vagk Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 χτες εβαλα καποια antispyware (μαλλον μετα το spyware doctor απο ενα .exe). Το πρωι ανοιξα το computer και ηταν αισθητα πιο αργο και αντι να με βαλει στην επιφανεια εργασιας βγηκε μια μαυρη οθονη,μονο ctrl+alt+del επιανε εβγαζε το παραθυρακι και ψιλοκολλαγε μπνο με reset συνεχιζα. Μετα απο safe mode εψαξα με nod32, avg antispware, χωρις να μου βγαλουν κατι ιδιαιτερο. ΕΡΩΤΗΣΗ 1 Δοκιμασα να μπω κανονικα στα windows μαυρη οθονη ξανα, το συστημα τρεχει κανονικα ισως λιγο πιο αργα οταν βαζω την επιλογη πατωντας F8 και επιλεγοντας την τελευταια φορα που τα windows ετερχαν κανονικα,ομως με restart παλι τα ιδια πως γινεται να κρατησω την τελευταια φορα που τα windows ετερχαν κανονικα και να παιζει αυτο απο την αρχη χωρις F8? ΕΡΩΤΗΣΗ 2 Εχω κι ενα παλιο backup με acronis home 10(αν το βαλω θα μεινουν μονο τα αρχεια που ειχα κανει backup(και windows) ή απλα θα αντικατασταθουν αυτα και τα υπολοιπα θα χαθουν)? τι πρεπει να κανω? προτιμω την πρωτη επιλογη please help
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Για την ερωτηση 1: Οταν λες πως μπηκες σε safe mode και "δεν σου εβγαλαν κατι ιδιατερο"τα nod32 και avg,εννοεις πως δεν βρηκαν κατι ή πως κατι βρηκαν? Αφου δεν βγαζεις ακρη με το safe mode,θα προτεινα ενα boot με καποιο live cd(πχ miniPE) και σκαναρισμα για ιους,spyware κλπ. Οσον αφορα την ερωτηση 2 Bacup εννοεις πως ειχες παρει image ολοκληρου του σκληρου ετσι?Ναι,θα χαθει οτι νεωτερο αρχειο εχεις μετα απο την ημερομηνια του backup. Edit:Τι εννοεις οταν λες"(μαλλον μετα το spyware doctor απο ενα .exe)"?Ποια antispyware εβαλες?
vagk Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 καταρχας σς ευχαριστω για την απαντηση τωρα μπορω να μπαινω κανονικα στα windows χωρις F8 Οταν λες πως μπηκες σε safe mode και "δεν σου εβγαλαν κατι ιδιατερο"τα nod32 και avg,εννοεις πως δεν βρηκαν κατι ή πως κατι βρηκαν? το nod32 εβγαλε αυτο: Scan performed at: 21/3/2007 18:48:58 ìì Scanning Log NOD32 version 1869 (20061116) NT Operating memory - is OK Date: 21.3.2007 Time: 18:50:52 Anti-Stealth technology is enabled. Scanned disks, folders and files: C:; F: C:\pagefile.sys - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\LocalService\NTUSER.DAT - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\LocalService\ntuser.dat.LOG - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\LocalService\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows\UsrClass.dat - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\LocalService\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows\UsrClass.dat.LOG - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\NetworkService\NTUSER.DAT - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\NetworkService\ntuser.dat.LOG - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\NetworkService\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows\UsrClass.dat - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\NetworkService\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows\UsrClass.dat.LOG - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\user\NTUSER.DAT - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\user\ntuser.dat.LOG - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\[email protected]\SharingMetadata\pending.dat - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\[email protected]\SharingMetadata\Working\database_2A1C_251F_1C24_E791\dfsr.db - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\[email protected]\SharingMetadata\Working\database_2A1C_251F_1C24_E791\fsr.log - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\[email protected]\SharingMetadata\Working\database_2A1C_251F_1C24_E791\tmp.edb - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows\UsrClass.dat - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows\UsrClass.dat.LOG - error opening (File locked) [4] C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcrst.dll - error opening (File locked) [4] C:\System Volume Information\MountPointManagerRemoteDatabase - error opening (Access denied) [4] C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\EventCache\{E6918A5E-71AB-43EB-9C33-87007DC69A55}.bin - error opening (File locked) [4] C:\WINDOWS\system32\windows.exe - error opening (File locked) [4] C:\WINDOWS\system32\config\default - error opening (File locked) [4] C:\WINDOWS\system32\config\default.LOG - error opening (File locked) [4] C:\WINDOWS\system32\config\SAM - error opening (File locked) [4] C:\WINDOWS\system32\config\SAM.LOG - error opening (File locked) [4] C:\WINDOWS\system32\config\SECURITY - error opening (File locked) [4] C:\WINDOWS\system32\config\SECURITY.LOG - error opening (File locked) [4] C:\WINDOWS\system32\config\software - error opening (File locked) [4] C:\WINDOWS\system32\config\software.LOG - error opening (File locked) [4] C:\WINDOWS\system32\config\system - error opening (File locked) [4] C:\WINDOWS\system32\config\system.LOG - error opening (File locked) [4] C:\WINDOWS\system32\drivers\fidbox.dat - error opening (File locked) [4] C:\WINDOWS\system32\drivers\fidbox.idx - error opening (File locked) [4] C:\WINDOWS\system32\drivers\fidbox2.dat - error opening (File locked) [4] C:\WINDOWS\system32\drivers\fidbox2.idx - error opening (File locked) [4] C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd.sys - error opening (File locked) [4] F:\System Volume Information\MountPointManagerRemoteDatabase - error opening (Access denied) [4] Number of scanned files: 101113 Number of threats found: 0 Time of completion: 19:13:03 Total scanning time: 1331 sec (00:22:11) Notes: [4] File cannot be opened. It may be in use by another application or operating system. το avg δε μπορω να δειξω τωρα ακριβως παντως ειχε βγαλει για ενα cookie προβλημα που βγαινει σχεδον παντα doubleclick κατι τετοιο και ενα detected malware Bacup εννοεις πως ειχες παρει image ολοκληρου του σκληρου ετσι?Ναι,θα χαθει οτι νεωτερο αρχειο εχεις μετα απο την ημερομηνια του backup. oxi image στα windows και σε μερικα αρχεια Τα antispyware που εβαλα ηταν avg spybot ad-aware spy-doctor και το .exe ηταν swdoctor.exe τελικα το προβλημα μου τωρα ειναι οτι το συστημα γενικα παει πιο αργα και δε μπορω να μπω σε καποια sites(αυτο γινοταν και πριν βαλω τα antispyware εδω κι ενα χρονικο διαστημα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.