gucciboy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 paidia thelw na rwthsw kati sxetika me mia taineia pou exw..... katevasa mia taineia h opoia einai kvcd..... kanonika einai san iso arxeio pou to grafw se cd.... egw to trexw to arxeio me ena programma to vlc player kai trexei alla xwris subs..... ksereis an yparxei periptwsh na enswmatwsw greek ypotitlous ekei? alliws pws tous enswmatwnw.....? yparxei kapoio allo programma h' rythmish otan grafw to cd? :/ thanks!!!!!!
ktsolkas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 an 8es ensomatomenous ipotitlous i proteinomeni lisi einai i eksis: me to vcdgear(google it) kaneis extract to mpeg apo to bin. meta me to convertxdvd kata ton gnosto tropo,me to mpeg kai to srt(me to idio onoma panta ipotitloi kai tainia px: 300.mpeg-300.srt) kaneis metatropi se dvd. apo ekei kai pera an 8es se avi tin tainia i lisi pou proteino einai: bin->mpeg(me to vcdgear) kai me to virtualdub mpeg2 support i to virtualdubmod anoigeis to mpeg kai epilegeis sta output settings kodikopoiisi video kata xvid kai ixo kata mp3.kai epipleon xrisomopoies ena filtro gia na pros8e8oun kata tin kodikopoiisi oi ipotitloi.gia to sigkekrimeno filtro kai tin leitourgia tou koitakse edo: http://kastel.gr/guides.html o kastel exei kanei poli kali douleia. i kaliteri lisi gia emena einai i proti ka8os i tainia einai idi simpiesmeni gia na ginei kvcd kai opoiadipote simpiesi peretero 8a exei antiktipo stin teilik poiotita.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.