liapinio Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Καλησπερα παιδια,εχω ενα toshiba a100-906 και ξαφνικα χαθηκε ο ηχος.Δεν εχω πειραξει τπτ,ετρεξα μονο enan registry cleaner.Ολες οι αλλες ρυθμισεις ειναι κανονικα.Βοηθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RapidShade Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Κοίτα τα mute controls... μήπως έχει και εξωτερικό κουμπί για την ένταση του ήχου ή καποιο mute επίσης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 εχω και εγω ενα satelite και το παθαινει αυτο που λες πολυ συχνα μετα απο καμια επανεκινηση επανερχεται και δεν εχω πειραξει τπτ φοβαμαι πως δεν ειναι προβλημα ρυθμησεων αλλα hardware.μολις παω ελλαδα θα του κανω ενα restore να δω τι παιζει,αλλιως σερβις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liapinio Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 παιδια το βρηκα.το wave απο το προγραμμα <<εξαγωγης>> ηχου του laptop(realtec) ειχε μηδενιστει.ισως να ειχα πειραξει κατι και να μην το καταλαβα.ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.