Προς το περιεχόμενο

adsl provlhma me torrents

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα με παιδευει απο τοτε που ενεργοποιηθηκε η γραμμη...πηγα τον υπολογιστη για service κ μου ειπαν οτι φταινε τα windows και μου προτειναν να τα εγκαταστησω απο την αρχη...Παντως φαινεται οτι δεν ειναι θεμα modem ή γραμμης γιατι το ιδιο modem το εβαλα στον παλιο υπολογιστη κ τo utorrent δουλευει μια χαρα (του κοσμου τα GB εχω κατεβασει)

Δημοσ.

εβαλα το μtorrent 1.7 beta και κατέβασα ολόκληρη ταινία χωρίς διακοπή!!!

για να δουμε...

edit: ακυρο...έτυχε...το πρόβλημα παραμένει και νομίζω πως φταίει η γραμή, αλλά στην οτενετ είναι άσχετοι...τι να τους πεις...αμα ανοιγω p2p προγραμμα με πετάει?? θα γελάσουμε πολύ...

Δημοσ.

Τα περισσότερα USB-Modem είναι μούφες και δημιουργούν προβλήματα, δοκιμάστε με ένα Router σε Δίκτυο και δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα...

Δημοσ.

Μαλλον βρηκα τι φταιει...αφαιρεσα το οριο του upload (εβαλα απεριοριστο) και εδω κ 3 ωρες περιπου κατεβαζει ασταματητα...βεβαια το μονο αρνητικο ειναι οτι η ταχυτητα κατεβασματος ειναι πολυ μικρη...κατα τ αλλα ολα δουλευουν μια χαρα

Δημοσ.
Μαλλον βρηκα τι φταιει...αφαιρεσα το οριο του upload (εβαλα απεριοριστο) και εδω κ 3 ωρες περιπου κατεβαζει ασταματητα...βεβαια το μονο αρνητικο ειναι οτι η ταχυτητα κατεβασματος ειναι πολυ μικρη...κατα τ αλλα ολα δουλευουν μια χαρα

de nomizw na einai ayto...ki egw otan ekana anavathmisi sto utorrent fanike na veltiothike alla meta ekane ta idia...

prepei kapoia stigmi na ksevarethw kai na parw stin otenet

Δημοσ.
de nomizw na einai ayto...ki egw otan ekana anavathmisi sto utorrent fanike na veltiothike alla meta ekane ta idia...

prepei kapoia stigmi na ksevarethw kai na parw stin otenet

6 ωρες κ συνεχιζει...μην κανεις τον κοπο...εγω οταν ειχα παρει ηρ8ε τεχνικος κ το συμπερασμα που εβγαλε ηταν οτι υπηρχε προβλημα στο εσωτερικο δικτυο του σπιτιου κ οχι στην γραμμη του οτε...μπουρδες

Δημοσ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ DRIVERS ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ XP ΜΕ ΤΟ SP2.ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ HALF OPEN CONNECTION,ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ 10,ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟ MODEM.ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟ (ΣΕ 50 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ),ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ http://www.lvllord.de ΕΝΑ PATCH.TO ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ HALF OPEN CONNECTION (ΣΕ 50).ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ.

(απο φορουμ adsl/drakd )

το εχω ανεβασει εδω και μειωστε την ταχυτητα απο το τορρεντ σας και στο uplaod kai sto download

EvID4226Patch223d-en.zip

Δημοσ.

Τσεκαρε την επιλογη στο προγραμμα που χρησιμοποιεις να κανει

ενκρυπτ τα δεδομενα γιατι σιγα σιγα οι παροχοι "κλειδωνουν" τα ρ2ρ

Δημοσ.
Τσεκαρε την επιλογη στο προγραμμα που χρησιμοποιεις να κανει

ενκρυπτ τα δεδομενα γιατι σιγα σιγα οι παροχοι "κλειδωνουν" τα ρ2ρ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ DRIVERS ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ XP ΜΕ ΤΟ SP2.ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ HALF OPEN CONNECTION,ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ 10,ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟ MODEM.

την απόκρυψη την έχω ενεργοποιημένη, τις 50 half open connections ειχα ξεχάσει να τις ανοίξω (μετά το format). το έκανα μόλις, με το XP-Antispy ομως.

Επίσης να προσθέσω οτι δεν με πετούσε από την σύνδεση, συνέχιζε να είναι online εικονικά φυσικά.

Για να δούμε αν άλλαξε κάτι...

Δημοσ.
εγω φιλε μου αγορασα royter και βρηκα την υγεια μου.πετα αυτο που σου εδωσε η οτενετ ειναι μαπα

το πέταξα και έχω βάλει τη μ*****α της forthnet... xaxaxa

Για να δούμε αν άλλαξε κάτι...

Δεν άλλαξε τίποτα...

edit: επειδή όπως ήταν αναμενόμενο στην οτενετ δεν ήξεραν καν τι είναι p2p (θα δοκιμάσω αύριο παλι μήπως και πετύχω καποιον σχετικό) και δεν ρωτησα και τα παραπάνω...έχει κανεις ιδέα αν επηρεαζει ο θόρυβος της γραμμής??? μου ειναι για upload 31db και για download 40db

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...