mahair7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 θελω να κανω φορματ και ταυτοχρονα εχω σκοπο να χωρισω και το δισκο σε δυο partitions(με το που θα ξαναμπω στην επιφανεια εργασιας μετα το φορματ να ειναι ηδη χωρισμενος),μπορειτε να μου πειτε πως θα το κανω αναλυτικα?(αν γινεται βεβαια)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Απο το cd των windows, πατας D να διαγραψει το partition, και μετα πατας το κουμπι που σου λεει πανω στις οδηγιες για δημιουργια partition. Στην οθονη που θα σου βγαλει μολις πατησεις το αντιστοιχο κουμπι, εκχωρεις το μεγεθος που θες να εχει το παρτισιον, και αυτο που μενει θα ειναι για το αλλο partition. Κανεις φορματ στο ενα, και μετα κανονικα τη διαδιακασια εγκαταστασης windows. Μολις τα αναψεις, θα εχεις εναν δισκο με το λειτουργικο και εναν αλλο αδειο, σε τυπο RAW (αφορμαριστο). Κανεις δεξι κλικ πανω του και ''διαμορφωση''. Μολις τελειωσει ειναι ετοιμος. Εναλλακτικα, μπορεις να κανεις φορματ τον ''αλλον'' δισκο μεσα απο τo boot cd των windows (αλλα επανεκκινηση υπολογιστη πριν αρχισει να αντιγραφει τα αρχεια), ή απο οποια αλλη πηγη θες!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Αν και στην αρχη ειναι ολιγον τι αθλια η περιγραφη μου, ελπιζω να καταλαβες τι εννοώ.... Ο,τι άλλο θες εδω ειμαστε! (δεν θυμαμαι ποιο κουμπι ακριβως πατας ρε γμτ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.