Προς το περιεχόμενο

Σβηνει μονο του το pc

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα απο τα pc του σπιτιου με Intel στα 3 64bit κλπ κλπ κλπ ξαφνικα μερικες φορες που ειναι σε αναμονη σβηνει.Ξαναανειγει μεν αλλα σε ακαθοριστα χρονικα σημεια μπορει να το ξανακανει .Θα το παω στο Πλαισιο μιας και εχει εγγυηση αλλα αναρωτιεμε τι μπορει να φτειει.

Αααααα...Πηρα στο πλαισιο τηλ και πριν μιλησω με ρωτησαν αν ειμαι ο Κος ......Και ημουν.Αλλο ενα φακελωμα !!!!

Δημοσ.

μπορει να εινα θεμα τροφοδοτικου, αλλα αφου το πηγες εκει και ειναι se εγγυηση τοτε εισαι οκ...αρκει να το πετυχουν σε στιγμη που να κανει restart μονο του :P

Δημοσ.

Πηγα και το πηρα...Χρονος "επισκευης" 2 ωρες. Δεν ειχε τιποτε μου ειπαν αλλα ειχε πολυ σκονη που ανεβαζε την θερμοκρασια και εκανε τερματισμους ....Η αληθεια ειναι οτι 2 χρονια σχεδον δεν ειχε ανοιχθει το κουτι...

Θα δουμε ...Εβαλα και ενα δισκο 250αρι και μια καρτα firewire και δυο τσιπακια μνμηες (2*512) δικες μου και πληρωσα 137 ευρω.Τα 40 ηταν εργατικα !!!!

Δημοσ.
Πηγα και το πηρα...Χρονος "επισκευης" 2 ωρες. Δεν ειχε τιποτε μου ειπαν αλλα ειχε πολυ σκονη που ανεβαζε την θερμοκρασια και εκανε τερματισμους ....Η αληθεια ειναι οτι 2 χρονια σχεδον δεν ειχε ανοιχθει το κουτι...

Θα δουμε ...Εβαλα και ενα δισκο 250αρι και μια καρτα firewire και δυο τσιπακια μνμηες (2*512) δικες μου και πληρωσα 137 ευρω.Τα 40 ηταν εργατικα !!!!

Κλέφτες θα γίνουνε οι άνθρωποι στο ΠΛΑΙΣΙΟ?Το έχουνε παρακάνει λίγο με τις χρεώσεις αλλα τι να γίνει?Πάνω απο 10 λεπτα δουλειά δε νομίζω να κάνανε..ετσι να βγαίνει το μεροκάματο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...