Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 όλα τα λεφτά ήταν η φώτο με τον τυπάκο που πάταγες για να μπεις στο τότε forum...
vagpap Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δεν τον ξαναβάζουμε κάπου τον μουστάκια??? Έτσι για μια cult νότα από το παρελθον...
dali13gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Καλή ιδέα. Μπορεί να μπει ο μουστάκιας στην πρώτη σελίδα και με κλικ πάνω του να βλέπει κάποιος αυτό το thread ή μια ιστορική αναδρομή μαζί με τις αλλαγές στις πρώτες σελίδες του site. Είναι καλό κάθε νέος χρήστης να ξέρει την ιστορία του Insomnia για να το σέβεται περισσότερο και να αποφεύγονται άσχημα περιστατικά με απρεπή ποστ. Όχι ότι εγώ είμαι παλιός χρήστης, αλλά εκνευρίζομαι όταν κάποιος δεν σέβεται έναν χώρο στον οποίο είμαι κι εγώ μέλος.
Sebastienomnia Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Carpal tunel syndrom since 2000... kai liga les file...emena einai since 2007 alla to kovw na krataei gia polyyyyyy akoma...:-P :-P :-P
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μα δεν κάνουμε καλιστεία κύριε εδώ Να παραφρασω λιγο την υπογραφη του !!!! "Το δικαίωμά του να ομιλεί δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να τον παιρνουμε στα σοβαρά" Οποτε.......
SpY Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ωραια χρόνια τότε φάτσα κάρτα ήταν πως να στέλνουμε τσάμπα μηνύματα απο τα κινητά μας μέσω ξένων δικτυων...
vagpap Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ειδικά αυτό με τα ξένα δίκτυα... Θυμάμαι ότι από ένα σημείο και μετά κάναμε post το νούμερο και παρακαλούσαμε να μην το έπαιρναν χαμπάρι και αυτό και μας το έκοβαν, οπότε μετά απλά βάζαμε το επόμενο... ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.