Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ενα απο τα pc του σπιτιου με Intel στα 3 64bit κλπ κλπ κλπ ξαφνικα μερικες φορες που ειναι σε αναμονη σβηνει.Ξαναανειγει μεν αλλα σε ακαθοριστα χρονικα σημεια μπορει να το ξανακανει .Θα το παω στο Πλαισιο μιας και εχει εγγυηση αλλα αναρωτιεμε τι μπορει να φτειει. Αααααα...Πηρα στο πλαισιο τηλ και πριν μιλησω με ρωτησαν αν ειμαι ο Κος ......Και ημουν.Αλλο ενα φακελωμα !!!!
NiCkReD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 μπορει να εινα θεμα τροφοδοτικου, αλλα αφου το πηγες εκει και ειναι se εγγυηση τοτε εισαι οκ...αρκει να το πετυχουν σε στιγμη που να κανει restart μονο του
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δεν κανει επανεκινηση αλλα τερματισμο.
NiCkReD Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 παίζει να είναι και λογω θερμοκρασίας! αλλά αφού είναι σε αναμονή τι θερμοκρασία να ανεβάσει? :S
ANEMOS-V Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 parakolouthise tis tasis me kapio programa na deis an eine statheres.. pithana to PSU na arostise.. exeis pano UPS?
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Εχω UPS φυσικα.Θα το παω στο Πλαισιο να το δουνε...
sarisn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Τροφοδοτικό Τροφοδοτικό Τροφοδοτικό φακέλωμα φακέλωμα φακέλωμα Lol !! :razz: :razz: :razz:
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Πηγα και το πηρα...Χρονος "επισκευης" 2 ωρες. Δεν ειχε τιποτε μου ειπαν αλλα ειχε πολυ σκονη που ανεβαζε την θερμοκρασια και εκανε τερματισμους ....Η αληθεια ειναι οτι 2 χρονια σχεδον δεν ειχε ανοιχθει το κουτι... Θα δουμε ...Εβαλα και ενα δισκο 250αρι και μια καρτα firewire και δυο τσιπακια μνμηες (2*512) δικες μου και πληρωσα 137 ευρω.Τα 40 ηταν εργατικα !!!!
Icecut Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Πηγα και το πηρα...Χρονος "επισκευης" 2 ωρες. Δεν ειχε τιποτε μου ειπαν αλλα ειχε πολυ σκονη που ανεβαζε την θερμοκρασια και εκανε τερματισμους ....Η αληθεια ειναι οτι 2 χρονια σχεδον δεν ειχε ανοιχθει το κουτι... Θα δουμε ...Εβαλα και ενα δισκο 250αρι και μια καρτα firewire και δυο τσιπακια μνμηες (2*512) δικες μου και πληρωσα 137 ευρω.Τα 40 ηταν εργατικα !!!! Κλέφτες θα γίνουνε οι άνθρωποι στο ΠΛΑΙΣΙΟ?Το έχουνε παρακάνει λίγο με τις χρεώσεις αλλα τι να γίνει?Πάνω απο 10 λεπτα δουλειά δε νομίζω να κάνανε..ετσι να βγαίνει το μεροκάματο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.