therock Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο ξυραφακι.Το εχει δοκιμασει κανεις α μου πει εντυπωσεις? Τι διαφορα εχει το απλο με αυτο με την μπαταρια? Αξιζει να το παρω απο φαρμακειο η super market,που θα το βρω σε καλυτερη τιμη?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Πήρα εγώ αυτό χωρίς την μπαταρία κυρίως γιατί έχω μουσάκι. Αρχικά είχα την εντύπωση πως θα στομώσει εύκολα, αλλά όχι μόνο δεν στόμωσε αλλά φεύγουν και εύκολα οι τρίχες χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις δάχτυλο. Γενικά πολύ ωραία ξυρίζει και η μονή λεπίδα είναι μια χαρά αν έχεις μουστάκι ή μούσι. Το μόνο κακό είναι τα ακριβά ανταλλακτικά και μάλιστα όχι σε 5άδα όπως οι άλλες σειρές τις gillette αλλά σε 4αδα. Υποτίθεται πως χρειάζεται αλλαγή η λεπίδα όταν αλλάξει χρώμα κάποια ειδική ταινία που έχει επάνω στην κεφαλή, αλλά προς το παρών δεν ξέρω αν ισχύει καθώς έχω κάνει μόνο 2 ξυρίσματα.
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Νομίζω πως αυτή ταινία είναι για το τζελ. Αν και γενικά δεν φημίζομαι για την τέχνη μου στο ξύρισμα -μπορώ να ξυριστώ και με καλέμι- οι λεπίδες κρατάνε πολύ παραπάνω καιρό πριν αμβλυνθούν.
Steven Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Αυτό που έχουν πάνω τα ξυραφάκια είναι κάτι σαν after shave σου αφήνειμια μαλακή στώση πάνω και είνια μαλακό το δέρμα μετά το ξύρισμα... Αν κάθε φορά που τελείωνε αυτό αλλάζαμε και ξυράφι θα είχαμε μπατιρίσει... Εγώ το κρατάω μέχρι να μην κόβει... Σιγά τώρα μην ασχολούμαι με ξυράφια...
therock Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μαλιστα,και απο τιμη δεν μου ειπατε,ποσο παει με και χωρις μπαταρια και απο που θα συνεφαιρε καλυτερα να την αγορασω? Επισης τιμη ανταλλακτικων?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Αυτή η ταινία δεν έχει σχέση με το τζελ. Είναι πράσινη και υποτίθεται λειτουργεί σαν ένδειξη για αλλαγή της λεπίδας όταν γίνει άσπρη. Κοινώς δηλαδή σιγά-σιγά χάνει το χρώμα της. Στα δύο ξυρίσματα πάντως λίγο άσπρο φαίνεται. Αλλά γενικώς δεν πιστεύω σε τέτοια, πετάω το ξυράφι όταν αρχίσει να πονάει. Υ.Γ Όταν παντρευτείς φίλε θα ξεχάσεις και την τιμή που έχει το ψωμί. Πολλά ζητάς.
therock Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 lol,πως εισαι τοσο σιγουρος πως δεν ειμαι παντρεμενος?Εβγαλες το συμπερασμα λογω του οτι αναζητω την φθηνοτερη λυση? (BTW,Φυσικα και δεν ειμαι παντρεμενος...)!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Όχι, επειδή σε ενδιαφέρει η τιμή. Συνήθως ενδιαφέρει η τιμή αυτούς που πάνε να ψωνίσουν αυτοπροσώπως. Οι υπόλοιποι που έχουν χάσει την επαφή με την αγορά είναι τα εύκολα θύματα ληστείας από τις γυναίκες τους.
dark_banishing Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Λοιπόν, τα κοιτούσα πρόσφατα στο super market, και μου είχε φανεί παράξενο που αυτό με την μπαταρία είχε περίπου την ίδια τιμή με το άλλο (μη σας πω ότι χωρίς την μπαταρία είναι και ακριβότερο!) Όμως αυτό που δεν έχει μπαταρία, έχει από κάτω και ένα σετάκι ανταλακτικά, ενώ το άλλο δεν έχει (!) . (πολύ έξυπνο τρικ θα έλεγα για να σε κάνει να προτιμήσεις αυτό με την μπαταρία !) Τιμές δεν θυμάμαι ! Όσον αφορά το σύστημα με την μπαταρία, είχα χρησιμοποιήσει και το mach 3 με την μπαταρία και είναι το ίδιο, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι αυτή η δόνηση βοηθάει σε κάτι. Μάλλον μου την σπάει. Επίσης αυτό που δεν έχει μπαταρία είναι μικρότερο και τουλάχιστον εμένα με βολεύει περισσότερο. Για τις 5 λεπίδες, ούτε αυτές μου φάνηκαν να προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο. Πιστεύω το πιο σημαντικό είναι η προσθήκη της μονής λεπίδας, πολύ έξυπνη σκέψη Τέλος, έχουν ωραίο χρώμα, ειδικά σε σχέση με το πράσινο - γκρι των mach 3 που δεν μου άρεσε καθόλου. Αρχικά είχα την εντύπωση πως θα στομώσει εύκολα, αλλά όχι μόνο δεν στόμωσε αλλά φεύγουν και εύκολα οι τρίχες χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις δάχτυλο. +1
