronic Δημοσ. 12 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2001 Φιλε Xplayer ευχαριστω για το reply.Θα δοκιμασω τα παραπανω και θα σε ενημερωσω.<BR>Υ.Γ.<BR>Το modem στη λιστα devices δεν το ειχε με θαυ<BR>μαστικο αλλα το ειχε δει κανονικα.Οσο για την διευθυνση με τα drivers ηδη τους εχω κατεβασει και ειμαι ετοιμος για εγκατασταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.