gus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Λοιπόν, τα κοιτούσα πρόσφατα στο super market, και μου είχε φανεί παράξενο που αυτό με την μπαταρία είχε περίπου την ίδια τιμή με το άλλο (μη σας πω ότι χωρίς την μπαταρία είναι και ακριβότερο!) Όμως αυτό που δεν έχει μπαταρία, έχει από κάτω και ένα σετάκι ανταλακτικά, ενώ το άλλο δεν έχει (!) . (πολύ έξυπνο τρικ θα έλεγα για να σε κάνει να προτιμήσεις αυτό με την μπαταρία !) Τιμές δεν θυμάμαι ! Όσον αφορά το σύστημα με την μπαταρία, είχα χρησιμοποιήσει και το mach 3 με την μπαταρία και είναι το ίδιο, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι αυτή η δόνηση βοηθάει σε κάτι. Μάλλον μου την σπάει. Επίσης αυτό που δεν έχει μπαταρία είναι μικρότερο και τουλάχιστον εμένα με βολεύει περισσότερο. Για τις 5 λεπίδες, ούτε αυτές μου φάνηκαν να προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο. Πιστεύω το πιο σημαντικό είναι η προσθήκη της μονής λεπίδας, πολύ έξυπνη σκέψη Τέλος, έχουν ωραίο χρώμα, ειδικά σε σχέση με το πράσινο - γκρι των mach 3 που δεν μου άρεσε καθόλου. +1 Καλά αυτό θα πεί εξειδίκευση στα ξυραφάκια... Πάντως εγώ χρησιμοποιώ τα μάυρα τα BIC (αυτά που έχουν έναν προφυλακτήρα) με μονή λεπίδα και δεν κόβομαι ποτέ. Να σημειώσω εδώ πως ξυρίζομαι κάθε μέρα και συνήθως πολύ βιαστικά. Αντίθετα όποτε εχω ξυριστεί με πολυλέπιδα ξυραφάκια γίνομαι λες και μου έχουν επιτεθεί γάτες!
SGP Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Ειδικά αν ξυρίζεται κανείς κάθε μέρα (ή και μέρα παρά μέρα) και το πιο απλό ξυραφάκι έχω την εντύπωση πως θα έκανε μιά χαρά τη δουλειά του... Έχει αναπτυχθεί μία ολόκληρη βιομηχανία που πουλάει αέρα κατ'εμέ.
PlaStiK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Είναι η αποθέωση του marketing το να μπορείς να βγάζεις κάθε χρόνο σχεδόν, καινούριο προϊόν, σε premium τιμή, σε κάτι τόσο βασικό όσο τα ξυραφάκια. Ελπίζω να σταματήσουν όταν φτάσουν στις 8 λεπίδες, λαβή απο ανθρακονήματα και ακτίνα laser που να καυτηριάζει τα σπυράκια, ενώ μετά απο 3 ξυρίσματα οι λεπίδες θα γυρίζουν προς τα μέσα και θα πρέπει να τις αλλάξεις.
The_Judas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Εκεί κολάτε εσείς? Εδώ υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν νέα κάρτα γραφικών κάθε μήνα για να κερδίσουν μισό frame στα παιχνίδια. Ή αγοράζουν νέο αυτοκίνητο κάθε 2 χρόνια, λες και το παλιό δεν κάνει την δουλειά του.
dark_banishing Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Εδώ υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν νέα κάρτα γραφικών κάθε μήνα για να κερδίσουν μισό frame στα παιχνίδια. Ή αγοράζουν νέο αυτοκίνητο κάθε 2 χρόνια, λες και το παλιό δεν κάνει την δουλειά του. Μπορεί να μην έχει τι να κάνει τα λεφτά του και να απολαμβάνει το xyz σούπερ - ντούπερ παιχνίδι του σε ανάλυση 3000 x 1000 κτλ κτλ. Εσένα τι σε νοιάζει τι κάνει ο άλλος στη ζωή του δεν μπορώ να καταλάβω. Άμα δεν σου αρέσει δεν σε υποχρεώνει κανένας να το πάρεις. Εξάλλου η συζήτηση για οτιδήποτε καινούριο βγαίνει, είναι ανεξάρτητη του αν όλοι ενδιαφερόμαστε να το αγοράσουμε.
The_Judas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μπορεί να μην έχει τι να κάνει τα λεφτά του και να απολαμβάνει το xyz σούπερ - ντούπερ παιχνίδι του σε ανάλυση 3000 x 1000 κτλ κτλ. Εσένα τι σε νοιάζει τι κάνει ο άλλος στη ζωή του δεν μπορώ να καταλάβω. Άμα δεν σου αρέσει δεν σε υποχρεώνει κανένας να το πάρεις. Εξάλλου η συζήτηση για οτιδήποτε καινούριο βγαίνει, είναι ανεξάρτητη του αν όλοι ενδιαφερόμαστε να το αγοράσουμε. Η απάντηση μου απευθυνόταν σε συγκεκριμμένη παρατήρηση. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κάνει ο καθένας στην ζωή του. Εσύ γιατί θίκτηκες? Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό που λέω μην το διαβάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.